Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Се врати Христов, па замина и во меѓувреме си го избриша постот дека се вратил. :D
Не сум избришал јас не знам што се случи. Иначе останувам на тоа, со среќа нека ни е Швајни, А тука 4-5 големи стручњаци за фудбал спремајте се, Ван Гал за година две се пензионира.

Не сум избришал јас не знам што се случи. Иначе останувам на тоа, со среќа нека ни е Швајни, А тука 4-5 големи стручњаци за фудбал спремајте се, Ван Гал за година две се пензионира.

Е добро де, ко ќе се пензионира ќе дојдиш и ќе ни речиш „ВИ РЕКОВ !!!“ и то е то.

Скапо бе.
12 милиони за играч што е светска класа.

Не се плашете не е до Христов имаше земјотрес,системот нешто се пореметил:D

Мислам оти 65-8 илјади фунти неделно.А замислете Ибра и Отаменди во еден ден да бидат презентирани..

И тука имаме олеснување со оглед што Дармиан доаѓа за помала плата.

Швајни ќе биде топ за ротација. Играме во ЛШ и ќе ни треба искуство, но според мене не треба да мислиме дека тој ќе биде главниот играч во средината. Би можел да биде како Лампард во Сити или Пирло во Јуве, но сметам дека без уште еден играч на 6ка покрај Швајни нема да биде во ред. Шнајдерлин мора да се доведе час поскоро.

Кога бегаат на турнеја нашиве? Гледам првиот меч е за на 18.

И тука имаме олеснување со оглед што Дармиан доаѓа за помала плата.

Швајни ќе биде топ за ротација. Играме во ЛШ и ќе ни треба искуство, но според мене не треба да мислиме дека тој ќе биде главниот играч во средината. Би можел да биде како Лампард во Сити или Пирло во Јуве, но сметам дека без уште еден играч на 6ка покрај Швајни нема да биде во ред. Шнајдерлин мора да се доведе час поскоро.

Кога бегаат на турнеја нашиве? Гледам првиот меч е за на 18.
Понеделник :) Сите сме за Шнајдерлин плус, Швајни го гледаме како ефтино луксузче #huehue #EdTheRed #Jews #MoneyTalks

Понеделник :) Сите сме за Шнајдерлин плус, Швајни го гледаме како ефтино луксузче #huehue #EdTheRed #Jews #MoneyTalks

Епа нека стегнат до понеделник уште некој играч. Стопер мора да се прилагоди што поскоро. За Шнајдерлин може и после турнејата, адаптиран е на ПЛ и пократок процес на прилагодување ќе му треба. Може да биде бурен викенд според мене.

Епа нека стегнат до понеделник уште некој играч. Стопер мора да се прилагоди што поскоро. За Шнајдерлин може и после турнејата, адаптиран е на ПЛ и пократок процес на прилагодување ќе му треба. Може да биде бурен викенд според мене.
Епа ти го цитираше Креранд сабајлево :D Ете зошто не го носат старото на турата, све издаде :D и јас мислам дека деновиве се ќе средат ама Ван Гал по прашањето за Робин кажа дека трансфер периодот е отворен до први а со тоа мислам дека сакаше да каже дека за напаѓач може и да не изненадат со некого. Напаѓач ќе биде бонус за мене другово ако го решат :)

МЕН пишуваат 5.75м фунти. :D Евентуално ако не мислат на годишна плaта. xD

The German midfielder is set to join on a three-year deal for a fee believed to be around £5.75m

Швајни + Шнајдерлин
А Ерера кај ќе го пикаме, Мата?
Со купувањево на Депај, Мата 99% нема повеќе да заигра крило, значи средината станува се погуста.
Кизне како да речиш.

Швајни + Шнајдерлин
А Ерера кај ќе го пикаме, Мата?
Со купувањево на Депај, Мата 99% нема повеќе да заигра крило, значи средината станува се погуста.
Кизне како да речиш.
Еее ти па, има ротации ова она. Крила ни се Ди Марија, Депај, Јанг и Јанузај кој нема врска последните година и кусур. :D 90% и Мата ќе игра крило, ќе се вртат, сепак треба да играме и во Европа. :) За средината исто, прво Керик ќе се растерети, а сигурно и Швајнштајгер ќе добива повеќе одмор. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom