Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Каков гол од Велбек :vozbud:ммм ми се допаѓа и Линдегард како избрани алал да му е , Де Геа си има конкуренција :cool: Бербатов како и секош баксуз на прво не влегува :rolleyes: Срединава Андерсон многу некако расположен за игра , Паркчево како и секош со маалските финти си дава голој :D

Не ја гледав утакмицата, ама головиве се работа на час, браво! Ми се свиѓа што си играат курташак со противниците :icon_mrgr: така така до понижување!

GLORY!!!

Не ја гледав утакмицата, ама головиве се работа на час, браво! Ми се свиѓа што си играат курташак со противниците :icon_mrgr: така така до понижување!

GLORY!!!
да им беше тренер Катанец ќе ги извадеше сите! Повеќе почит заслужува противникот! :icon_mrgr:

Јас не ја гледав утакмицата ама според видеово како бранел Андрес :cuc: дури помислувам дека е и подобар од Де Геа.

Одличен натпревар и повеќе од лесна победа :)
Акцијата Митко-Руни...страшно јака!
Браво и за Линдегард! Имаше одлични интервенции... :)

Golov na Park - KICMATA OTIDE :)

cestito neka ni e pobeda, sega na red se CIGANITE
--- надополнето: Jul 28, 2011 1:56 PM ---
Ji-sung Park has reiterated his desire to sign a new contract with United.

potpisa nov dve - godisen dogovor :)
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:08 PM ---
Manchester United legend Paul Scholes: Luka Modric has impressed me more than fellow targets Wesley Sneijder & Samir Nasri

Ај да видеме сега на 30 како ќе изиграт со Барселона тоа е најголемиот тест за нашиот тим се надеувам на добар фудбал исполнет со многу погодоци од наша старана се надевам :)
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:13 PM ---
Golov na Park - KICMATA OTIDE :)

cestito neka ni e pobeda, sega na red se CIGANITE
--- надополнето: Jul 28, 2011 1:56 PM ---
Ji-sung Park has reiterated his desire to sign a new contract with United.

potpisa nov dve - godisen dogovor :)
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:08 PM ---
Manchester United legend Paul Scholes: Luka Modric has impressed me more than fellow targets Wesley Sneijder & Samir Nasri
Абе добар е Модрич ама тешко да дојде шансите за тоа се 9 %

Spored prikazanata igra na Anderson na poslednava utakmica, se gleda deka saka da se dokaze. Ima talent vo nego ali ipak mislam deka za da atakuvame na LS ni treba i malku iskustvo. Tuka ni se potrebni Sneijder ili eventualno Modric.

1987251015.jpg

Ешли Јанг бендисал некоја од трибините ... :icon_mrgr:
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:19 PM ---
Spored prikazanata igra na Anderson na poslednava utakmica, se gleda deka saka da se dokaze. Ima talent vo nego ali ipak mislam deka za da atakuvame na LS ni treba i malku iskustvo. Tuka ni se potrebni Sneijder ili eventualno Modric.
Шефе , се сеќаваш против Челзи во финалето? Играше Андерсон? Искуство малце е тоа?

Inter CEO Ernesto Paolillo invites Manchester United to make offer for Wesley Sneijder

gledaj sega ovoj sto vika pa :)

http://www.goal.com/en-gb/news/3276...to-paolillo-invites-manchester-united-to-make
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:21 PM ---
1987251015.jpg

Ешли Јанг бендисал некоја од трибините ... :icon_mrgr:
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:19 PM ---

Шефе , се сеќаваш против Челзи во финалето? Играше Андерсон? Искуство малце е тоа?
Nemozes vo nikoj slucaj toa da go sporeduvas negovoto iskustvo so iskustvoto na Sneijder. Ne vikam deka Anderson e los, da ne me svatis pogresno :)

Inter CEO Ernesto Paolillo invites Manchester United to make offer for Wesley Sneijder

gledaj sega ovoj sto vika pa :)

http://www.goal.com/en-gb/news/3276...to-paolillo-invites-manchester-united-to-make
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:21 PM ---

Nemozes vo nikoj slucaj toa da go sporeduvas negovoto iskustvo so iskustvoto na Sneijder. Ne vikam deka Anderson e los, da ne me svatis pogresno :)

Со оглед на настаните, Агуеро во Сити, а Интер е каде-каде залетан по Тевез. Тешко веројатно е Сити да ги задржи двајцата, или пак Интер да го задржи Снајдер со доаѓањето на Тевез. Така да.. според мене многу веројатно да дојде Снајдер кај вас. Will see..

Nema vrska doaganjeto na Tevez so zaminuvanjeto na Sneijder. Sneijder moze da si zamine radi Alvarez sto go zemaa
--- надополнето: Jul 28, 2011 2:45 PM ---
Abe Chicarito ke igra protiv City za Комјунити Шилд ?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom