Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Мене само ме секира Ван Перси, зашто гледам прислаб е со живците, многу лесно може да биде испровоциран од лик како пепе пример(ако игра тој лик) и да му профункционира шизофренијата... дури и жолт да добие тоа ќе значи суспензија за наредната, хипотетички ако се пројде, а истото важи и за Р.Д.С., ако не се лажам и тој доби жолт по дуелот со ц.р. а и не е многу јак со живците :)

Мене само ме секира Ван Перси, зашто гледам прислаб е со живците, многу лесно може да биде испровоциран од лик како пепе пример(ако игра тој лик) и да му профункционира шизофренијата... дури и жолт да добие тоа ќе значи суспензија за наредната, хипотетички ако се пројде, а истото важи и за Р.Д.С., ако не се лажам и тој доби жолт по дуелот со ц.р. а и не е многу јак со живците :)

Добрата страна е што Пепе е бетер со живците од Перси и може комотно со 2 протнувања меѓу нозе овој да заврши предвреме на туширање.. :)

Победа за У18 над Болтон, Дели со гол за прославување на неговиот 18-ти роденден додека вториот автогол. Вкупно 2 - 1 за Јунајтед. (y)

Гигс го нема денес.

Сo овој состав би требло да забележиме рутинска победа против канаринците. Нани, Клеврли и Велбек ги чуваат за Реал.:)

Гигс ќе игра со Реал 100% :D
Одличен состав очекувам рутинса победа од 2/3-0

3 points, here we come. Ептен јак состав. Очекував покомбиниран да е, ама ако. Да си освоиме 3 поени најдобро. Бидејќи мечот со Реал е 1/8 финале, па и да ги елиминираме уште ќе бидеме предалеку од титула во ЛШ... :)

Дајте убаФ линк. Овие шутрациве нема да го даваат на СК и СК+.

Sir Alex Ferguson on Cristiano Ronaldo: "I gave him a promise: give me one more season and you can go to Real. He put in an exceptional season. He never sulked. He was on fire. He is a nice guy. I do not know if he is as happy at Real. But I must admit that his goal ratio is better in Spain than in England. He will receive a special ovation on Tuesday, but once the game starts that will be over. They will boo the same guy they applauded."

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom