Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Maњачам кого следи Шо на твитер, и го има Стариџ :vozbud:
Сигурно го договара за Јунајтед, како Де Геа на Мата што му направи.
Какво трио би биле Руни,РВП и Стариџ. :vozbud:

Дајте формација да видиме. :icon_lol:
Тоа ќе му дојде нешто како Пирло. Во сите големи глубови играл, а никој не го вика предавник :D

Нас изгледа ке не искористат единствено да качат ако можат на цена на Бенатиа.
Скај Италија вика дека немало никаков контакт ниту со агентот, ниту со Рома за играчот.

Имам другар што ја прати Рома и баш прееска кога зборевме ми кажа дека Бенатиа пред месец дена јавно пред трибина на навивачите им кажал дека не мрда никаде.

Еве ти формација:
Руни - РвП - МалИграчЗаМалиКлубови

Еве ти формација:
Руни - РвП - МалИграчЗаМалиКлубови
Руни - РВП - ИграчШтоКеГоПоминеЏерард :свиркам:

Гледам и 3-4 профили на Ловрен следи. Си викам да не го повлечат Шо кај вас. Ќе остане без титула детето. :pos:

Да не ти го хакнал профилот @Peja989 , па злоупотребува скаузерско-модераторски односи?

Да не ти го хакнал профилот @Peja989 , па злоупотребува скаузерско-модераторски односи?
Не бе, јас сум. :icon_mrgr:
Да го пробаме и кај нас, може ќе се уклопи.
Само многу лизгав е теренот на Олд Трафорд, ме плаши. :cenzura:

Момци и девојки само што отидов во Спортчек и го видов како изгледа оригиналниот дрес домашен, ќе ми даде ли некој логично објаснување зашто логото ни е со големина на спонзорот?? Ненормално огромно е, не се исплати да се фукаат 100’$ дефинитивно. Ќе цепам и јас најверојатно со овие од алиекспрес, имате некој продавач да препорачате?

Спојлер: HD Слики

Ако некогаш отидам на ОТ здравје боже, сите пари и време тука ќе ги фукнам 1000%

United%20Swansea%20%2853%29.jpg

United%20Swansea%20%2852%29.jpg

http://109.imagebam.com/download/lQa-21TeGx5bf21Ingm0aw/34552/345513032/United Swansea (3).jpg
United%20Swansea%20%283%29.jpg

United%20Swansea%20%284%29.jpg

Опасна фаца
United%20Swansea%20%2839%29.jpg

+ бонус за човекот што има нај "I know what im doing" фаца
United%20Swansea%20%2846%29.jpg

Јас баш прееска гледав, со принт и ПЛ беџови е $112.89, ако е бесплатна достава, скапо некако. Пред некоја година земав од Гигс и 2 маички за ~$140, и сега се чудам толку ли бил и тој дрес или поскапи се сега, неам појма. Сакав синиот со синот Џонс или Руни. :)

А кога више пазарат у Спортинг зашо не го направат понуда 25 милиони + Андерсон за Вилиам Карваљо? Ете ти млад, перспективен , снажен кој може да ја попуни дупката на керик до Јануари а после стротман да го земеме...И после ќе си бидеме средени на таа позиција...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom