Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Рединг го отпуштиле Мекдермот, се очекува нов тренер да назначат во сабота, така да најверојатно со нов менаџер ќе дојдат во Манчестер.

:tapp: Како КПР гз што дадоа на ОТ кога им го ставија Хари и да се докажат трчаа ко улави.

:tapp: Како КПР гз што дадоа на ОТ кога им го ставија Хари и да се докажат трчаа ко улави.

Најголем фаворит според англсикиве весници е Ди Канио, ако стварно го назначат него дефинитивно ќе играат како да им е последно.

Од 8 играат У21 со Вулвс, прилично јак состав ќе извадиме со Бутнер, Смолинг и Андо.

BFF8v3sCUAA0x_F.jpg

--- надополнето: 11 март 2013 во 20:33 ---
замисли да бидеш резерва на резервите :icon_mrgr:

А резерва на резервниот голман :pos:
А замислете вие на 16/17 години секој ден да го гледаш Гигс, чат-пат да тренираш со него, Сколс да ти биде тренер и Ферги да те пофали после добро завршена работа...знам тиња ипак си резерва на резервите....

Не знам за вас, ама мечот со Челси го очекував како еден вид терапија по она со Реал, а ми дојде како дуплирање на нервозата од Вторник...
Ферги мора да ги стегне сите, ова порано беше одлика на Арсенал, вака психички да паѓаат во Февруари, а не на Манчестер Јунајтед...
Лани не чинеше титула, сега најверојатно и испаѓање од ФА Купот, и може да и кажеме збогум на двојната...

Ова лани им се случи на Барселона, кога во една недела изгубија 3 натпревари, односно 3 титули...

Валенсија веќе тотално ме разочара, и кога тој ке влезе во игра, почнува моето грицкање нокти и нервози, ваков пад на форма е виден само кај Фернандо Торес, кога веќе играчот кој правел ршум претходната сезона, сегашнава ја игра како полупрофесионалец...
Не гледам ниту една причина зошто тој би играл пред било кој друг играч на Јунајтед...
Катастрофа е сезонава, убедливо најслаб наш играч...

За Давид, не се потребни зборови, само уште да ја подобри скок играта, и може слободно да му се стави етикета, најдобриот во светот... зошто онакви одбрани, ретко се видени по последните 10 години... Уште кога ке ми текне дека истиот ги направи 2 меча...

Woшите и арогантни Ман Утд ќе играат пријателски меч со Данфермлајн за клубот да собере финансии да се спаси од згаснување.

На 30 март со Сандерленд гости играме, на 2 април против Челзи ФА Куп, на 8 април со Сити играме на ОТ и ако ги тепаме Челзи на 2 април ќе играме втора утакмица по ред со Сити на 13 април и за крај најтешкото гостување во лигата против Стоук. Епа дојди ми, убиство.

Епа нека играат дечишта на 8ми лигашката против Сити ако веќе го сакаат ФА купот, за украс ли ќе стојат овие 12 бода предност?
Нека тепаат против Ридинг и Сандерленд, Челзи најсилен состав, Сити лигашка дечурлана, купот Сити пак силен и после против Стоук нерешено со дечишта доста е да не го искршат некого. Сценариово ми е за ако пројдеме во ФА.

На 30 март со Сандерленд гости играме, на 2 април против Челзи ФА Куп, на 8 април со Сити играме на ОТ и ако ги тепаме Челзи на 2 април ќе играме втора утакмица по ред со Сити на 13 април и за крај најтешкото гостување во лигата против Стоук. Епа дојди ми, убиство.
Дали ова е официално.???? вчера читав дека ќе се чекало Челзи да изигра со Стеауа па ако не помине се спомнуваше реваншот да се игра неколку дена пред натпреварот со Сити,но ако помине е тогаш е лом!!!!!, демек Челзи ќе биде замолен да изигра 4 натпревара во 6-7 дена, шо вака глеано појќе ни одговара така да навивам за продужетци и победа на Челзи во четворток....

Епа нека играат дечишта на 8ми лигашката против Сити ако веќе го сакаат ФА купот, за украс ли ќе стојат овие 12 бода предност?
Нека тепаат против Ридинг и Сандерленд, Челзи најсилен состав, Сити лигашка дечурлана, купот Сити пак силен и после против Стоук нерешено со дечишта доста е да не го искршат некого. Сценариово ми е за ако пројдеме во ФА.

Не се слагам со ова, од проста причина што тие 3 бода од победа ке значат всушност 6... Тепаме станува 15, изгубиме 9...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom