- Член од
- 16 јули 2007
- Мислења
- 12.506
- Поени од реакции
- 4.082
Чекај сега, прво не беше во Катар, па отиде во Катар, сега е во Шкотска, па пак ќе се врати во КатарСАФ е на Селтик - Данди.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чекај сега, прво не беше во Катар, па отиде во Катар, сега е во Шкотска, па пак ќе се врати во КатарСАФ е на Селтик - Данди.
Не, отиде покасно малце после 3-4 саата па се вратил прееска.Чекај сега, прво не беше во Катар, па отиде во Катар, сега е во Шкотска, па пак ќе се врати во Катар? Ебате човекот
![]()
Хахахахха... Леле, богами не е за смеење... Ќути така не да се разочараш, би им акнал дресот од глава... Иначе среќа, ми купуваа мене порано така. И дрес имав од Бекам од Јунајтед...^Имате среќа вие ви купувале вашите работи од Јунајтед. Јас мојте ко бев мал( не дека сега не сум) ги молев да ми купат некој дрес од јунајтед или што било да е само со Јунајтед.. и ај кога им здосадив веќе решија за роденден да ми купат дрес. Е сеа ја незнаев и како изненадување ми го даваат дресот, ми викаат нешто во стил ти купивме дрес и јас пукам од радости и кога гледам ми купиле дрес од Реал М. и тоа не од било кој него од циганот Робињо ...дали 2 пати го облеков дресотептен се разочарав тогаш
Али мислам на некој да му тупиш Јунајтед, Јунајтед... и да ти купи дрес од реал фак лоџик![]()
Ги молев уште како мал, но добро есум имал среќа јас ми купуваа^Имате среќа вие ви купувале вашите работи од Јунајтед. Јас мојте ко бев мал( не дека сега не сум) ги молев да ми купат некој дрес од јунајтед или што било да е само со Јунајтед.. и ај кога им здосадив веќе решија за роденден да ми купат дрес. Е сеа ја незнаев и како изненадување ми го даваат дресот, ми викаат нешто во стил ти купивме дрес и јас пукам од радости и кога гледам ми купиле дрес од Реал М. и тоа не од било кој него од циганот Робињо ...дали 2 пати го облеков дресотептен се разочарав тогаш
Али мислам на некој да му тупиш Јунајтед, Јунајтед... и да ти купи дрес од реал фак лоџик![]()
ме потсети на сценава од третиот камен од сонцето
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=o__8yTla3r4#t=605s
Si, I am Swedish![]()