Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

@vidooq бидејќи не можам да ти пратам порака,пиши тука околу порачувањето од алиекспрес како иде,што картичка бараат,за колку време стига дресот,дали е добар и се тоа.
Или пиши ми порака ако можеш

извинете на сметња.

П.С Клеверли за капитен

Околу 20-25 долари, се нарачува со дебитна од Комерцијална, не знам од кои други банки може, дресовите се многу добри копии, но разбирливо, ја немаат технологијата која ја рекламираат оригиналите.
Дресот ми стигна за 13 дена од нарачувањето, што навистина ми се виде брзо.
За квалитетот, од некој кој има оригинален дрес, ти викам дека квалитетот е нешто просечен за разлика од све друго што се продава овде. Можно е и да си го кастомизираш дресот со име и бројка по твој избор.

Околу 20-25 долари, се нарачува со дебитна од Комерцијална, не знам од кои други банки може, дресовите се многу добри копии, но разбирливо, ја немаат технологијата која ја рекламираат оригиналите.
Дресот ми стигна за 13 дена од нарачувањето, што навистина ми се виде брзо.
За квалитетот, од некој кој има оригинален дрес, ти викам дека квалитетот е нешто просечен за разлика од све друго што се продава овде. Можно е и да си го кастомизираш дресот со име и бројка по твој избор.
Тутунска, јас се што имам порачано е со таа картица не сум имал досега проблем а сум порачал доста работи :) другарка ми има од ТТК и таа порачува често :)

Мене пејпалот ми е врзан на таа картица, а и Скрилот исто така. Одлична е за нет.

[DOUBLEPOST=1407996568][/DOUBLEPOST]Happy birthday Hererra
10426883_324495061048774_3593104459837052544_n.jpg

За кратко време колку си го засакав ,тоа е чудо

Последно уредено:
голем работник на терен е херера ... се гледа дека има голема желба за играње и докажување ..... засилување по кое плачевме сите овие години во средината .

Нека му е среќен роденденот .. GGMU

Tancredi Palmeri ‏@tancredipalmeri 9m
It's Nani the other player Juventus openly requested to Manchester United. So Juventus will let Vidal move for 45-48m€ + Chicharito+ Nani

Еее :pos: Па што не кажете, зошто само 2ца и 48 милиона. Ќе ви го дадеме и Кагава, а и Клеверли може за без пари.

Абе Фил Џонс и Ешли Јанг прва постава ли ви играат или не? Правам на фантази тим па незнам кој да ставам 30 играчи имате да го ебам...

Со Јуве треба да прекинеме било каква соработка/комуникација. Ко со Кокошките, скарани за навек.

OT: Нарачав и ја дрес од Али (претходно од Чомбе зимав), па да видиме дали се работи за истите дресови што ги носи Чомбе...

Абе Фил Џонс и Ешли Јанг прва постава ли ви играат или не? Правам на фантази тим па незнам кој да ставам 30 играчи имате да го ебам...
Стави го само Џонс ;)

Играат, играат. Барем сега првите кола и двајцата имаат загарантирано место во први 11. За понатмау Фил Џонс ќе има ( ако не се повреди ), а за Ешли ќе видиме.

OT: Нарачав и ја дрес од Али (претходно од Чомбе зимав), па да видиме дали се работи за истите дресови што ги носи Чомбе...
Истите се и Чомбе од таму порачува само тој става +700 денари во џеб.

Пак сезоната ја почнуваме со 7 повредени. Рафа, Андо, Керик, Велбек, Шо, Еванс, Валенсија...Значи не беше до Мојсие и застарените тренинг методи, него играчите ни се стаклени...:(

Јас непамтам кога Рафаел, Андерсон и Еванс биле здрави?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom