HristijanWR10
Bryan Kearney
- Член од
- 11 април 2012
- Мислења
- 10.768
- Поени од реакции
- 20.491
- Локација
- Охрид, Аеродром на вода
Линдегард бе.Кај има бе за Лингард официјално? Никаде нема ...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Линдегард бе.Кај има бе за Лингард официјално? Никаде нема ...
Ќе има скоро.Кај има бе за Лингард официјално? Никаде нема ...
Рохо се буни затоа што му ветиле дека ако стигне понуда од 20 милиони евра (15.9 милиони фунти) ќе ја прифатат и ќе го пуштат да си замине. Таква понуда стигнала од Јунајтед и го известиле дека сакаат повисока сума, заради тоа се буни. Најверојатно ќе ја прифатат зошто ако не ја прифатат ќе мора да им платат сума на останатите сопственици.Herrera e змај. Уште напред да има уште еден што ќе му ја игра играта и таман сме. Тоа детето од лево нешто многу не ме восхити ко пример Јанузај кога му се даваа шанси. Исто не ми се свиѓа што пак кружеа околу 16тник без некој дриблер да пресече чоек на чоек. Дебелиот барем на времето моеше да дрибне да го еам не ко кубик дрва да се рола околу 16тник ко вчера.
Валенсиа тренираа аутобус вчера и бољи противник за тоа неможеа да добијат сеа тоа што микрофонот го збрца на крај е несреќна за нив околност.
Иначе околу ова буљашчево што плаче у својот клуб и не им иде на тренинзи за да дојде кај нас, се некако мислам дека ко ке го земат ке изигра солидни 1-2 сезони и ќе си крене акции и ке почне кај нас да плаче и да не иде на тренинзи за да заврши у вечната желба на сите латиноси Реал/Барса.
Ја стварно незнам што се дешава кога ќе родат у тие фавелите, дали секоја мајка на цицка има истетовирано Реал или Барса неам појма али станува симптоматично.
Добро де моја грешкаЛиндегард бе.
Некој локален весник од каде што дојде Линдегард, Алесунд или како иде на напшки.Добро де моја грешкаМногу им се слични имињата. Сватив дека станува збор за голманот... Ама никаде негледам официјално соопштение, па ве прашувам од каде разбравте за ова? Или се заебавате нешто?
Ако е така кој ќе биде втор голман? Бен Амос ли???![]()
News напиша:Javier Hernandez’s agent said “there will be news soon” on the Manchester United man’s Juventus move for Arturo Vidal.
There have been reports over the last couple of days that Juve requested €48m plus two players – one of them Hernandez – to give Vidal to Manchester United.
“For now I cannot comment on the situation,” agent Eduardo Hernandez told reporters in South America.
“I have no news at the moment on an exchange, I haven’t spoken to anyone in England, but there will be news soon.”
Да, излезе.Дечки излезе вакво нешто кај вашите порелевантни извори?
Да, излезе.
Сепак ништо од Видал, но Јунајтед ќе го дадат Чичарито по цена од 1М фунти. Знам, цената е висока и затоа се договориле со Јуве да го исплатат на 25 рати. Јуве барале 50 рати, ама се си има граница, нели.
Утре и официјално.
се е тоа поврзано со скопје 2014 и откривањето на гробот на аце наш ... така кажа ниче !!!И после пак да се смеете на статијата дека Ван Гал е Македонец. Прв ждреб - МаКе Донс му се паднаа.