Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Супер акција, супер гол.. Одиме у тука на +3 :):)

Иначе, сакам Бекс да ни закаче еден од слободен.. Ако ли? :smir:

Акцијата е навистина World class. Абе види го Андерсон научи се и голови да дава иначе имаше и 2-3 супер долги пасови како Сколс да го е учил

Одлична акција за голот, царува Андерсон во средината. Неколку добри одбрани и на Линдегард.

Руни се напна со судијана хаха
--- надополнето: Jul 28, 2011 1:29 AM ---
Џонс не му даде на Анри да дише
Супер акција, супер гол.. Одиме у тука на +3 :):)

Иначе, сакам Бекс да ни закаче еден од слободен.. Ако ли? :smir:

Абе ако ама прашај го баткава, до него е ко што гледаме :icon_lol:

watermarked-119852391.jpg

Забораив да прашам, зашо го нема копилето Донован во МЛС Ол стар-ов?

Парк со Cheat игра :)

Парк му е на џојстик на Ферги, combo направи со голов. Некад му се дешава да го забораи на брзо трчање xD

Абе ако ама прашај го баткава, до него е ко што гледаме :icon_lol:
Ќе го сменат сеа на полувреме и ќе му биде полесно на Бекс :Р

Иначе, убав гол и од Парк.. Супер игра до сега на овие пријателските.. Ако продолжат вака тешко кој ќе не сопре :)

Шалата настрана ,колку и да го “пизмам“ бекам...маестрално одигра во првово полувреме...на малиот како му е погодена позицијава ДМ , дури човек да се замисли на полусезона и да го ангажира ако има потреба :)

Браво бе мили мои, ми го разубавуваат роденденот ( ај да ви се пофалам дека ми е роденден ) :D

Одлично прово полувреме! Постигнати два прекрасни гола.. Линдергард почна да ме изненадува ќе бид еинтересна битка за голманскатга позиција колку што гледам јас! бербатов оваа подобар е... ќе мора да го пофалам.. ама до сеа МОТМ Парк дефинитивно.. А и Џонс добро се снаоѓа на десната бековска позиција.. Ама керик керик.. незнам што му е на човеков..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom