Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Шо зафатен викенд, у сабота играат. :D Со него барот го полневме за секунда. И тие од Ливерпул ќе идеа да навиваат за нас. :icon_mrgr:

Иначе, треба нешто да се резервира или? Ај повеќе имаш врски таму, кажи му на ацид ово оно. :D

Шо зафатен викенд, у сабота играат. :D Со него барот го полневме за секунда. И тие од Ливерпул ќе идеа да навиваат за нас. :icon_mrgr:

Иначе, треба нешто да се резервира или? Ај повеќе имаш врски таму, кажи му на ацид ово оно. :D

У тоа барон само од кајгана искачаат, па сеа ти види дали треба да се резервира :pos:

Маалски кафиќ у бисер, нешо ко давидо ми е мене што е два чекора подоле , али таму нема шанса да седнеме и да глеаме ко луѓе.Така да профи си е барон

У тоа барон само од кајгана искачаат, па сеа ти види дали треба да се резервира :pos:

Маалски кафиќ у бисер, нешо ко давидо ми е мене што е два чекора подоле , али таму нема шанса да седнеме и да глеаме ко луѓе.Така да профи си е барон
Абе јас не знам ни каде е.. :D Ама ќе се договориме пред Бисер и готоо.. А може ако има место у колата кај Илумиус да излезам на булевар тука да ме собере и мене натаму, да не идам пешки. :D

Абе јас не знам ни каде е.. :D Ама ќе се договориме пред Бисер и готоо.. А може ако има место у колата кај Илумиус да излезам на булевар тука да ме собере и мене натаму, да не идам пешки. :D
Има место :)

Барон е над XXL во Бисер, глеа накај катната гаража ама нема везе, еве и тебе ќе те зберам, со Нино сме тројца, уште двајца може :) Ќе средам со Ацид најмал проблем тоа :D

Има место :)

Барон е над XXL во Бисер, глеа накај катната гаража ама нема везе, еве и тебе ќе те зберам, со Нино сме тројца, уште двајца може :) Ќе средам со Ацид најмал проблем тоа :D
Aбе ќе видиме ајде има време, не ми е многу далеко мене, па за крај да останам.. :D @Red John ќе знае ли да дојде? :D[DOUBLEPOST=1426606439][/DOUBLEPOST]
Не ми стигнал тагов. Ако дојдам, да знаете дека Ливерпул ми е фтор клуб :P

Зошто си отиде од Челзи тогаш?
Да го викнеме и @Mojso, таман да се контрате. Ти за Челзи и Ливерпул, он за Арсенал и Јунајтед. :D

Последно уредено:
Да ама ова е гледиште на еден од нивните новинари, не е став на телевизијата како што искачаат... :)

10299930_853289551399469_5815335200861631492_n.jpg

:misticen:

^
Гаал у млади години исти Чендлер :eek:

Знаел со што да се слика филосфов ај ај, оваа до него :angel:

П.С
Не дупете со муабетиве за Кики и Сити преголема почит и љубов има кон клубот за да отиде кај комшикиве. Сити и Роналдо не одат во иста реченица.

^
Гаал у млади години исти Чендлер :eek:

Знаел со што да се слика филосфов ај ај, оваа до него :angel:

П.С
Не дупете со муабетиве за Кики и Сити преголема почит и љубов има кон клубот за да отиде кај комшикиве. Сити и Роналдо не одат во иста реченица.
Како викаа северниве соседи - Никад не реци никад. Извитопревртен е светов денес, колку и да имал почит, никогаш не можеш да бидеш 100 посто сигурен.

Сите 76 темплејти на Адидас за наредната сезона од која ќе ги прават дресовите. http://www.footyheadlines.com/2015/03/adidas-2015-16-teamwear-kit-templates.html Значи темплејти на кои ќе мењаат/додаваат бои, чуда и ќе ги прават дресовите на екипите кои ги спонзорираат, не дека некоја од маицине ни е дресот. :) Мој тип за нашите е четвртана слика, плавата маичка.

Ми мирисат дек овај ќе го одберет.

adidas-squadra-13-jersey-red%2B(1).jpg

Преставија повеќе темплејти, еден од нив ќе биде...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom