Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
When u're depressed, there's always liverpool to cheer you up![]()
 додека ние сме на 3/4 место со само 5 бода негатива зад Челзи и да не заборавиме сеуште единствената екипа БЕЗ ПОРАЗ! во лигата. Кога и да е ќе ни тргне и нас не може вечно нерешено да играме. Само треба 2-3 победи во серија и оваа мала криза ќе биде заборавена. Да почнеме веќе во среда против Бурса 
Манчестер Јунајтед е единствена англиска екипа без пораз воопшто од почетокот на сезоната во сите натпреварувања, веќе освои еден трофеј, а е во игра и за сите останати четири. И после за некој беше смешно ко пишав минатото коло дека Манчестер Јунајтед го има најдобриот старт на сезоната од сите клубови. :raz:Во право си тие денес пак загубија од Евертон 2-0додека ние сме на 3/4 место со само 5 бода негатива зад Челзи и да не заборавиме сеуште единствената екипа БЕЗ ПОРАЗ! во лигата. Кога и да е ќе ни тргне и нас не може вечно нерешено да играме. Само треба 2-3 победи во серија и оваа мала криза ќе биде заборавена. Да почнеме веќе во среда против Бурса
![]()
значи и да ги оставиме настрана весниците, статиите и шпекулациите, мораме да признаеме дека моменталниот конфликт помеѓу Руни и Ферги може само да не дозакопа сезонава.. сега сме само со нозете "под земја", ама лесно може да се случи да отидеме целосно "под земја"... и Фергусон мора еднаш да си згазне на гордоста и барем еднаш во овие 24 години да го погази својот авторитет во име на доброто на клубот.. сите знаеме како завршија и Бекам и Стам, како заврши Рој Кин, како заврши Ван нистелрој.... за сите нив Фергусон успеа да најде адекватна замена и тоа во истата година кога си заминаа, освен секако за Рој Кин (прашање е дали некогаш ќе се роди замена за ваков фудбалер)... според мене Руни моментално има поголема вредност од Фергусон ако реално ги гледаме работите.... има 24 години и може да игра најмалку уште 10 сезони на високо ниво, а Фергусон во секој момент може да се пензионира... и дали вреди според вас за еден "пензионер" да го изгубиме најдобриот играч?? и ќе ве молам реално да ги гледаме работите.... секоја чест за Фергусон и за тоа што го направи во изминативе години... ама во случајов јас гласам за РУНИ![]()
Ај пак од почеток зошто се правите на тошо :icon_mrgr секоја чест за Фергусон, ама се си има рок на траење, get it?! Нема потреба некој друг да го јаде за хировите на Фергусон и неговиот истрипан(накај сенилен) мозок...стариот го издигна Јунајтед кој пред тоа беше екипа од рамките на Евертон со исклучок на Европски куп и чат пат некое титулче...ќе остане запаметен и ќе му се дигне споменик и се по список, ама кога едноставно ти доаѓа времето да си одиш бе бате, тоа е...
И длабоко се извинувам Ооо големи фанови на Манчестер што си го искажувам своето мислење пред вас...но почнете да размислувате и за "животот после фергусон".
И ако е спамање искажување на незадоволство и давање став за одредени работи, ондак секое добро дечки...пардон "вистински навивачи".
, шала на страна, нормално е дека кога и да е ќе дојде и тоа време да некој мора да го смени Ферги, меѓутоа мислам дека не е логично да се зборува за тоа после 2 или 3 лоши партии на тимот. Признавам дека вчера го гледав можеби најлошиот натпревар на Театарот во последните неколку сезони на МУ, ама тоа е што е. Гледав и на Емирати пред неколку кола гледав и вчера, едноставно ВБА имаат чудна игра - нон стоп се во движење, нон стоп покриваат, брзо ја пренасаат топката и опасни се од прекини и сето тоа им носи резултати 
. Поздрав и не очајувајте, најдоброто допрва доаѓа :smir:значи и да ги оставиме настрана весниците, статиите и шпекулациите, мораме да признаеме дека моменталниот конфликт помеѓу Руни и Ферги може само да не дозакопа сезонава.. сега сме само со нозете "под земја", ама лесно може да се случи да отидеме целосно "под земја"... и Фергусон мора еднаш да си згазне на гордоста и барем еднаш во овие 24 години да го погази својот авторитет во име на доброто на клубот.. сите знаеме како завршија и Бекам и Стам, како заврши Рој Кин, како заврши Ван нистелрој.... за сите нив Фергусон успеа да најде адекватна замена и тоа во истата година кога си заминаа, освен секако за Рој Кин (прашање е дали некогаш ќе се роди замена за ваков фудбалер)... според мене Руни моментално има поголема вредност од Фергусон ако реално ги гледаме работите.... има 24 години и може да игра најмалку уште 10 сезони на високо ниво, а Фергусон во секој момент може да се пензионира... и дали вреди според вас за еден "пензионер" да го изгубиме најдобриот играч?? и ќе ве молам реално да ги гледаме работите.... секоја чест за Фергусон и за тоа што го направи во изминативе години... ама во случајов јас гласам за РУНИ![]()
Не се работи за никакво откажување, реални сме самосрања сегде се случуваат, па еве и во Манчестер дојде редот.
Ај пак од почеток зошто се правите на тошо :icon_mrgr секоја чест за Фергусон, ама се си има рок на траење, get it?! Нема потреба некој друг да го јаде за хировите на Фергусон и неговиот истрипан(накај сенилен) мозок...стариот го издигна Јунајтед кој пред тоа беше екипа од рамките на Евертон со исклучок на Европски куп и чат пат некое титулче...ќе остане запаметен и ќе му се дигне споменик и се по список, ама кога едноставно ти доаѓа времето да си одиш бе бате, тоа е...
И длабоко се извинувам Ооо големи фанови на Манчестер што си го искажувам своето мислење пред вас...но почнете да размислувате и за "животот после фергусон".
И ако е спамање искажување на незадоволство и давање став за одредени работи, ондак секое добро дечки...пардон "вистински навивачи".
 На човек да гоо срам да навива за Јунајтед заедно со такви вртипоповци. Одејте и двујцата легнајте си некаде и не излевајте барем до Мај. И не се секирајте, не сте само вие, има и други паралии тука. 
Од такви фанове ми иде пролив. Ибати реалните навиваче шо сте... битно реални стеНа човек да гоо срам да навива за Јунајтед заедно со такви вртипоповци. Одејте и двујцата легнајте си некаде и не излевајте барем до Мај. И не се секирајте, не сте само вие, има и други паралии тука.
![]()
Не ми се верува, што пишува и што јас читам во овој пост... ?! Ти, Руни, го ставаш пред Сер Алекс ? Пред Сер Алекс ? Дали треба, јас, еј јас, навивач на Арсенал, да те потсетам шо е Сер Алекс за Вас и за фудбалот, воопшто ? Не ми се верува.....
колку беше поубав фан клубов додека те немаше... не си ни самиот свесен....

Сакате ваква анкета на сајтот?:pos2:Прекрасен e со се*ковци како тебе, што ни самиот незнаеш што пишуваш, што гледаш дека сите ти реплицираат и индиректно ти укажуваат дека немаш појма од фудбал, па дури дојде ред и навивач на Арсенал да ти даде до знаење кој е Сер Алекс
Vote who should leave Manchester United?
a) Rooney;
b) Sir Alex;
![]()
колку беше поубав фан клубов додека те немаше... не си ни самиот свесен....
--- надополнето ---
нека почне да ти се верува.. и свесен сум што направил Ферги и за нас и за фудбалот воопшто.. ако го прочита постот поубаво ќе го увидеше тоа сам..