Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Да му ја ебам филозофијата јас на него ако игра 3-5-2.

Од сеа си седам дома дур не излезе информација за формацијата.Ако е 3-5-2 трчам накај кладилница и играм х или да изгубиме и тоа е тоа,бар факултетot ќе го исплатам до крај на сезона

Кога ви викам јас Де Јонг бар ќе може да се игра 4-3-3, вака без таков играч немаш шанса бе, со Флечер кој нема сила да стои и Ди Марија и Мата со него. Не дупете смешна ни беше средината. Ни Мата не е средина, ни Ди Марија. Точно дека играл во Реал, ама играл со Чаби Алонсо и Модрич, а не со Флечер и Мата.

Ај Блинд ќе не оправи. :D

Цела утакмица сумирана во една слика
BwSlKnEIEAEuGHH.jpg:large
Сезоната досега сумирана во една слика.

Иначе поминаа тешките, дајте нам Сити, Челзи, Арсенал, Ливерпул, Тотенхем, Евертон да се играмо :vozbud::vozbud:

Не тепаме ние годинава. Вака интересно ќе е, не постигнуваме голови, не везат Чемпионшип екипи, пречки, паѓаат нашите ко девојчиња...Флечер така не го бива, па ни партнер нема. Мата игра сметало веќе трето коло, нит пас некој добар, слабо проигрува со напаѓачите, еден спринт го неам видено да направи, да повлече, било што. Физички е слаб, низок, губи дуели. Тоа што го прави на терен, може слободно да го прави играч што вреди 7 милиони. Не треба многу да се види дека Ди Марија за него е Кристијано Роналдо. Солидно деби за Ангел, проба да го размрда Перси, неколку добри пасови, шансите шо ги створија беа тие кога тој играше. Руни слабо, Перси исто, Валенсија ужасно - плаче за на клупа. Згора на се, волот не свирна пенал, тоа беше голмански зафат, ќе земавме некако 3 бода. Прв клин шит којзнае како издржаа. Како рековме, лесен распоред? Фино.

Имаме многу среќа што ние лесен распоредот иначе инаше да имаме ни 2 бода...

Има две недели ЛВГ да се преиспита што праи и да го спреми тимот добро.

Не личиме на тим...

На тренинзи што праат како да копаат бунари ебаго.

Ајде уште 1-2 "засилувања" очекувам.

Да се вратат повредените неделава и да има ЛВГ комплетен тим.

Вака сме многу лимитирани, играме без ниеден играч што го купивме, само ДиМарија денес.

Херера;Шо;Рохо да заиграат друга прикаска ке биде.

Блинд исто.

ЛВГ да го рашамара РВП малце и на коњ сме

Ah be ManUtdChampions ne stavaj ticketi nie ke ti davame pari :D
Нека испаднат шо ги ебам.

Најмака ми е денес денот што ми го ебаа, првата ме заеба, а сеа ќе си гледав фудбал цел ден. Ми се скрши филмот, се изнервирав, 3 пати се препотив. Еве се осеќам почнав и да смрдам веќе, треба сеа и да се туширам и отишол денот.

Курви, ми се плаче дури.

Добро еве вие што не дупите у здрав мозок после секоја утакмица и викате ќе биде боље кога ќе се вратат повредениве.Еве и да замислиме дека кога ќе се вратат ќе почнат да ораат и тепаат све што може да се тепа.Еве и да замислиме дека у Јануар сме први на табела.Што ќе биде кога пак ќе се повреди некој ? Или ќе купиме некој опасен врач да ги штити од повреди до крај на трансфер периодов.НЕ МОЖЕШ ДА ИГРАШ 3-5-2 СО ИНВАЛИДИ КО ЈАНГ И ВАЛЕНСИЈА и сирот Флечер.И КОЈ КУР НЕМАЛО МЕСТО ЗА КАГАВА ЗА СВИЊАНА МРСНА ШТО ЈАДЕ УМЕКДОНАЛДС СЕКОЈ 2 МИНУТИ ИМА.Ти ебам и политика на клуб и пресадени коси и куроф ми ,пак се незаинтересирани играчите факт и се понашаат ко најголеми платеници(а тоа и се пола од нив,паразити).Ебете се не ве глеам дур не се смени формацијата.

И не знам што треба да се деси Мата да седне на клупа. Па уште и Кагава ќе го продавале зошто не можел да се уклопи у филозофијата, ете Мата перфектно се уклопува што да ти кажам:tapp:

Tоа у превод е, некој е миленик, некој не и ќе си оди.

Не знам што очекувате со блекет во одбрана и сам флечер во средина.
10-11 играчи повредени, без класа играч од одбрана и средина. Добро е и што вака заврши на крај. Работата е кој е силен на нерви да го гледа ова, пошто си повлеквит време да го вратиш победничкиот менталитет кај тим кој нема дух и воља за борба.
Нека продолжи само вака Ван Гал и дај боже до понеделник пола играчи да ги избрка, ќе бидам пресреќен.

Tоа у превод е, некој е миленик, некој не и ќе си оди.
Не, некој е платен 45 милиони а некој е 15 милиони а разлика во квалитет речиси и да нема, ама јбг ќе си игра овој дека така диктира цената.

Најмака ми е денес денот што ми го ебаа, првата ме заеба, а сеа ќе си гледав фудбал цел ден. Ми се скрши филмот, се изнервирав, 3 пати се препотив. Еве се осеќам почнав и да смрдам веќе, треба сеа и да се туширам и отишол денот.

Курви, ми се плаче дури.
Исто планирав цел ден фудбал да си гледам релаксирано,ама заеби отиде денот.Нема сврха да се гледа више спорт,доста е за денеска.заминав надвор сеа малку да се издувам,нека идат сите до еден у курац.

Курви, ми се плаче дури.
Абе јас тебе ќе те заебам :mad:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom