Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

поразов дојде точно на време :) таман има уше некој ден за да се изпазари нешо квалитетно, за да се продадат просеците и да се искомбинира тимов...според мене требаше Кагава да добие шанса, Мата некако слабо денес се снаоѓаше и Флечер требаше да го извади не Ерера..

Флечер, Јанг, Нани, Чичарито и компанија мора да се стаи на клупа или да се продаде за да Јунајтед може да игра фудбал, вака повеќе не може. Или па едноставно е, нека кажат да си знаеме. Толку е, толку пари има нема да купуваат и да бидеме среќни со се што е над 10 место. И не ни треба стопер, ЧЕКАЈТЕ, 2 пати нападнаа 2 гола примивме.

Понекогаш цената на играчот го диктира фактот дали он ќе игра прва постава или не . Денеска во случајов 45 милионскиот мата не функционираше и ако требаше да се направи некоја рокада тоа беше кагава <> мата. Голема грешка беше оставањето во игра на Флечер а вадењето на Херера, момент кој го натера тимот да падне максимално. БТВ премногу се критикува Фелаини, мавал голем к ... свонси цело прво полувреме колеа без топка па не добија ниту еден жолт картон.
На крајот пак ќе се сведе на PANIC BUY .... Куардадо, Симпатијата на Фросе и Ројо а на полусезона да се донесе и Стротман. Да бев јас без размислување ќе go фрлев кешот и на Ројс но тоа е мој личен став :)
GGMU

Коа ви викам јас нека ги манат Нани и Чичарито за Видал вие многу било. Среден ред и одбрана мора да купиме ако сакаме нешто повеќе. Нека дадат за Видал колку сакаат, ама мора да го донесат. За одбрана не знам, нека ги земат и Рохо и Блинд ако па, па ќе имаме и за лево кој да игра ако неможе Шо, оти очигледно кога се прави трансформација од една во друга тактика Јанг неможе да игра лев бек. Па и цел меч беше ептен слаб, пак со неговите класик центаршутеви. :facepalm:

И поарно што не ни свирнаа пенал, не заслуживме нерешено. Поарно вака пораз побрзо да делуват. И не се секирајте веќе никако не ги играм на спортска пичка им матер, ми го уништија денот, ќе си гледав фудбал сега со ќејф.

Стварно бе Кагава пак го заборавија у подрум.

Понекогаш цената на играчот го диктира фактот дали он ќе игра прва постава или не . Денеска во случајов 45 милионскиот мата не функционираше и ако требаше да се направи некоја рокада тоа беше кагава <> мата. Голема грешка беше оставањето во игра на Флечер а вадењето на Херера, момент кој го натера тимот да падне максимално. БТВ премногу се критикува Фелаини, мавал голем к ... свонси цело прво полувреме колеа без топка па не добија ниту еден жолт картон.
На крајот пак ќе се сведе на PANIC BUY .... Куардадо, Симпатијата на Фросе и Ројо а на полусезона да се донесе и Стротман. Да бев јас без размислување ќе go фрлев кешот и на Ројс но тоа е мој личен став :)
GGMU
Ама ти не разбираш, каде ќе игра Ројс, Ди Марија? Што ќе ни се!?

Кога ваков Флеч е лидер на средината, ланскиот пласман може само да го сонуваме.

Пораз за освестување, нека им текне нека кренат по класа играчи, а не да ни ги замачкуваат очите со некои просеци.

Не се летајте за видал ... ете денес видал да беше во игра не едното, двете колена ќе му ги скршеа. Видал е ризик може да успее но голема е веројатноста да стане верон и да не се адаптрира на стилот на игра или харгривс па да имаме стаклен играч во тим.

Ајде вуди изненади не, ги сакаме Квардадо Блинд Ројо и Ројс уште утре.

Требаше Шинџи место Нани да влезе, и така Свонси тешко се пробиваа низ средина со Мата сигурно ќе искреираа нешто конкретно.

Да ви кажам јас, ни ќе се освестат ни ќе купат некој. Ќе го купат овај рохо можда и некоја полутка колку да се речи дека купиле... Флечер убедливо најкатастрофален денеска, ама што ти е вајс кептан мораше да остане до крај :tapp:

Не се летајте за видал ... ете денес видал да беше во игра не едното, двете колена ќе му ги скршеа. Видал е ризик може да успее но голема е веројатноста да стане верон и да не се адаптрира на стилот на игра или харгривс па да имаме стаклен играч во тим.

Ајде вуди изненади не, ги сакаме Квардадо Блинд Ројо и Ројс уште утре.
Па еве Де Јонг нека го земат сеа, па после Стротман. Може и поарно да испадне 2ца ќе имаме, оти вака ако се повреди Видал, пак исти курац ни иде...

Па еве Де Јонг нека го земат сеа, па после Стротман. Може и поарно да испадне 2ца ќе имаме, оти вака ако се повреди Видал, пак исти курац ни иде...
само не заборавај дека видал ќе го платиме со 2-3ца играчи и 60 милиони евра ... а кога плаќаш толку очекуваш играчот да ги игра сите натпревари до мај !!!!

mata kako prdez u gaci ne znae kaj mu e mestoto ne moze da se pronajde uste djoa pederite:icon_lol:

januzaj malce kilaza i koska e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom