Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Капитенот и Шо најнеписмени одбранбени играчи во светот, уште таа топка кога го истурка Велбек, не беше излезена ја фаќа со рака во шеснаестерец

Милина играме а? Алал да ни е :facepalm: Па другар ми вика 1 ја уплаќам сигурна е на старт победа...аха да викам, абе пиши си ја 2ка и свиркај си...знајш шо стока имаш дома.

Санчо кој е во каква таква форма, го игра десно, за сметка на Рашфорд, кој изгледа продолжува во очајна форма. МекТоминеј не ми се коментира, ужасен е на терен.

Без 9ка не се игра. Не можи ни Ериксен ни Бруно да ротираат како лажна 9ка. Тука нема играч кој прво ќе прави соодветен пресинг како што правеше Марсиал, потоа нема играч кој ќе се врати и ќе повлече зад себе стопер за да отвори простор за крилата или евентуално Бруно. Лош концепт да се игра без 9ка. Подобро со Амад да стартуваше на 9ка, ако сме тврдоглави околу Роналдо да не стартува.

Почеток на сезона е, ама добра најава што да очекуваме сезонава ако нема соодветни засилувања наредниве недели.

Огромен кикс на Тен Хаг е стартувањето на Мартинез денеска. Требаше полека да го инфилтрира во прв тим и да стартува со тандем стопери што веќе имаат играно заедно. Овие Брајтон се ептен незгодна екипа на пресинг и веднаш се гледа дека Мартинез и Мегваер играат прв пат заедно.

Експериментов со лажна деветка исто не функционира. Ни Бруно, ни Ериксен не изиграа ништо. Мора да го стави Роналдо на полувреме, бар ќе биде наапан да дава голови ако не нешто друго.

И јасно е оддмана дека тимов не е способен да изнесува топка од назад. Ниту Фред, ниту Мектоминеј не се доволно добри за тоа. А богами ниту за да играат прв тим во екипа што би играла во ЛШ или би напаѓала било каква титула. Се на се, продолжуваме каде што застанавме лани. А и практично тимот ни е скоро ист, така да - до некаде и очекувано. Ме нервира само што не прават трансфери, и пак ќе кажам (а кажав и на почеток на Јули), ако останеме со овој тим, Тен Хаг не знае што го чека. Ќе го изедат медиумите уште во септември.

Оо за овие ако ти у тек на сезона ако не направиш план кој не вреди, на припреми тоа не се гледа тоа се докажа низ годините дури и така јако да играат ако противникот вежба фитнес ти тактики ли ќе вежбаш на припреми, операцијата успешна пациентот мртов, дури и на припреми играта беше просек освен на една утакмица кога покажаа нешто, кога од Брајтон добиваш ваква лекција тоа е ред флаг директен.

Ко да мислеа како да го ослабат тимов. Абе знаете шо дај да зееме еден централен од метро 74 :pos:

Не е ни тоа толку проблем колку 60 те милиона шо ги лупнаа на него, уште 60-70 за де Јонг шо се натегаа ќе купеа Рајс

Јебига ќе се крпеше у одбрана, ама бар немаше Брајтон 10 шанси да ни напраи и да си играат
и рајс да дојде пак ќе има проблеми додека не се исчистиме од играчи како Фред,Мектоменеј,Линделоф,Далот,Мегваер,Марсијал ништо нема да направиме.
пс Раш комотно може да закачи копачки очигледно е дека не му се игра фудбал повеќе.

Огромен кикс на Тен Хаг е стартувањето на Мартинез денеска. Требаше полека да го инфилтрира во прв тим и да стартува со тандем стопери што веќе имаат играно заедно. Овие Брајтон се ептен незгодна екипа на пресинг и веднаш се гледа дека Мартинез и Мегваер играат прв пат заедно.

Експериментов со лажна деветка исто не функционира. Ни Бруно, ни Ериксен не изиграа ништо. Мора да го стави Роналдо на полувреме, бар ќе биде наапан да дава голови ако не нешто друго.

И јасно е оддмана дека тимов не е способен да изнесува топка од назад. Ниту Фред, ниту Мектоминеј не се доволно добри за тоа. А богами ниту за да играат прв тим во екипа што би играла во ЛШ или би напаѓала било каква титула. Се на се, продолжуваме каде што застанавме лани. А и практично тимот ни е скоро ист, така да - до некаде и очекувано. Ме нервира само што не прават трансфери, и пак ќе кажам (а кажав и на почеток на Јули), ако останеме со овој тим, Тен Хаг не знае што го чека. Ќе го изедат медиумите уште во септември.
Можеби е грешка ама не главен проблем, средината да изигра добро немаше ни толку грешки да прават а не да чисти некој позади нив.

Брат ми не се само Брајтон незгодна екипа за Јунајтед апсолутно сите екипи се,, немаме концепт средината како и денес така и предходната сезона беше доминирана од СИТЕ екипи..Барем двајца мора да се земат од светска класа без разлика колку ќе кошта вака сме мртви во средината и нападот...

Телевизорот пуштен, се гледа фудбал, бебето се мота околу мене покакано, јас најдобро го осеќам срањето што го играме, во 4Д.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom