Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Тешка работа дека Челси би можел да си го дозволи Бејл без да даде некој од своите подобри играчи ...

Тешка работа дека Челси би можел да си го дозволи Бејл без да даде некој од своите подобри играчи ...

Има Челзи играчи за давање кои држат цена. Оскар на пример, Рамирез, некој таков. Плус има еден куп млади играчи низ Европа кои можат да послужат во трампи.

Super e sostavov. I izvodliv na leto. Ke te citiram za Wilson samo. Dobro ke e da se prati na pozajmica vo nekoj premierligas. Ne veruvam deka ke ja dobie sansata sto ja zasluzuva slednata sezona vo United a so toa se plasam deka i ke stagnira negoviot razvoj. Nekoe privremeno resenie a pritoa i evtiono bi bilo super. Eve moze da se proba so Ings. Mislam deka nema da mu smeta da bide tret izbor. Wilson na pozajmica so opcija da go vratime vo Januari ako ne fati kriza so napagaci.

I taman Persie uste slednata sezona da ja istera , posle aut. Pa bi ostanale vo tim so Rooney, Wilson i Ings(?) ako se pogodi.

Мането го Ингс бе, поарно Чарли Остин ако веќе сакате просечни енглези. :D

Ovoj go pisav deka nelii mu istekuval dogovorot ili slicno nesto bese neznam. A i zborime za treta opcija vo napadot. :D

Inaky Kane go sakam jas, ama mnogu pari ke mu bara evreinot a i ne e momentot letovo tolku pari za napagac. Da se skrpi timot prvo pa narednoto leto (2016) da go apdejtirame so vakvi transferi.
Taman da vidime Kane dali ke e one season wonder (sto ne mi se veruva) ili ke prerasne vo klasa. :)

A Bale ke go sonuvame ako ne obezbedime LS. :P

Последно уредено:
Муабетот е дека од Роналдо и Бејл, еден ќе си оди. Ако е Роналдо, мислам дека ќе се врати во Мачнестер, ама не верувам дека Реал ќе му дозволи на Роналдо да си оди. Ако е Бејл, Мурињо ќе запне да го купи и да не му треба, само Манчестер да не го добие. А со Абрамович тешко се наддава. Единствено ако се вклучи и Ди Марија или Мата во целиот пазар.

јас па мислам дека ако дојде до таква ситуација еден од нив да си оди, Роналдо е тој шо ќе си замине... се накај тоа ме тера паметот :D oва лето му е последна шанса на Флорентино да искешира ненормална сума за Роналдо, плус веќе во 30-ката влезе и за очекување е формата од година во година да му паѓа, макар шо со него никогаш не си на чисто.. ЧУДОВИШТЕ е во секоја смисла на зборот, ама пак годините ќе го стигнат.. од друга страна Бејл има 25 години и може комотно околу него да се гради новиот Реал :) а дека не штима нешто помеѓу нив двајца и Саша Матиќ би забележал.. е сеа дали ако си замине од Реал, Роналдо би се вратил во Манчестер и дали Ван Гал би го сакал е друго прашање :)

13176_799500963432399_55570463279185870_n.jpg

Kako sto navede @Inglourious Basterd,koj kje go zema Bale toj kje ja grabne titulata slednata sezona,ama dali toj bi zaminal,ili toa bi bilo Ronaldo,ili nikoj nema da zamine kje vidime,ama nasive eden od Bale i Ronaldo da zemat site kje sme prezadovolni,posebno ako go zemat Bale koj e vo najubavite godini za edno krilo.
Se suska deka Fergie bil vo Madrid za Ronaldo i se sretnal so nego i negoviot agent Jorge Mendes i posle isvirkuvanjata koj nikako ne mu se dopadnaa na Ronaldo vcera i losiot odnos so nekoj vo timot moze da znaci negovo zaminuvanje,navodno ako ne uspeale za Ronaldo nasive kje probat za Bale koj im e plan B.

Ако стварно нашиве се загреани за Бејл, ќе бидат во пол позиција. Само сметајте 99% Де Хеа оди во спротивна насока.

Провери си пораки на фб, ти пратив тоа што треба :)

Ајде стварно, пријавувајте се кој ќе гледа. Ќе дојде и @Донев како спешл гест стар.

1. @ManUtdChampions
2. @Ilumious
Не ми стигнал тагов. Ако дојдам, да знаете дека Ливерпул ми е фтор клуб :P
Никогаш не би нашле толку благореден играч како Мата, седи на клупа, и не се жали.
Зошто си отиде од Челзи тогаш?

14:30Liverpool v Man UtdMartin Atkinson

Не изиграа денеска којзнае што Ливерпул, ама во недела ќе бидат 120% мотивирани. Во комбинација со копилево од судија, не знам што да мислам...

Ако си играме ние како што треба, како вчера, ништо нема да влијае :) Нека искочи истиот тим само Рафаел наместо Валенсија. Икс ни е доста со оглед на тоа што и Арсенал и Ливерпул играат меѓу себе.

Има Челзи играчи за давање кои држат цена. Оскар на пример, Рамирез, некој таков. Плус има еден куп млади играчи низ Европа кои можат да послужат во трампи.

Па на тоа мислев, дека ке мора да дадат некој, чисто кеш да дадат, што знам. Ке мора да продаваат па да собираат пари.

Зошто си отиде од Челзи тогаш?

Мурињо го даде :D

Eве ти од вчера...

From a personal point of view I have to say that I felt really good on the pitch and I enjoyed again from the beginning with my team-mates, trying to be helpful in all aspects of the game. I heard your applause and I want to thank you for that. Ever since my first day as a United player I felt the love from Old Trafford and I want you to know that it helps a lot when you play. Your applause when I was substituted and on my way to the dressing room is something I will never forget. Thank you so much to all of you…

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom