goodlife_filipsis
Believe
Берба.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Батали тоа бе членарина, кога ќе дојде денот ќе урламеНе сум славел титула од пред 2 години против блекпул, така да се надевам оваа година повторно ќе организирате журче во некој кафич па ќе урламе заедно.
И пак извинете, што не плаќам членарина едноставно одам да ги видам мартин, фросе, жан и уште некој што го знам<3
Па според еден италијански весник има интерес од нас за Ламела ама Рома бараат 35 милини за него. ИзворСериозно сме биле заинтересирани за Ерик Ламела играчот на Рома, дали е ова шпекулација или не незнам но информацијава освен на официалната страна објавена е од неколку членови кои постираат на странски форуми а кои мислам не пишуваат се што ќе прочитаат...агентот негов демек демантирал но имало сериозен интерес.
Знам дека 35 мил. е многу затоа не ја напишав ја имаше и на официалната...Па според еден италијански весник има интерес од нас за Ламела ама Рома бараат 35 милини за него. Извор
pa dobro be dali se normalni ovie svetskive kladilnici? za pobeda protiv real madrid ni dale 3 koeficient..zosto tolku go favoriziraat real navistina ne znam..eh samo molam boga da gi pobedime i da imaat ogromni zagubi pa da vidat so koj si imaat rabota
--- надополнето: 28 февруари 2013 во 23:52 ---
pa dobro be dali se normalni ovie svetskive kladilnici? za pobeda protiv real madrid ni dale 3 koeficient..zosto tolku go favoriziraat real navistina ne znam..eh samo molam boga da gi pobedime i da imaat ogromni zagubi pa da vidat so koj si imaat rabota
Ма тоа си у право,само криво ми е што толку не потценуваат,демек еве реал големото име,а у своето мизерно првенство,е на мизерното трето место.За разлика од нас,ама ете тоа е реал,затоа сингал е мајка таТе боли таквиот, прај си пари.
Ма тоа си у право,само криво ми е што толку не потценуваат,демек еве реал големото име,а у своето мизерно првенство,е на мизерното трето место.За разлика од нас,ама ете тоа е реал,затоа сингал е мајка та.
Брат ја се радувам на ова, ти гледам се нервираш..![]()