Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Чек, тој секогаш игра добро првите неколку месеци под нов тренер и изгледа како R9. Не ми се верува како го сврте гркот, помина како да го нема на терен, низ него. После го фаќаат мрзите и паѓа во депресија.

Мотивиран Марсијал е друг играч. Моментално самодовербата му е до небо. Очекував да го реши на гркот.

Маласија МОТМ. Изгази машината. Варан и Мартинез исто така многу стабилни. Мора да продолжи да ги форсира. Изненаден и од Далот, многу агресивен цело време.

Рашфорд после 2 години да изигра нешто, се надевам дека ова не е само краток блесок.
И секако сите пофалби за Ерик. Одлично го припремил тимотза мечот. Мотивирани, агресивни, конкретни играчите во секој дуел. Имаме човек со визија за модерен фудбал, се надевам ќе го одврзат ќесето газдите и ќе го подржат до крајот на трансфер рокот.

Последно уредено:
Не би да фрлам со камења по тимот ден после победа против Ливерпул, бидејќи сите изиграа одлично, со повремени грешки, ама што е тоа е.

Сега побитни се наредниве утакмици како ќе играат, каков ќе им биде пристапот, и најбитно дали ќе победуваат, затоа што вакви перформанси сме имале и со Ван Гал и со Мурињо и со Оле, дерби утакмица и нормално дека ќе влезат со поголем жар да играат.

Ако ова истово го пренесат и на наредните утакмици со Саутемптон, Лестер и Арсенал, тогаш може да кажеме дека има некаков напредок и дека се освестиле после дебаклот против Брајтон и Брентфорд.

Не очекувам победи од по 3-4 разлика, ама сакам да видам трчање, борба за секоја топка, проигрувања и најважно фокус и концентрација при зицери. Во последниве години не можам да избројам колку зицери имаме утнато, чисти голови кои можеле драстично да ја променат играта и крајниот резултат на табелата.

Рашфорд и Лукаку убедливо водат во оваа категорија.

Znaci pari ko pari nisto ne mi znacat u zivotov.Ama pari zemeni na pobeda na Pul da.Dodeka gledam vakva zelba i borba nemam problem i da se izgubi.I jbg menjam 5 porazi za edna vakva pobeda na Pul
27ac55d9b15bc34ef159e8f7753ec1f7.jpg

Sent from my SM-A325F using Tapatalk

Составов е дупка, ама тоа е што е.
Вакви гомна се најслатки за јадење.
Доминација на моменти и генерално добро издание иако е почеток сеуште. Највеќе ми се свиѓа тоа што ги гледав и знаев дека нема да дозволат да изгубат. Се осеќаше тој дух во воздухот и баш ќе ми биде мило ако остане вака цела сезона. Маласија, Мартинез, Ериксен секоја чест ко за прво дерби. Варан и оној кокошон Марсијал исто позитивно изненадија. Ова другово треба вака да гине секој викенд, им ебам матер.

Вистински момент и ривал за победа. Победа која може да значи топнување на дното, е сега да видиме како ќе канализираат ЕТХ и управата и колку ќе отскокнеме со тоа топнување. Ако сега не направат буст со барем 2ца играчи или најмалку 1 класа,тури му пепел.

Настрана еуфоријата од победава, за Марсијал можно е да лижеме кај што плукавме.
Зашто? Неправедно беше хејтан? Колку шанси доби? Сеа него ако му текне да го испоти гзот треба на нас срам да не фати што сме го плукале? Како да не бе

Добар потез на Тен Хаг што наместо стандардно на секое да започнуваме акција од назад и да ја изгубат одма под пресинг, Де Геа ја лупаше напред постојано.
Иако тоа не е негов стил, се прилагоди на ситуацијата.

Последно уредено:
#
"They will do everything they can to find a structure of a deal to sign Frenkie de Jong."
[via @skysports_sheth]

Manchester United have informed Ajax they are preparing to raise their bid for Antony.

Discussions between the clubs are continuing for the forward.

(Source: Sky Sports)

Посебен поздрав до сите муштерии што влегоа кај што работам и не ме оставија да ја изгледам целата утакмица раат. Ставро да му ја нареди цела женска фамилија до 7мо колено наназад на сите до еден. Цел ден човек немаше влезено и таман само што почна, таман пиво си отворив, грицки си зедов реков ќе се изнагледам ете ги се истурија. Браво за дечките, изгинаа на терен ( барем колку што имав можност да видам) со надеж дека нема сега следна да се избламираат за сите пари.

Булеварко со добар штос за Мегваер
Вика конечно му ја погодија позицијата на Мегваер каде не направи ниедна грешка цел натпревар а тоа е на клупа :ROFLMAO:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom