Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Само што за Роналдо да го вратиме ќе треба минимум трипати повеќе пари да се искешира од колку за РВП, мислам дека кога за прв пат се појавија шпекулациите за РВП никој не веруваше дека тоа е можно така да сега велам се е можно.![]()
У најдобри години и тоа. И пак ќе стане најдобар играч на планетава кај нас, факт.Три пати повеќе најверојатно не, сепак веќе има полни 28 години. За 50 милиони евра, јас би го прифатил со 2 раце.
Само што за Роналдо да го вратиме ќе треба минимум трипати повеќе пари да се искешира од колку за РВП, мислам дека кога за прв пат се појавија шпекулациите за РВП никој не веруваше дека тоа е можно така да сега велам се е можно.![]()
Реал нема шанса да ни го врати под 60 милиони и тоа не е многу за најдобриот играч , а и ако има 28 тој доколку не се повреди ќе игра на ова ниво барем уште 4-5 сезони.Три пати повеќе најверојатно не, сепак веќе има полни 28 години. За 50 милиони евра, јас би го прифатил со 2 раце. Тоа е нешто повеќе од половина од цената што Реал ја плати за него, а тогаш имаше 24 години.
Сепак песимист сум, не верувам да се случи ова, иако длабоко во себе тоа ми е најголема желба после онаа Ферги и Гигс да останат вечно во Манчестер.
Реал нема шанса да ни го врати под 60 милиони и тоа не е многу за најдобриот играч , а и ако има 28 тој доколку не се повреди ќе игра на ова ниво барем уште 4-5 сезони.
Тоа е друго јас мислев уште 2 години има од договорот и ако не потпише нов тогаш големи се шансите да се врати дома.Гоше, последна година од договор, РвП, 24 милиона, rings a bell? Мислиш вредноста на РвП е 24? 40 милиона вреди ко ништо, само ни дојде ко кец на десетка тој факт наречен последна година.
Тоа е друго јас мислев уште 2 години има од договорот и ако не потпише нов тогаш големи се шансите да се врати дома.![]()
Дај не зафраквај и ти бе каков Спортинг мислев на Манчестер што ќе бара Роналдо во просечен тим од Португалија.У Спортинг?![]()
Дај не зафраквај и ти бе каков Спортинг мислев на Манчестер што ќе бара Роналдо во просечен тим од Португалија.