Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ајде не изгубивме што е најбитно,второ подобри бевме ,трето судиите ја зафркнаа работата...мамето нивно

Со ваков развој на настаните, можеме сега напорниов период да си „поднерешниме“ некоја утакмица пак, за одмор :tv:

Тууу, погана уста! :icon_lol:

Ама ај нишо страшно, овие гомнава Бирмнигем стандард знаат да замрсат сметки. Рака на срце, добро е шо и нерешно извадивме од таму, како и да пак сме горе на табела иаме беаѓи заостанати натпревари, ќе си ги победиме тие и фино љепо на врв на табела со беаѓи поголемо бодовно салдо.
И така се до мај, само без паники ;)

A да, + тоа уште неаме пораз бе дечки :vozbud:

Скоров гостински ни е сензационален :)

Имаме среќа шо Челзи се у патетична форма, Арсенал се неконзистентни, а другите и они немат појма шо се. Со 8 нерешени од 18 утакимици да се биде лидер у ПЛ... Само Јунајтед може. :)

Добро ќе ни дојдеа 3 бода, со оглед на тоа дека имаме тежок распоред во јануари, посебно тешки гостувања. Инаку одигравме добро, секогаш ни е тешко кога играме со Бирмингем, но денес навистина заслуживме да победиме. Имавме и 2 стативи, но сепак судиите на крај беа против нас. Како и да е, се гледа дека Гибсон има уште многу да учи за прв тим, а и кога се заедно во прв тим со Керик, креативноста на средината е никаква. Фергусон не смееше да го извади Андерсон, Флечер требаше да влезе ама на местото на Гибсон. Инаку нареден натпревар уште едно гостување против ВБА. Се надевам ќе се врати и Нани, и Флечер ќе почне од 1минута и дека ќе освоиме 3 бода.

Ај нека игра Нани следната, Гибсон не знаеше ни што да прави ни како да прави.

Ќе си го испушам жими се за пропуштениве два бода. Значи стварно заслуживме да тепаме ебате чудната сезона... :S
Постов го посветуам на Гигс, таков играч нема да имаме никогаш. Period!

Ахххх...убо си реков јас 0-1. А викате судијата заеба а?

Не ми е мака шо реми е краен резултат....мака ми е за начинот на кој бирмингем изедначи за 1-1 !

Али и тоа ќе се врати верувајте !

Мислам дека оваа година ќе земиме титула без проблем ! Без неизвесности и сл. срања , конкуренцијата ни е под нивотот....само судииве да не се накурчат уште појќе...тоа ме плаши единствено !

Значи вака.Ова е втор пат судиите да не зезат ова година. Првиот пат беше ланската сезона на Театерот кога линискиот судија не сигнализираше два метра офсајд на Дрогба што подоцна значеше и титула за Челски, и сега вчера кога имаше фаул над Рио и рака од Жигич. За офсајт немаше. Но ние сме Јунајтед. Во Мај ние ќе го дигаме трофејот дали тоа на некому му се допаѓа или не.
Glory glory man united as the reds go marshing on on on....

дај да видиме головите некој нека пусти линк не гледав синојка
судија на женати ахххххххххххх

И сите судии да ги поткупат, никогаш нема да можат да го сопрат Јунајтед ! :devil2:

[video=dailymotion;xgbp8v]http://www.dailymotion.com/video/xgbp8v_birmingham-city-v-manchester-united_sport#from=embed[/video]

Шутот на Гигс со десна ја фати голманот или директива беше? :) У секој случај микрофоните позади гол се така наместени да човек добие впечаток дека за малку не се скршила конструкцијата :pos:

Берба даде повеќе гола во оваа полусезона отколку лани цела сезона

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom