Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
У пм, да ти ебам судиите слепи, да не требаше и со рака да му ја поклони Жигич? :tapp:

Полошо од ова неможеше :S

Може бе, со Леванте 0-0. :)))

Ви викам тешко е кај овие да се игра. И лани исто ова време имавме гостување кај нив и претешко беше до гол да се стигне. Незгодна екипа ни се овие што не ни одговараат на стилот. Настрана раката на Жигиќ.
Нема врска, имаме заостанати натпревари, ќе ги победиме тие, GGMU!

На тај асистенто све да му е*бам по список.Ама ај барем сме единствен тим во лигата што сме непоразени а во Премиер Лигата сега единствен тим што останал непоразен до Нова Година Шефилд само не ја осволи лигата што не верувам че се случи со нас

Ебати играта, играат како во маало да се на улица. Жално е што губиме поени во последна минута по којзнае кој пат. Среќа што само другите тимови од врвот се бетер од нас сезонава инаку досега за Лига Европа ќе се боревме.

Maka mi e sto ne pobedivme ama pak i od druga strana sami si sme krivi, mn se povlekovme!

Golot bese somnitelen no vrakanje nazad nema!

GLORY GLORY MAN UNITED!

Ако се земе во предвид дека двете заостанати утакмици не ни се на Олд Трафорд како и да немаме некоја предност. :icon_lol:

Море што се жалите...???Очекувано од моја страна...така да не се напнав многу...како што рече Џену заостануваме со утакмиците така да..не се секирам!!
ГГМУ

НЕКА СИ ЕБАТ МАТЕР И СУДИЈАТА И ЖИГИЧ И БОЈЕР И СИТЕ!!!!!!

Aууу, вака се неам изнервирано 100 години... ЦЦЦЦЦ, не здрава работа бе 5 гостински победа прокоцкавме во 99та минута.. Што убава предност си имавме од 2 поени со натпревар(и) помалце... Пак сме први, ама тоа иде како мала утеха моментално.. Бар да беше регуларен голот бе!!!! Бар да беше регуларен да не ми беше мака... И овие гомната Бирмингем 22ро место се, од кој се не загубија со Манчестер, Челзи, Сити и Тотенхем освоија поени.. Да даде господ да испаднат и да не ги видам веќе во прва лига.

Ќе зеем ќе си расцепам главата од некоо ќоше. Од тии голове у 90 минута ќе умрам на 30 години од нервози.

Туку ај Show Must Go On.

United United Top of the League. :xmas1:

незгоден тим Бирмингам аууу... битно Митко си продолжи со голчиња... и не ни е никој крив, најмалку судијата... оти Ферги не направи никаква измена, со истите играчи ја играше и утакмицата во неделата... на Гибсон му излезе душата на сред терен ќе умреше :) Бирмингам се крена да постигне гол, стај го Чичарито, брз играч може да извлече контра... не може Гигс со 59 години контра да прави :) ама тоа е тоа

Абе ајде бе, куров да ми јадат, племето нивно!!!! Среќа у газот! У 90та, абе ајде...5ти пат у сезонава ова ни се случува...Немаме среќа ич. :(

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom