Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Океј дека имаше пенали ама за играва судиите не можеме да ги окривиме. Една асална акција не направија. Последната линија ја нема, не постои. До толку немаат идеја што сите топки ги додаваат долги со нафрлувања па каде ќе оди нека оди.

Од 9 можни само 2 поени, очаен старт на сезона со милион повредени. На целава ситуација добро што има пауза две недели. До тогаш ќе се вратат барем пола од повредените а овие два дена се надевам ќе се ичист целото ѓубре од Јунајтед, без разлика колку е купено и дали е англичанец или не.

очај сме ... не играме во лига на шампиони али уште у август се откажуваме од премиер лига и испаднавме од мики маус купот ... нема што повеќе да се дискутира.

Барнли, Сандерленд, Свонси не можеме да ги тепаме:tapp: Со овие тимови не можеме бодови да зееме...

Ај да биде бато малце реален. Може да дркаме колку сакаме на Ди Марија, ама нас очајно ни требаа Хумелс и Видал, ги добивме Рохо и Блинд. Не сакам да ги потценам во никој случај, ама најискрен да сум огромен скептик сум дека може да покажат нешто повеќе од Смолинг/Еванс и Клеверли. Огромна коцка се и двајцата, ако се покажат - супер, ако не - нема ЛШ ни наредната сезона.

И да го искритикувам и Ван Гал. Не ви беше дежа ву играта од Мојс? Буквално исти курац, вади ја десно на Валенсија кој нема појма од центаршут и ако погоди добро. Е нема победа така другарче.

Тоа е.Валенсија 0 продори 1 центаршут.Јанг 2 продора 1 недосуден пенал, 1 добар центаршут,90 минути игра.Јанузај го игра место мата позади руни и велбек у муабетов да отидеш да се утепаш мамицата у пичка да ти ја ебам вангалска.Со ваква тактика може у гз да се ебеме.Ми качија притисок,ги чекаме ебаните барнли 75 минути да се изморат за да нападнеме... АЛО БЕ НАПАДОТ И 2ЦА ОД СРЕДИНА ТИ КОШТААТ КОЛКУ ЦЕЛ НИВНИ ТИМ И КУЌИТЕ НИВНИ ДО 3ТО КОЛЕНО ШТО ИМ СЕ.МРШ

Цела утакмица сумирана во една слика
BwSlKnEIEAEuGHH.jpg:large

Како што пошла работава ќе мора и нов напаѓач да си бараме.Затоа што Перси ако игра вака цела година наебавме.Руни дух,кога му се игра игра кога не дреме.Велебек и Чича не ги коментирам приказна се самите за себе.Лошо богами проблеми на сите страни,а решението не е ни блиску.

И не знам што треба да се деси Мата да седне на клупа. Па уште и Кагава ќе го продавале зошто не можел да се уклопи у филозофијата, ете Мата перфектно се уклопува што да ти кажам:tapp:

Не е 3-5-2 решението...Тоа е проблемот. Од почнаа и Блекет и Еванс малку да форсираат бочно имаа далеку поголема слобода и Јанг и Валенсија да пробијат подлабоко, ама без резултат. На тоа додади го РВП кој беше најнезаинтересиран од сите. Флеч кој не ни 1/5 од тоа што беше. Мата исто. Руни не беше ништо посебно. Фали брза трансфорамција, брзи движења, нешто што го гледавме на припремиве, а сега го нема. Фали Ерера да ја забрзува играта и топката да се движи течно, а не да форсираме долги топки. Ди Мариа имаше солидно деби, но далеку би бил попродуктивен на крило. Мора играч од средина до крај на преиодниов. Засега кривец за ваквиве резултати е Ван Гал, никој друг, но ајде да го добие времето кое го бара и реално го заслужува за да биде осудуван.

Немој некој после ова да пробува да најди оправдувања! НЕМОЈ!!!!!!!! Немој некој да ми набројува повреди, нови формации, немало кој да го игра.... на Барнли неможеме да им дадеме гол 90 мин. ПАК ДА ИГРАШ 3-5-2 семката твоја! Ах јас на шо си го трошам времево!!!!:tapp:

Некa се ебaт сите oд упрaвa дo чистaчки у клубo, ебaти неспoсoбнoте...
Првo Еврa гo дaдoa нa цигaните без пaри легендa нa клубo, a немaaт двaјцa игрaчи зa тaa пoзицијa, пoсле упoрнo фoрсирa неспoсoбни игрaчи у прв тим кoи целa кaриерa се тaленти.... Кoњи глупи купи гo Шoукрoс бaрем ке игрa сo срце зa клубo, и плус немa дa мoрa дa игрaш си 3цa oд пoзaди и aвтoмaтски ке немaш двaјцa неспoсoбни кaкo Евaнс и Блекет.
Пoсле си дoзвoлувa дa не купи мидфилдер, и дa се oслoнувa нa пoлoвинкa игрaч(Флеч), вечити тaленти кaкo Тoмче, Андo(свињaтa утре дa не дoчекa дa се рaзбуди), неспoсoбниo Фелaини. Плус НАЈКРЕАТИВНИO игрaч нa срединa гo прoдaвaт... деф oд Нaни кoнечнo.

И нaјбoлнoтo oд се пoсеркo кaпитен... без нaпaгaчи...

Sent from my LG-D802 using Tapatalk

Уште еден лош натправар во кој освен шансата на РВП во прво полувреме и јаловиот посед на топка ништо друго не направивме и ако сакаме да имаме шанса за топ 4 и да играме во ЛШ наредната сезона мора под итно да се донесе играч на средината и да се смени оваа глупа 3-5-2 формација во било која формација со четири играчи назад зошто во спортивно може да оствариме и полош пласман од предтходната сезона.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom