Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Доволно им беа 2 натпревари по 5 гола, наредниот натпревар да ги спуштиме малку на земја :alee:

Доволно им беа 2 натпревари по 5 гола, наредниот натпревар да ги спуштиме малку на земја :alee:
Секогаш е така. Го гледан натпреварот, Астон Вила воопшто не се борат, како да немаат никаков мотив, олку слаби не ги имам видено, а и претходните натпревари дома едвај по бод зедоа со Волвс и со Сандерленд. Очигледен е пад во нивната форма:toe:

И Баерн паднаа многу..А и Робен кривеше,можно е да е повреден,..Некои од нив се радуваа дека Руни има повреда на коленото,сеа може да им се удри у главата и Робен да не биде спремен за вторник..Мене ми е сеисто,но сеа прво да гледаме денес да си осигуриме 3 поени и после доаѓаат 3 дерби меча по ред :)

Ма нека играат и Робен и Рибери, и дај боже ни еден повреден да немаат, за да не ги слушам после да ми се вадат со повредени играчи.

Ван дер Сар, Невил, Видиќ, Евра, Флечер, Сколс, Валенсија, Гигс, Нани, Бербатов.

Клупа: Де Лает, Гибсон, Керик, Кушчак, Македа, Парк, Рафаел.

Руни не е ни на клупа.

Арсенал киксна, со две победи сега и во сабота, имаме голема предност.

И Баерн паднаа многу..А и Робен кривеше,можно е да е повреден,..Некои од нив се радуваа дека Руни има повреда на коленото,сеа може да им се удри у главата и Робен да не биде спремен за вторник..Мене ми е сеисто,но сеа прво да гледаме денес да си осигуриме 3 поени и после доаѓаат 3 дерби меча по ред :)

Ма нека играат и Робен и Рибери, и дај боже ни еден повреден да немаат, за да не ги слушам после да ми се вадат со повредени играчи.
Нема да игра.:wink:

Браво за Тошич, 2 гола даде за Келн.

Инаку со Болтон очекувам да се помачиме, но да победиме. :toe: Се надевам дека не е ништо сериозно со Руни, дека Ферги му дава одмор. И мислам дека требаше и Диуф да биде барем на клупа, но сепак го имаме Мачеда на клупа. :smir:

Браво за Тошич, 2 гола даде за Келн.

Инаку со Болтон очекувам да се помачиме, но да победиме. :toe: Се надевам дека не е ништо сериозно со Руни, дека Ферги му дава одмор. И мислам дека требаше и Диуф да биде барем на клупа, но сепак го имаме Мачеда на клупа. :smir:
Руни е фит, ама Ферги ќе го одмора Руни за овој меч бидејќи имаме тешки натпревари.

Значи ипак Руни ќе одмара..исто и Фердинанд. Абе ај,сфаќам дека сака да го одмара,ама бар на клупа да го стаеше бе. Може ќе притреба,вака не знам..Ај бар Флеч игра. Се молам Бербата да биде расположен за голови :):).

Со среќа,Glory Glory!!

Ван дер Сар, Невил, Видиќ, Евра, Флечер, Сколс, Валенсија, Гигс, Нани, Бербатов.

Клупа: Де Лает, Гибсон, Керик, Кушчак, Македа, Парк, Рафаел.

Руни не е ни на клупа.

Арсенал киксна, со две победи сега и во сабота, имаме голема предност.

баце да не си пропуштил да напишеш уште еден играч... ако добро бројам 10 се во прва постава или уште од почеток ќе играме со играч помалце:tapp: :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom