Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Па на тоа мислев, дека ке мора да дадат некој, чисто кеш да дадат, што знам. Ке мора да продаваат па да собираат пари.

Мурињо го даде :D

Eве ти од вчера...

From a personal point of view I have to say that I felt really good on the pitch and I enjoyed again from the beginning with my team-mates, trying to be helpful in all aspects of the game. I heard your applause and I want to thank you for that. Ever since my first day as a United player I felt the love from Old Trafford and I want you to know that it helps a lot when you play. Your applause when I was substituted and on my way to the dressing room is something I will never forget. Thank you so much to all of you…
Абе и кај нас јавно се си беше ок, обострана љубов со фановите. Секој понеделник му го читав блогот. Е после трансферот кажа дека не бил среќен затоа што седел на клупа. Што е оправдано секако, и сега сигурно он самиот си смета дека не е играч за клупа него играч кој треба да е стартер секоја недела. Кај нас може дополнителна самодоверба му даваше и тоа што две години по ред беше најдобар играч. Како и да е, не викам дека ќе си оди ама сигурно не му е сеедно да седи на клупа. Нема да видите коментари од него по весници како е незадоволен, ама не му е баш сјајна ситуацијата за сега. Ќе видиме до крај на сезона дали може да си го врати местото. Мене лично ми е жал што ваква му е кариерата во моментов.

Не ми стигнал тагов. Ако дојдам, да знаете дека Ливерпул ми е фтор клуб :P

red_john_grunge_wallpaper_by_syndikata_np-d5sk3gg.jpg
@Red John Ако дојдеш, до тебе седи.

Многу убаво е да се собереме сите да гледаме фудбал,али тоа е просто неизводиливо.Ја сум 50-50,сабота сум на ракомет и ако останувам идам сигурно.Е сега би било убаво,ако може со некој да се чекаме негде,пример ко за мене пред Сити Мол,зошто врска немам дали ќе се снајдам.

Многу убаво е да се собереме сите да гледаме фудбал,али тоа е просто неизводиливо.Ја сум 50-50,сабота сум на ракомет и ако останувам идам сигурно.Е сега би било убаво,ако може со некој да се чекаме негде,пример ко за мене пред Сити Мол,зошто врска немам дали ќе се снајдам.
јас ќе те соберам на Партизанска, пред Сити Мол и те враќам после таму :)

Ќе гледам да дојдам поготово ако е убаво времево да го развозам бајкот доста му беше цело зимо у подрум :D

Воа стварно испадна пиша Џену и се распишавте сите. Значи од денеска - Андреј иде (Андер пишав по навика :D), @Cassaro, @Nino Manchester , @Spiegel би требало да дојдат.. видук и Марко ако можат... Арно е ајде, ќе не биде. :D И @The_Red1 ако може да потврди чисто, оти на фб има стиснато дека ќе дое. :P[DOUBLEPOST=1426551012][/DOUBLEPOST]
Боро,уште ја уплаќаш Јунајтед на лифче?
Да се договориме во недела под баронот одма има кладилница,да ја изиграме ортачки ја и ти и да ни стаат отров во пиењето овие гулабариве како црвениов прилепчанец :D
:D

Сеа гледам ова бе. Последен пат ја играв ГГ со Њукасл на едно и 2 & 2-3 гола на друго, 0-1 тепавме. :cool: Ме соборија и на двете пичките. :D Пред тоа 2ка со Свонси, пораз 2:1. Со Сандерленд кога тепавме не се сеќавам дали ја играв, ама мислам дека ја фатив тогаш. xD

Воа стварно испадна пиша Џену и се распишавте сите. Значи од денеска - Андреј иде (Андер пишав по навика :D), @Cassaro, @Nino Manchester , @Spiegel би требало да дојдат.. видук и Марко ако можат... Арно е ајде, ќе не биде. :D И @The_Red1 ако може да потврди чисто, оти на фб има стиснато дека ќе дое. :P[DOUBLEPOST=1426551012][/DOUBLEPOST]

Сеа гледам ова бе. Последен пат ја играв ГГ со Њукасл на едно и 2 & 2-3 гола на друго, 0-1 тепавме. :cool: Ме соборија и на двете пичките. :D Пред тоа 2ка со Свонси, пораз 2:1. Со Сандерленд кога тепавме не се сеќавам дали ја играв, ама мислам дека ја фатив тогаш. xD
За да не се осеќаш запоставен,ја и на твојот пост у групата ставив дека,може ќе дојдам:D.Овде така пишав,не сакам да ветам дека ќе дојдам и после да испадне,ее не идам не можам,и слични оправдувања

Промена на план од мене. На 22ри нема да сум во Скопје, испадна два викеди по ред да не можам да бидам тука. За против шити ако се собирате обавезно ќе дојдам.

Изгледа собиров ќе биде двајца бес тројца:icon_lol:

Ќе дојдат, ќе дојдат :D Штета што е „зафатен“ викенд, на гледање ќе ни се приклучеше и еден наш познат ЕндбоЉ плеер фан на Манчестер исто.

Кој го мрзи јас ќе го соберам по пат, штета Андреј што е Село Лисиче, кој ќе иде до таму иначе ќе го соберев и него :icon_lol:

Ќе дојдат, ќе дојдат :D Штета што е „зафатен“ викенд, на гледање ќе ни се приклучеше и еден наш познат ЕндбоЉ плеер фан на Манчестер исто.

Кој го мрзи јас ќе го соберам по пат, штета Андреј што е Село Лисиче, кој ќе иде до таму иначе ќе го соберев и него :icon_lol:

Пушти шпекулација дека таа од Сан Марино ќе иди, да видиш шо е гужви, :vrtioci:

Кој и дали си озбилна? :D

стоилов?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom