Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Не ни е Клатенбурк 12 играч, глумецов подоле е. :)

innp6Q1DdUoeM.gif
и тука има кратено фрејмови.. Имаше контакт од Еванс

и тука има кратено фрејмови.. Имаше контакт од Еванс
Финтата е што продужи да трча и кога виде дека Рио веќе ја има топката падна, затоа се фати за картоно Клатенбургер.

Финтата е што продужи да трча и кога виде дека Рио веќе ја има топката падна, затоа се фати за картоно Клатенбургер.

тоа и ја го кажав во темата за дуелот.. И на сите другари кој ме тормозеа по фб.. ама џабе..:D

Не знаев дека овја од челзи са толкави плачковци,мада искрено и нас да ни се десеше ова ќе плачевмо,немаше да има такви провокацие од нас да не летаа толку пред мечот.Лее па уште ко прочитав за не досудениот пенал,дека све ќе ни се вратело:mad:.И сеа нека си плачат у нивниот фан клуб,ич мува не ме лази.Инаку за играва што да се каже,први 20 минута тотална доминација,ѓи убивмо у поим.После тоа едноставно не личевмо на себе,им ја препуштивмо средината,одбраната почна да ни се распаѓа,а како само делувавмо сигурно на почетокот.Него валенсија:cuc::cuc:како само си возеше покрај одбраната на челзи,не знаеа кај тераат.Де геа:cuc:дефинитивно е вистинската замена на ван дер сар,ова е новата легенда,на голманската позиција.За рвп не ми се ни трошат зборови,едноставно цар е човекот,у крв му е да ѓи цепи големиве клубови:unsure:.Како и да е за понатаму стварно ќе мора нешто да се менува,со ваква одбрана не терамо далеку.

Како прво нека е честито конечно победата на мостот , па мислам веќе време беше и таму да победиме.:) Сега за играта мислам дека во првите 30 минути ни беше многу добра ама не требаше да застанеме на 0-2 требеаше како лани што ги здрвивме Арсенал на ОТ така да направиме и со Челзи денес не да застанеме и да им ја препуштиме играта на нив ама на крај добро се завраши за нас и излеговме како победници сега можеби Чичарито беше малку во недозволена ситуација и престрого му дадаоа црвен на Торес ама судиски грешки отсекогаш имало и ќе има, некогаш се против нас некогаш во наша корист ама сега тоа е.

Глеам никој не се сети да ги поздрави навивачите кој беа на семфорт бриџ,алал да им е,браво ѕверови
:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::cuc:
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 02:02 ---
Интервјуто на Чичарито после мечот,колку е само прибран,со почит,не си дава заслуги самиот себе,башка тие очи ко џамлии:icon_lol:

На диматео пост-меч
п.с. тоа тргање на камера не е заради спорни моменти туку заради тоа што не смее да дава снимки од мечови

Еве го и на Мајкл Керик

САФ

Хахаха, ама кога се решаваше на ОТ ве гурна малце Дин ве гурна со голот од офсајд и пеналот што требаше да го добие Парк, исто така преклани како тепавте кај Тотенхем од офсајд за англиската ФА ко што вика Фантом да си направи шоу и да не дозволи да се одлепиме 6 бода, да ви даде потенцијален title decider на ОТ. Па и Аткинсон кога му даде на Видиќ црвен, го поштеди Луиз, пеналот од Жирков, ајде ајде не викам дека не ви беше заслужена ама си добивате и вие често ветер у грб.
Вие од кога е создадена лигата добивате ветер у грб.

Секоја титула ни е земена така, дури и оние во ЛШ според некои Лузерпул фанови.

SirAlexFerguson.jpg

Пишав во фан клубот на Челзи,овде сеуште немам ни збор кажано за утакмицава,ќе го направам сега тоа:)
Одличен почеток,брзи напади по десната страна,со малку пасови ја поминувавме средината и бевме опасни кон нивниот гол.Постигнавме два гола,какви такви,и одеднаш прекинавме.Им препуштивме да играат,да диктираат темпо,да креираат шанси,да изведуваат корнери,да вршат притисок на нашиот гол и едноставно беше прашање на време само кога ќе постигнат гол.Неколку пати не вадеше Де Геа но кога Мата го изведуваше слободниот,искрено да си кажам 90% бев сигурен дека е гол.Едноставно,беше преочигледно дека таквата игра мора да биде наградена со гол.Не знам на што се должи таквата летаргичност,дали свесно им допуштаме на противниците да играат и да креираат шанси по нашето водство место да ги докрајчиме со уште некој гол,стварно не знам и не ми е јасно.Второ полувреме,што да се каже,одличен почеток на Челзи повторно и брз гол.Грешка според мене што во срцето на шеснаесетникот го оставија Клеверли со метро и 25,ама добро.Е сега да се каже по некој збор и за судијава.Првиот црвен според мене оправдан,иако го знаеме Јанг како дајвер,мислам дека имаше контакт со потколеницата на Бане и го исфрли од баланс на момент,реално секој судија судеше фаул и црвен картон таму,со оглед на тоа дека Јанг излегуваше очи во очи со Чех.Втор црвен за Торес,некој судија ќе покаже за тоа втор жолт,некој не.Со Еванс мислам дека имаше мал контакт но не беше остар за пад на Торес,лошо одглуми и падна малку покасно од што требаше.Пак ќе кажам според мене не требаше да му биде доделен 2 жолт.Офсајдот на Чикарито,тешко е да се критикува тука помошникот.Пред него имаше едно 5-6 играчи сигурно кои лежеа доле и беа пред Хавиер,му пречеа на видикот и веројатно не беше ни сам сигурен што да прави.Се на се мислам дека одбраната денеска беше на ниво,иако со одењето на Ќеирош од клубов почнавме да примаме многу голови.Не знам дали памтите на колку натпревари не беше совладан ВДС додека Ќеирош беше овде.Реално денес Челзи одигра маестрална партија и нема секогаш да имаме вака среќа.Јас сум среќен и задоволен со оваа победа од 2-3 на теренот на еден од најголемите ривали во битката за титулата оваа година и посакувам само да се дигне нивото на игра на нашиот тим за да го вратиме трофејот таму каде што припаѓа.Во црвениот дел на Манчестер.

ГЛОРИ!!!!!!!!!

Вие од кога е создадена лигата добивате ветер у грб.

Не беше тоа темата на која коментиравме, ти реплицирав на твојата теза и ти докажав и дека твоите си добивале судиски одлуки во нивна корист а за дали е така од кога е создадена лигата само Хајлендер може да каже. Поздрав.

Лани беше 8-2 зашто ги најдовме во небрано , не верувам дека оваа година ќе биде така едноставно , а и не верувам дека судиите ќе правата грешки како вчера што направија.

едно промотивно пред натпреварот со арсенал .

Против Челзи во среда мора да играат Нани и Андерсон, на голот можно е Џонстон а исто би ги одморил јас и Рио, Еванс и Евра бидејќи во сабота играме против Арсенал. Вутон би можел да игра заедно со Бутнер, како партнер на Вутон доколку е опоравен може Смолинг ако не тогаш Торп или Кин, за десната бековска позиција Вермајл или Весели. Пауел е исто така кандидат за прв тим тука, после онаа бомба против Виган и добрите партии за У21 мора да биде барем на клупа, Брејди исто така треба да игра созрева полека како играч а и за Ирска ќе стане за брзо време првотимец. Македа игра фантастично сезонава за У21 исто и Енрикез, многу сакам Македа да го видам во прв тим сезонава нема утакмица гол да не даде. Кинг е исто тука кој напредува неверојатно и тој исто како и Брејди за брзо време ќе стане првотимец на Норвешка. Во секој случај ќе биде интересно. Победа со мешан состав против Челзи на мостот ќе биде одлично за младите играчи.

ibsk4zumpR1kJg.gif

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom