Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

226404_558791404140692_1904164349_n.jpg

@deni986 a бе и Милан имаше 7 коефициент за победа... ама...

L' Accordeoniste,
му ги гасат каналите неколку минути по почеток на натпреварот на блодзид, оние што ги стримуваше од ЛШ...
Баш ке пробам да видам сега како ке биде...
Не може да го изгаснат ,но се дешава он да смени канал ако има малку хелпери затоа треба да се следи на твитер

Абе коњ ни еден ,јас радосен видов за Гигси дека потпишал нов договор и отварам тука го глеам видеото и ова ми се деси
E9fI3.gif

--- надополнето: 1 март 2013 во 14:02 ---
http://www.skysports.com/video/inline/0,,16460_8531284,00.html
САФ за новиот договор на Гигс

Sir Alex Ferguson has suggested he will become a director at Manchester United when he retires, but reiterated he has no date in mind for when he will step down as manager.
http://www1.skysports.com/football/...be-Manchester-United-director-when-he-retires

Ако стане директор по повлекувањето ,го жалам наследниокот негов уште повеќе:pos:

Кога ќе се повлече горе во ложата Фергусон, пак ќе се врати на менаџерската позиција по некое време. Ако ќе биде 250 годишен. Mark my words. Не може тој човек да издржи повеќе од 2 дена без стрес.

А за наследникот што вика членот над мене тешко него со Чарлтон и САФ на трибини :pos:

Кога ќе ми текне дека во 2008 купив негов дрес мислејќи последна сезона дека му е :pos:

Немам видено вакво нешто како Гигс досега :cuc:
Јас во 2010 купив мислејќи дека последна ќе му биде, ама ништо :cuc:

162901169-ryan-giggs-of-manchester-united-poses-with-gettyimages.jpg

--- надополнето: 1 март 2013 во 14:46 ---
James Ducker ‏(The Times)

Giggs: greatest British footballer of all time when everything - longevity, success, talent, reinventing himself - taken into account

Јас па читам во темата за ПЛ Беркамп бил најдобар.

Во врска со шансите за враќањето на Роналдо според мене голем удел има мечот во вторник. Мислам дека со победа и тоа како ќе си ги зголемиме шансите за такво нешто, искрено имаме големи шанси да го растресеме Реал и тоа како. Ако не сега во оваа ситуација, со победа над Реал и пролаз понатаму Мурињо 90% си заминува а тоа дефинитивно ќе биде мотив плус и за Роналдо да си замине и да му покажеме дека Манчестер Јунајтед постоел, постои и ќе постои без него но со него каде каде посилни би можеле уште многу да постигнеме. Имаме убава шанса да го поминеме Реал имаме победнички дух и тим да не зборам за Ферги и слично. Треба убаво утре да се победиме и да бидеме спремни за спектаклот со Реал.

Што да се каже за Гигс?:icon_mrgr:

Не знам зошто ама имам некое чувство дека може да зажалиме за промашувањата на Перси и Гигс од првата :(

Се радувам за Гигс, тоа значи дека и серот останува уште најмалку 1 сезона, стравував дека ако годинава освоиме требл ќе се пензионира.

Штом до сега не потпиша нов договор Нани, смрди работава со Роналдо. :свиркам:

Не знам зошто ама имам некое чувство дека може да зажалиме за промашувањата на Перси и Гигс од првата :(
Јас реков, се се само да не искочиме со нерешен резултат 2-2,3-3,4-4 тоа не се преболува подобро 0 - 3 да изгубиме.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom