Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Луѓе дај бе не честитајте пред време, нека ја освојат еднаш официјално и тогаш ќе примаме честитки! Само малери да се праело :)

инаку од играте и пристапот презадоволен, играме наша игра, дадовме два гола, сега ќе им ја препуштиме средината и ќе чекаме контри, нема што да бркаме повеќе!

GGMU!!!

Ауауауауау.....какво само полувреме, неможам да се соземам од возбуда :vozbud::vozbud::vozbud:
GGMU!!!

ајде да почекаме да заврши утакмицата па после ке славиме.....немојте вака пред рака да зборуваме......ајде рунииииииииииииииииииииииии

Може да сум краток?

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!

Може да сум краток?

АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!

Директоре, што се деси бе? :icon_lol: Сексови на терен...

GLORY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

manchester_united_5_1024x768.jpg

Ајде пак нека кењкаат дека Веб е фан на Јунајтед!

Valencia знае да ја тупи некогаш :)) Torres влезе, добро е.. Сеа ќе примат уште 3 гола :vozbud:

Искрено ако изгубиме е само заради копиљот Веб! Иначе САФ треба да го вади Валенсиа од игра пошо у неколку акции го отупе со дриблањето и ја посерува цела акција :@

GLORY!

Искрено ако изгубиме е само заради копиљот Веб! Иначе САФ треба да го вади Валенсиа од игра пошо у неколку акции го отупе со дриблањето и ја посерува цела акција :@

GLORY!

Да де и ќе го стави ??? нани .. е тек тогаш нема да има дриблање !!!

Како успеаа во 1 мин. 3 играчи да ни истепаат?!?!?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom