Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Ве молам бришете ги мочковциве што имаат во потпис вакви болни и бизарни работи. Не се работи за Манчестер, се работи за тоа кој колку е човек со осет и култура, а овие кретени очигледно не се. Среќа што не пратевме заедно со нив фудбал, иначе ќе ручаа срчи.
Фала однапред Џену и остала компанија на модератори.

Колку мизерни суштества има во државава, еве едно такво што ми пратило по ПП :

МЕ боли увво како се судело -- gospod da i presudi na cela tvoja familija a ti posleden da zamines..
МЕ боли увво како се судело -- gospod da i presudi na cela tvoja familija a ti posleden da zamines..

Ако ги боли уво како се судело што се бунат тогаш? :icon_lol:

Али оној клатенбург вчера од кај се избаци :pos:

Не му се умарај на дегенот.Кретеноиди неписмени,мислев дека има некој нормален за објективен разговор во нивен фан клуб,тие да ти биле све пореметени дечиња.Нека одјебат батали ги.:)

Луѓе редно време е Манчестер Јунајтед да го гледаме во лига на шампиони на тв,јас ако добро памтам Манчестер не е даден на тв од финалето на вембли 28,05,2011. Ајде да се собереме повеќе луѓе од тука и сите заедно на овој линк на мтв да бараме на 07 ноември да го даваат натпреварот брага-манчестер.
http://www.mtv.com.mk/MK/kontakt.aspx

2-3 pati da odis vo pogrebalno po kofcezi nedelava .

Јас ова го добив од истиот член :facepalm:

Што и да се каже се е малку,јас преку 20пати пријавував па ке видиме дали ке реагираат
--- надополнето: 29 октомври 2012 во 12:46 ---
Koј бараше добра слика од РВП за аватар
644135_10151137711057746_182322634_n.jpg

Гигс :pos::pos::pos::pos::pos:
63177_10151137711897746_20268979_n.jpg

Руни и Перса во потесен круг за балон д'ор.

Nema nieden sansi, ali dobro e sto ima nasi igraci na lista (ok znam deka persa od letovo e nas).

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom