Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Уште бе со тоа ??? Стварно мислиш дека само против вас не смее да се додели црвен за тој старт ? Уште 10 пати да го направи оној старт, уште 10 пати ќе му се додели црвен доколку се суди правилно..

А сеа ќе ми речиш ја заебал утакмицата, и оти беше во ЛШ важна утакмица не смеј да се дава црвен?

А ова? Или ова е дозволено оти Рио е во прашање, не е убиецот Пепе или кој било играч од друг тим?

Зз.
Абе ај,а како викавте вие за тоа од Варан а?дека не му дале црвен за да не ја уништи утакмицата:facepalm: нели?тогаш што не ти е јасно,не беше црвен и крај.

Уште бе со тоа ??? Стварно мислиш дека само против вас не смее да се додели црвен за тој старт ?
And then I stopped reading..
Зашто ме замараш коа глеаш дека е на заебанција напишано..
Утврдивме во темата за ЛШ дека сте вие оштетените.

За видеово незнам што да ти кажам, и Челзи се оштетени што не доби црвен Рио и што Де Геа има рефлекс..

Човек да неможе да се нашали за нешто, ајде ако неможе турчинот, пак Бране нека е крив..

SAF: "The players were knackered, can't blame them. Rafael and Patrice were barely walking in the last minutes".

Тоа е тоа, нека соберат сила за со Ридинг и ај барем ова со Челзи ќе е интересно, што во лигата одамна загуби драж.

После првото полувреме мислев дека 100 % ќе одиме во 1/2 финале ама во второ полувреме влезе Веленсија и се повлековме и чекавме на контри и да не беше ѕверот на голот ќе испадневме ама сега ќе имаме многу тешка задача на Стемфорд Бриџ, но ако играме како во прво полувреме имаме реални шанси. Мислам дека дефинитивно треба да му се одземе 7-цата на Валенсија не заслужува тој да ја носи таа бројка.

Aбре треба влез во градот да му се забрани, не седмицата да му се земе...Кога ќе ми текне како ја нафрли во трибини при една контра, ц ц ц...

Признавам го имам малце зајадено, ама со причина е.

После брзите два гола,си реков чак не е ни добро што водимо толку рано и тоа убедливо,и за жал тоа се испостави како точно.Едноставно се распаднавмо посебно у второто полувреме,разбирам ја све и замор и нервоза од дуелот со реал,ама страшно е како ни ја угушија средината.Лошо многу лошо издание,па и овја Нани што баксуз ќе беше:(,се надевам дека оние што викаа дека треба да се продаде,сфатија како функционира тимот со и бес него. Сеа барем ќе си гледамо уште едно дерби со челзи:),и искрено се надевам дека вакво очајно издание нема да се повтори.

Не е само од Реал дечки, се акумулира заморот уште од август. Глејте 3-4 страни поназад што кажува Нани за заморот на другите. Ние сите утакмици и од лига и од лш и од фа куп ги игравме или пробувавме да ги играме најпрофесионално и на највисоко можно ниво. Затоа и лошите партии ни се бројат на прсти. Затоа еве против Ридинг Смолинг или Џонс десен бек, Бутнер лев, со Нани нишо страшно значи мора да игра. Валенсија на клупа, нека игра Руни крило а Кагава позади Перси и тоа е тоа.

До каде е работава со Џонс? и се надевам дека дечкото што викаше кој фактор бил џонс за јунајтед,сеа сфаќа кој фактор е.И покрај тоа што имавмо човек помалу со реал,сигурен сум дека да беше Џонс колку толку,ќе ја контролираше задната линија,исто и денеска,али тоа е бидна што бидна,нема назад.

Paul Gascoigne: "SAF, Rooney and Hodgson saved my life"
(y)
"@NoHeroesHere: De Gea is like Neo with his use of his feet. It’s not his fault you people can’t see the Matrix. Take the red pill."

33968_503356246394722_758665067_n.jpg

:pos::pos:

Не само Валенсија и Јанг е слаб годинава, Нани бавно влегува у форма, Кагава уште не го покажува тоа што го знае.. Ептен катастрофа ни се крилата годинава.. :cautious:

Од 8 играат У21 со Вулвс, прилично јак состав ќе извадиме со Бутнер, Смолинг и Андо.

BFF8v3sCUAA0x_F.jpg

--- надополнето: 11 март 2013 во 20:33 ---
Еве ја класата. #1

ibxJmlqMaJk2pB.gif

Голот на Чичарито по маестралниот пас на Керик.

iALsuQ48PGwRV.gif

Голот на Руни од слободен.

8546911585_cd4cf8781c_o.gif

И за крај Заха против Лидс како ги прави мајмуни.

wilfried-zaha-crystal-palace-leeds-united.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom