Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ако Роналдо не си замине летово следното лето е слободен играч ?

Не сум славел титула од пред 2 години против блекпул, така да се надевам оваа година повторно ќе организирате журче во некој кафич па ќе урламе заедно.
И пак извинете, што не плаќам членарина едноставно одам да ги видам мартин, фросе, жан и уште некој што го знам :icon_mrgr: <3
Батали тоа бе членарина, кога ќе дојде денот ќе урламе :))))

Него ако ги победиме наредниве две утакмици во ПЛ I think it's over. Се помалце и помалце утакмици за Сити а и сега имаме јак арсенал и за билдање гол разлика ако притреба само не ни треба.

Сериозно сме биле заинтересирани за Ерик Ламела играчот на Рома, дали е ова шпекулација или не незнам но информацијава освен на официалната страна објавена е од неколку членови кои постираат на странски форуми а кои мислам не пишуваат се што ќе прочитаат...агентот негов демек демантирал но имало сериозен интерес.

Сериозно сме биле заинтересирани за Ерик Ламела играчот на Рома, дали е ова шпекулација или не незнам но информацијава освен на официалната страна објавена е од неколку членови кои постираат на странски форуми а кои мислам не пишуваат се што ќе прочитаат...агентот негов демек демантирал но имало сериозен интерес.
Па според еден италијански весник има интерес од нас за Ламела ама Рома бараат 35 милини за него. Извор

Па според еден италијански весник има интерес од нас за Ламела ама Рома бараат 35 милини за него. Извор
Знам дека 35 мил. е многу затоа не ја напишав ја имаше и на официалната...

what's wrong with this picture?

_66110127_161629265.jpg

Ко скелет е :D
------------------------------------------
И коа сме кај РВП:
Утре на пресот очекувајте го САФ да каже ,робин е аут неколку недели,слабо тренира....... ,малку напад за поставеноста на камерите.....,
Давид играч на месецот ,повелеле ХД
DeGea_Feb_POTM_2013.ashx

"It’s very good to have the support of the fans, so I’m happy to win this award," De Gea told
ManUtd.com
. "I can hear the supporters during the games so I know they’re singing about me. I’m very grateful for that."

"I think we’ve been very good in defence as a whole and have been keeping some clean sheets," he added.

pa dobro be dali se normalni ovie svetskive kladilnici? za pobeda protiv real madrid ni dale 3 koeficient..:facepalm: zosto tolku go favoriziraat real navistina ne znam..eh samo molam boga da gi pobedime i da imaat ogromni zagubi pa da vidat so koj si imaat rabota
--- надополнето: 28 февруари 2013 во 23:52 ---
pa dobro be dali se normalni ovie svetskive kladilnici? za pobeda protiv real madrid ni dale 3 koeficient..:facepalm: zosto tolku go favoriziraat real navistina ne znam..eh samo molam boga da gi pobedime i da imaat ogromni zagubi pa da vidat so koj si imaat rabota

Во сабота блудзед ке ја стрима утакмицата со норич,сите што планираат да ја гледаат мора да имаат инсталирано acestream ,еве ви линк со објаснување+данлоад од визвиг http://www.wiziwig.tv/softwareitem.php?softwareid=28
директен данлоад http://acestream.org/
блудзед ке го стави каналот на твитер во ваква форма
ed1526d6f61179b8a8e59032de4533daa6160890
вие треба да го додадете acestream:// на табот заедно со ид на каналот споено вака acestream://ed1526d6f61179b8a8e59032de4533daa6160890
(кај мене на г.хром се појавуваат две опции да бараш со гугл и второто е тоа што треба да го стиснете ви се појавува ланч апликејшн ,стискаш ентер и тераш)
твитерот на блудзед

--- надополнето: 28 февруари 2013 во 23:52 ---

Те боли таквиот, прај си пари.

Те боли таквиот, прај си пари.
Ма тоа си у право,само криво ми е што толку не потценуваат,демек еве реал големото име,а у своето мизерно првенство,е на мизерното трето место.За разлика од нас,ама ете тоа е реал,затоа сингал е мајка та:).

Ма тоа си у право,само криво ми е што толку не потценуваат,демек еве реал големото име,а у своето мизерно првенство,е на мизерното трето место.За разлика од нас,ама ете тоа е реал,затоа сингал е мајка та:).

Ние увек сме потценети од кладилниците не само за ЛШ :) Ако ти кажам дека од Вил Хил, Скај Бет и останати од 1990 па наваму ниту еднаш не сме биле бр. 1 фаворит за ПЛ титула и дека од 1993 па до лани мора секое лето да искочи статија од некој медиум дека Man Utd is on the decline? :) Затоа и има еден банер на ОТ што вика Man Utd - On decline after `93.

Праеле што праеле кладилнициве нивна работа, глејте да си победиме и чао пријатно :)

Него читам дека на Том Инс договорот му истекува на лето и дека има некои компликации околу продолжување на истиот. За безпари добро би дошол гледајќи дека постои талент во неговите нозе. Инаку чисто се сомневам дека тоа би се случило по договорот на Заха, ама дека би дошол за гага не би имал ништо против.

Брат ја се радувам на ова, ти гледам се нервираш.. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom