Rooney's Temper
in front of Old Trafford
Рединг го отпуштиле Мекдермот, се очекува нов тренер да назначат во сабота, така да најверојатно со нов менаџер ќе дојдат во Манчестер.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како КПР гз што дадоа на ОТ кога им го ставија Хари и да се докажат трчаа ко улави.
замисли да бидеш резерва на резервитеОд 8 играат У21 со Вулвс, прилично јак состав ќе извадиме со Бутнер, Смолинг и Андо.
![]()
--- надополнето: 11 март 2013 во 20:33 ---
А резерва на резервниот голманзамисли да бидеш резерва на резервите![]()

А замислете вие на 16/17 години секој ден да го гледаш Гигс, чат-пат да тренираш со него, Сколс да ти биде тренер и Ферги да те пофали после добро завршена работа...знам тиња ипак си резерва на резервите....А резерва на резервниот голман![]()
Дали ова е официално.???? вчера читав дека ќе се чекало Челзи да изигра со Стеауа па ако не помине се спомнуваше реваншот да се игра неколку дена пред натпреварот со Сити,но ако помине е тогаш е лом!!!!!, демек Челзи ќе биде замолен да изигра 4 натпревара во 6-7 дена, шо вака глеано појќе ни одговара така да навивам за продужетци и победа на Челзи во четворток....На 30 март со Сандерленд гости играме, на 2 април против Челзи ФА Куп, на 8 април со Сити играме на ОТ и ако ги тепаме Челзи на 2 април ќе играме втора утакмица по ред со Сити на 13 април и за крај најтешкото гостување во лигата против Стоук. Епа дојди ми, убиство.
Епа нека играат дечишта на 8ми лигашката против Сити ако веќе го сакаат ФА купот, за украс ли ќе стојат овие 12 бода предност?
Нека тепаат против Ридинг и Сандерленд, Челзи најсилен состав, Сити лигашка дечурлана, купот Сити пак силен и после против Стоук нерешено со дечишта доста е да не го искршат некого. Сценариово ми е за ако пројдеме во ФА.
Може и реми и да си останеме на 12+.Не се слагам со ова, од проста причина што тие 3 бода од победа ке значат всушност 6... Тепаме станува 15, изгубиме 9...