Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Само што за Роналдо да го вратиме ќе треба минимум трипати повеќе пари да се искешира од колку за РВП, мислам дека кога за прв пат се појавија шпекулациите за РВП никој не веруваше дека тоа е можно така да сега велам се е можно.:)

Три пати повеќе најверојатно не, сепак веќе има полни 28 години. За 50 милиони евра, јас би го прифатил со 2 раце. Тоа е нешто повеќе од половина од цената што Реал ја плати за него, а тогаш имаше 24 години.
Сепак песимист сум, не верувам да се случи ова, иако длабоко во себе тоа ми е најголема желба после онаа Ферги и Гигс да останат вечно во Манчестер.

Три пати повеќе најверојатно не, сепак веќе има полни 28 години. За 50 милиони евра, јас би го прифатил со 2 раце.
У најдобри години и тоа. И пак ќе стане најдобар играч на планетава кај нас, факт.

Само што за Роналдо да го вратиме ќе треба минимум трипати повеќе пари да се искешира од колку за РВП, мислам дека кога за прв пат се појавија шпекулациите за РВП никој не веруваше дека тоа е можно така да сега велам се е можно.:)

За 29 годишен (толку ќе има кога ќе заврши договорот) 90 милиони а?

Хах абе знаев дека ќе почнете со филмови ама ајде, ова е за ако не сака да потпише нов договор таму, ако сака да заврши кариера таму со среќа.

Три пати повеќе најверојатно не, сепак веќе има полни 28 години. За 50 милиони евра, јас би го прифатил со 2 раце. Тоа е нешто повеќе од половина од цената што Реал ја плати за него, а тогаш имаше 24 години.
Сепак песимист сум, не верувам да се случи ова, иако длабоко во себе тоа ми е најголема желба после онаа Ферги и Гигс да останат вечно во Манчестер.
Реал нема шанса да ни го врати под 60 милиони и тоа не е многу за најдобриот играч , а и ако има 28 тој доколку не се повреди ќе игра на ова ниво барем уште 4-5 сезони.

Реал нема шанса да ни го врати под 60 милиони и тоа не е многу за најдобриот играч , а и ако има 28 тој доколку не се повреди ќе игра на ова ниво барем уште 4-5 сезони.

Гоше, последна година од договор, РвП, 24 милиона, rings a bell? Мислиш вредноста на РвП е 24? 40 милиона вреди ко ништо, само ни дојде ко кец на десетка тој факт наречен последна година.

Гоше, последна година од договор, РвП, 24 милиона, rings a bell? Мислиш вредноста на РвП е 24? 40 милиона вреди ко ништо, само ни дојде ко кец на десетка тој факт наречен последна година.
Тоа е друго јас мислев уште 2 години има од договорот и ако не потпише нов тогаш големи се шансите да се врати дома.:)

Que Sera Sera, We are Red and always be, We just won the Premier league, Que Sera Sera, Champione.... Today is a day to celebrate 19th league titles well worth away, Premier league champions, Liverpool will curse, cause we knocked em of their perch... Que Sera Sera, We are Red and always will be, We just won the Premier league, Que Sera Sera, Champione...

Да ве потсетам на 19-та и се надевам ќе се пее и на крај на сезона.

Победи на следниве 3 меча...Чувството ќе биде неверојатно, се надевам имаме сили. :)

Не сум славел титула од пред 2 години против блекпул, така да се надевам оваа година повторно ќе организирате журче во некој кафич па ќе урламе заедно.
И пак извинете, што не плаќам членарина едноставно одам да ги видам мартин, фросе, жан и уште некој што го знам :icon_mrgr: <3

И заборавив погоре, не ми прајте вакви филмови пред време со Роналдо зашто после ако видам дека потпишал нов договор со Реал ќе биде кобно. :pipi:После трансферот на РвП се е можно.

Дај не зафраквај и ти бе каков Спортинг мислев на Манчестер што ќе бара Роналдо во просечен тим од Португалија.

Веќе не те цитирам, само женски ќе ти постирам.. :D

Па се поставуваат ли вакви Captain Obvious прашања ли..?

Него го има ли уште некој линкот од The United Quiz од таа кинеската страна?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom