Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Руни ни за 100мил не треба во Челзи да се даде, ќе ни се удри у глава, ако сака да си оди нека крши глава ама надвор од Англија и тоа за помалце пари
Целосно се согласувам со тебе. (y) Ај размислете вие што викате Руни да го продадеме во Челзи или општо во Англија. Размислете за каков играч се работи без разлика на тоа во која форма бил. Руни е класа играч, играч кој може да реши меч со еден потег. Ако го продадеме во Англија на било кој, автоматски си ја појачуваме конкуренцијата и тоа повеќе од сигурен сум дека ќе ни се удри во глава. Не смее да го продадеме никако во Англија, подобро клубот да изгуби одредена сума на пари и да чека договорот да му истече или за помала сума да го продаде надвор отколку во Челзи или пак Англија.

Верувам дека клубот не е толку луд да го продаде Руни во Англија, а посебно не во Челзи. Јас лично посакувам Руни да остане кај нас.

Едвај ја чекам во октомври книгата на Ферги да видам што ќе каже за Руни и каква била ситуацијата и таа во 2010 и оваа сега од мај.

Руни во форма > Било кој од Англија во форма

Бајдвеј, колку што разбрав, од УЈП-то на Англија дошле на Керингтон да го бараат Бебе, не плаќал данок ли, не пријавил имот ли што и да било. Нормално дека не ги пуштиле зошто немаат налог и се вратиле со полиција:facepalm: Бебе и Македа се со младинците во Ирска негде и не го нашле.

Како и да е, во последно време секој ден има мала доза на забава

Целосно се согласувам со тебе. (y) Ај размислете вие што викате Руни да го продадеме во Челзи или општо во Англија. Размислете за каков играч се работи без разлика на тоа во која форма бил. Руни е класа играч, играч кој може да реши меч со еден потег. Ако го продадеме во Англија на било кој, автоматски си ја појачуваме конкуренцијата и тоа повеќе од сигурен сум дека ќе ни се удри во глава. Не смее да го продадеме никако во Англија, подобро клубот да изгуби одредена сума на пари и да чека договорот да му истече или за помала сума да го продаде надвор отколку во Челзи или пак Англија.

Верувам дека клубот не е толку луд да го продаде Руни во Англија, а посебно не во Челзи. Јас лично посакувам Руни да остане кај нас.

Едвај ја чекам во октомври книгата на Ферги да видам што ќе каже за Руни и каква била ситуацијата и таа во 2010 и оваа сега од мај.

Книгата ќе донесе на виделина многу работи, се надевам ќе го порврди моето мислење дека ситуацијата во 2010 беше исцеирана од страна на Ферги и Руни со цел да се отргне вниманието на медиумите од приватнио живот на Руни т.е аферрата со ку****а...убав план им беше тоа демек Руни сака да си оди, па се предомосли,нов договор, патување во Америка на месец дена и никој потос не ја спомна аферата, Руни во вториот дел од сезоната се врати у форма освоивме титула и игравме финале ЛШ.

Тоа беше мојата маленкост. Кога го гледав во Барса, најчесто се движеше по левото крило со продори кон средината. ;)
Тиаго никогаш нема играно лево крило во Барселона ;)

Тиаго никогаш нема играно лево крило во Барселона ;)

Ме јадовте со Тиаго.
Можеби го смешав со Тељо...

:D
--- надополнето: 21 јули 2013 во 13:37 ---

Може на Арсенал да им се продаде, нив никој не може да ги засили...

:pos:

Епа да, Тељо игра лево крило. Тиаго е прав плејмејкер или „чиста 10ка“. Не можам ни да го замислам на крило :)

Секој ден исти мубаети, а ништо ново. (n)

ме интересира за денес со колку играчи требаше да потпишеме, а исто и за утре со кој се треба да потпишеме ? :pos:

Како и да е ова е многу интересен трансфер период за нас:pos:

Знаев! Еве бе на кој се чека, нема да се оди по ситна риба како Кабај. Само не знам изворот колку е веродостоен, плус имал договор до 2106та година, тоа малце ќе биде зезнато.
Бејл минува во Манчестер Јунајтед?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom