ManUtdChampions
Lleyton Hewitt
- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 32.949
- Поени од реакции
- 44.624
Шо зафатен викенд, у сабота играат.

Иначе, треба нешто да се резервира или? Ај повеќе имаш врски таму, кажи му на ацид ово оно.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Шо зафатен викенд, у сабота играат.
Шо зафатен викенд, у сабота играат.Со него барот го полневме за секунда. И тие од Ливерпул ќе идеа да навиваат за нас.
Иначе, треба нешто да се резервира или? Ај повеќе имаш врски таму, кажи му на ацид ово оно.![]()
Абе јас не знам ни каде е..У тоа барон само од кајгана искачаат, па сеа ти види дали треба да се резервира
Маалски кафиќ у бисер, нешо ко давидо ми е мене што е два чекора подоле , али таму нема шанса да седнеме и да глеаме ко луѓе.Така да профи си е барон
Има местоАбе јас не знам ни каде е..Ама ќе се договориме пред Бисер и готоо.. А може ако има место у колата кај Илумиус да излезам на булевар тука да ме собере и мене натаму, да не идам пешки.
![]()
Aбе ќе видиме ајде има време, не ми е многу далеко мене, па за крај да останам..Има место
Барон е над XXL во Бисер, глеа накај катната гаража ама нема везе, еве и тебе ќе те зберам, со Нино сме тројца, уште двајца можеЌе средам со Ацид најмал проблем тоа
![]()
Да го викнеме и @Mojso, таман да се контрате. Ти за Челзи и Ливерпул, он за Арсенал и Јунајтед.Не ми стигнал тагов. Ако дојдам, да знаете дека Ливерпул ми е фтор клуб
Зошто си отиде од Челзи тогаш?
Толку сте со информацииве,ти и оние од МУСЦ на фејсбук.Manchester United and Manchester City battle for Cristiano Ronaldo..SSN
http://www1.skysports.com/watch/tv-...rgets-for-man-utd-and-city-says-graham-hunterТолку сте со информацииве,ти и оние од МУСЦ на фејсбук.
Како викаа северниве соседи - Никад не реци никад. Извитопревртен е светов денес, колку и да имал почит, никогаш не можеш да бидеш 100 посто сигурен.^
Гаал у млади години исти Чендлер
Знаел со што да се слика филосфов ај ај, оваа до него
П.С
Не дупете со муабетиве за Кики и Сити преголема почит и љубов има кон клубот за да отиде кај комшикиве. Сити и Роналдо не одат во иста реченица.
Сите 76 темплејти на Адидас за наредната сезона од која ќе ги прават дресовите. http://www.footyheadlines.com/2015/03/adidas-2015-16-teamwear-kit-templates.html Значи темплејти на кои ќе мењаат/додаваат бои, чуда и ќе ги прават дресовите на екипите кои ги спонзорираат, не дека некоја од маицине ни е дресот.Мој тип за нашите е четвртана слика, плавата маичка.