CopyOfDeath
Die Die My Darling!!!
- Член од
- 30 ноември 2005
- Мислења
- 4.186
- Поени од реакции
- 48
Тошич стрелец за Келн
2 гола даде.Тошич стрелец за Келн
Секогаш е така. Го гледан натпреварот, Астон Вила воопшто не се борат, како да немаат никаков мотив, олку слаби не ги имам видено, а и претходните натпревари дома едвај по бод зедоа со Волвс и со Сандерленд. Очигледен е пад во нивната формаДоволно им беа 2 натпревари по 5 гола, наредниот натпревар да ги спуштиме малку на земја :alee:
И Баерн паднаа многу..А и Робен кривеше,можно е да е повреден,..Некои од нив се радуваа дека Руни има повреда на коленото,сеа може да им се удри у главата и Робен да не биде спремен за вторник..Мене ми е сеисто,но сеа прво да гледаме денес да си осигуриме 3 поени и после доаѓаат 3 дерби меча по ред
Нема да игра.:wink:Ма нека играат и Робен и Рибери, и дај боже ни еден повреден да немаат, за да не ги слушам после да ми се вадат со повредени играчи.
Ете со што ќе се вадите ако не победите, а изгледа нема:smir:Боби[Мкд];3430875 напиша:Нема да игра.:wink:
Руни е фит, ама Ферги ќе го одмора Руни за овој меч бидејќи имаме тешки натпревари.Браво за Тошич, 2 гола даде за Келн.
Инаку со Болтон очекувам да се помачиме, но да победиме. Се надевам дека не е ништо сериозно со Руни, дека Ферги му дава одмор. И мислам дека требаше и Диуф да биде барем на клупа, но сепак го имаме Мачеда на клупа. :smir:
Со ништо, лол, не сте вие криви што се повреди стаклениот.Ете со што ќе се вадите ако не победите, а изгледа нема:smir:
Ван дер Сар, Невил, Видиќ, Евра, Флечер, Сколс, Валенсија, Гигс, Нани, Бербатов.
Клупа: Де Лает, Гибсон, Керик, Кушчак, Македа, Парк, Рафаел.
Руни не е ни на клупа.
Арсенал киксна, со две победи сега и во сабота, имаме голема предност.