Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Никој освен Фергусон нема да може да го направи тоа што Фергусон ќе го направи со овој далеку-од-идеален состав...

bobipp

Let's cook!
Член од
15 август 2008
Мислења
11.942
Поени од реакции
7.055
When u're depressed, there's always liverpool to cheer you up :)
Во право си тие денес пак загубија од Евертон 2-0 :pos: додека ние сме на 3/4 место со само 5 бода негатива зад Челзи и да не заборавиме сеуште единствената екипа БЕЗ ПОРАЗ! во лигата. Кога и да е ќе ни тргне и нас не може вечно нерешено да играме. Само треба 2-3 победи во серија и оваа мала криза ќе биде заборавена. Да почнеме веќе во среда против Бурса :)

F

fantomX

Гостин
Во право си тие денес пак загубија од Евертон 2-0 :pos: додека ние сме на 3/4 место со само 5 бода негатива зад Челзи и да не заборавиме сеуште единствената екипа БЕЗ ПОРАЗ! во лигата. Кога и да е ќе ни тргне и нас не може вечно нерешено да играме. Само треба 2-3 победи во серија и оваа мала криза ќе биде заборавена. Да почнеме веќе во среда против Бурса :)
Манчестер Јунајтед е единствена англиска екипа без пораз воопшто од почетокот на сезоната во сите натпреварувања, веќе освои еден трофеј, а е во игра и за сите останати четири. И после за некој беше смешно ко пишав минатото коло дека Манчестер Јунајтед го има најдобриот старт на сезоната од сите клубови. :raz:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
значи и да ги оставиме настрана весниците, статиите и шпекулациите, мораме да признаеме дека моменталниот конфликт помеѓу Руни и Ферги може само да не дозакопа сезонава.. сега сме само со нозете "под земја", ама лесно може да се случи да отидеме целосно "под земја"... и Фергусон мора еднаш да си згазне на гордоста и барем еднаш во овие 24 години да го погази својот авторитет во име на доброто на клубот.. сите знаеме како завршија и Бекам и Стам, како заврши Рој Кин, како заврши Ван нистелрој.... за сите нив Фергусон успеа да најде адекватна замена и тоа во истата година кога си заминаа, освен секако за Рој Кин (прашање е дали некогаш ќе се роди замена за ваков фудбалер)... според мене Руни моментално има поголема вредност од Фергусон ако реално ги гледаме работите.... има 24 години и може да игра најмалку уште 10 сезони на високо ниво, а Фергусон во секој момент може да се пензионира... и дали вреди според вас за еден "пензионер" да го изгубиме најдобриот играч?? и ќе ве молам реално да ги гледаме работите.... секоја чест за Фергусон и за тоа што го направи во изминативе години... ама во случајов јас гласам за РУНИ :)
Не ми се верува, што пишува и што јас читам во овој пост... ?! Ти, Руни, го ставаш пред Сер Алекс ? Пред Сер Алекс ? Дали треба, јас, еј јас, навивач на Арсенал, да те потсетам шо е Сер Алекс за Вас и за фудбалот, воопшто ? Не ми се верува.....

Goon

Pogback
Член од
16 март 2010
Мислења
1.848
Поени од реакции
1.480
Ај пак од почеток зошто се правите на тошо :icon_mrgr секоја чест за Фергусон, ама се си има рок на траење, get it?! Нема потреба некој друг да го јаде за хировите на Фергусон и неговиот истрипан(накај сенилен) мозок...стариот го издигна Јунајтед кој пред тоа беше екипа од рамките на Евертон со исклучок на Европски куп и чат пат некое титулче...ќе остане запаметен и ќе му се дигне споменик и се по список, ама кога едноставно ти доаѓа времето да си одиш бе бате, тоа е...
И длабоко се извинувам Ооо големи фанови на Манчестер што си го искажувам своето мислење пред вас...но почнете да размислувате и за "животот после фергусон".

И ако е спамање искажување на незадоволство и давање став за одредени работи, ондак секое добро дечки...пардон "вистински навивачи".
Стариов не си оди додека не им избегаме на Лузериве бар 2-3 титули :vozbud:, шала на страна, нормално е дека кога и да е ќе дојде и тоа време да некој мора да го смени Ферги, меѓутоа мислам дека не е логично да се зборува за тоа после 2 или 3 лоши партии на тимот. Признавам дека вчера го гледав можеби најлошиот натпревар на Театарот во последните неколку сезони на МУ, ама тоа е што е. Гледав и на Емирати пред неколку кола гледав и вчера, едноставно ВБА имаат чудна игра - нон стоп се во движење, нон стоп покриваат, брзо ја пренасаат топката и опасни се од прекини и сето тоа им носи резултати :toe:. Поздрав и не очајувајте, најдоброто допрва доаѓа :smir:

TheGeneral

Арогантно копиле
Член од
17 јануари 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
583
значи и да ги оставиме настрана весниците, статиите и шпекулациите, мораме да признаеме дека моменталниот конфликт помеѓу Руни и Ферги може само да не дозакопа сезонава.. сега сме само со нозете "под земја", ама лесно може да се случи да отидеме целосно "под земја"... и Фергусон мора еднаш да си згазне на гордоста и барем еднаш во овие 24 години да го погази својот авторитет во име на доброто на клубот.. сите знаеме како завршија и Бекам и Стам, како заврши Рој Кин, како заврши Ван нистелрој.... за сите нив Фергусон успеа да најде адекватна замена и тоа во истата година кога си заминаа, освен секако за Рој Кин (прашање е дали некогаш ќе се роди замена за ваков фудбалер)... според мене Руни моментално има поголема вредност од Фергусон ако реално ги гледаме работите.... има 24 години и може да игра најмалку уште 10 сезони на високо ниво, а Фергусон во секој момент може да се пензионира... и дали вреди според вас за еден "пензионер" да го изгубиме најдобриот играч?? и ќе ве молам реално да ги гледаме работите.... секоја чест за Фергусон и за тоа што го направи во изминативе години... ама во случајов јас гласам за РУНИ :)
Не се работи за никакво откажување, реални сме само ;) срања сегде се случуваат, па еве и во Манчестер дојде редот.
Ај пак од почеток зошто се правите на тошо :icon_mrgr секоја чест за Фергусон, ама се си има рок на траење, get it?! Нема потреба некој друг да го јаде за хировите на Фергусон и неговиот истрипан(накај сенилен) мозок...стариот го издигна Јунајтед кој пред тоа беше екипа од рамките на Евертон со исклучок на Европски куп и чат пат некое титулче...ќе остане запаметен и ќе му се дигне споменик и се по список, ама кога едноставно ти доаѓа времето да си одиш бе бате, тоа е...
И длабоко се извинувам Ооо големи фанови на Манчестер што си го искажувам своето мислење пред вас...но почнете да размислувате и за "животот после фергусон".

И ако е спамање искажување на незадоволство и давање став за одредени работи, ондак секое добро дечки...пардон "вистински навивачи".
Од такви фанове ми иде пролив. Ибати реалните навиваче шо сте... битно реални сте :) На човек да гоо срам да навива за Јунајтед заедно со такви вртипоповци. Одејте и двујцата легнајте си некаде и не излевајте барем до Мај. И не се секирајте, не сте само вие, има и други паралии тука. :)

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.843
Поени од реакции
5.669
Од такви фанове ми иде пролив. Ибати реалните навиваче шо сте... битно реални сте :) На човек да гоо срам да навива за Јунајтед заедно со такви вртипоповци. Одејте и двујцата легнајте си некаде и не излевајте барем до Мај. И не се секирајте, не сте само вие, има и други паралии тука. :)
колку беше поубав фан клубов додека те немаше... не си ни самиот свесен....

--- надополнето ---

Не ми се верува, што пишува и што јас читам во овој пост... ?! Ти, Руни, го ставаш пред Сер Алекс ? Пред Сер Алекс ? Дали треба, јас, еј јас, навивач на Арсенал, да те потсетам шо е Сер Алекс за Вас и за фудбалот, воопшто ? Не ми се верува.....
нека почне да ти се верува.. и свесен сум што направил Ферги и за нас и за фудбалот воопшто.. ако го прочита постот поубаво ќе го увидеше тоа сам..

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Прекрасен e со се*ковци како тебе, што ни самиот незнаеш што пишуваш, што гледаш дека сите ти реплицираат и индиректно ти укажуваат дека немаш појма од фудбал, па дури дојде ред и навивач на Арсенал да ти даде до знаење кој е Сер Алекс :aplauz:

Vote who should leave Manchester United?
a) Rooney;
b) Sir Alex;
:pos:

Член од
4 декември 2009
Мислења
3.244
Поени од реакции
2.762
Никој не ви рече да не пишувате или нешто слично. Во вакви моменти секогаш ама баш секогаш сите се правите кој од кој е поголем фан и сл. Немојте луѓе сите исто го сакаме Јунајтед и сме за него. Имало кризи и ќе има но како и секоја и оваа ќе ја надминеме ЗАЕДНО. Ајде GGMU!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.536
Поени од реакции
29.100
Прекрасен e со се*ковци како тебе, што ни самиот незнаеш што пишуваш, што гледаш дека сите ти реплицираат и индиректно ти укажуваат дека немаш појма од фудбал, па дури дојде ред и навивач на Арсенал да ти даде до знаење кој е Сер Алекс :aplauz:

Vote who should leave Manchester United?
a) Rooney;
b) Sir Alex;
:pos:
Сакате ваква анкета на сајтот?:pos2:

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772

--- надополнето ---

нека почне да ти се верува.. и свесен сум што направил Ферги и за нас и за фудбалот воопшто.. ако го прочита постот поубаво ќе го увидеше тоа сам..
Абе нема шо да се увиди тука.... Ти гласаш за играчот да остане, а менаџерот да си замине ? Зарем треба да го увиди некој ова ? Ти бараш да си оди човекот кој ви донесе титули, еден тон, во ФА, во ПЛ, во ЛШ, пред човек кој имал уддел само во неколку ?! Кој ти гарантира дека ако си оди Сер Алекс, Руни ќе остане во тимот ?! А ?

Ах, имаше еден ваков и кај нас во клубот, али тоа е.. Јас, зарем јас, да ви објаснувам ?! Абе аман, другар, аман, срамота е ! Ти немаш претстава колкав респект имам за Сер Алекс... И докажа и покажа дека секој е заменлив во тимот, од Бекам, од Руд, од Кантона од еден тон... Можеби, Кин и Виера кај нас, не може никој да го замени... Но, зарем Ти да кажиш дека си за Руни, а не за Сер Алекс ?! Зарем да го слушнам ова од навивач на Јунајтед ?

Добро, стои кај некој во потпис, дека силата не е во поединци, туку кај стариот.. Толку од мене..

Поздрав

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Претпоследниот пат, зимата, кога го прашаа Ферги новинарите кога ќе се пензионира им рече: When my health will be bad but last week I made my annual exams and I passed them with flying colors so I am free to go. A последниот пат, летово Ферги кога го прашаа новинариве кога ќе си оди тој им рече: I am sure that you will be gone before me. Што значи дека човеков има планови со овој клуб и сигурно тие планови нема да го однесат долу. После овој одговор никој не го праша за пензија. Енде.

Член од
13 март 2009
Мислења
1.968
Поени од реакции
1.868
Пред некое време Невил беше педер, сега Ферги е сенилен истрипан старец, браво манс стварно покажвиш каков си фан.
Море луѓе сезоната уште не почната сезоната вие се откажвите, ако се сеќавате пред неколку сезони на 10 кола до крајот Арсенал беше 10 бода пред нас па сепак успеавме да освоиме ПЛ, а сега има уште 30 кола и само 4 бода, а вие се предавате. Има уште многу да се игра. BELIEVE ! ! !

Член од
5 август 2008
Мислења
6.015
Поени од реакции
5.336
Добро бе дај смирете се.. не е толку трагично. одма осудувате некој.. Да и ја го кривам САФ за минатата утакмица поради измените.. и тоа што немаше соодветна замена за Гигс на клупа.. да имаше некое друго крило друго ке беше гарант..а исто така и играчите поради немање желба за победа. Ама не очајувајте има уште многу да се игра а и знам дека ке се подобриме во следниве утакмици.. ова е период нема да трае вечно вака.. Имаме среќа само што и другите екипи не играат баш така добро и убедливо и не се одлепени многу бодови од нас.. Ние сме само на 5 бода од Челзи што се стига за 2 натпревари. треба да играме ние соо Челзи 2 пати не заборавајте тоа.. Само да се врати победничкиот дух во тимот па да газиме во сите натпреварувања.. И да не заборавиме дека оваа сезона сме единствен тим без пораз и плус со еден освоен трофеј.. а во игра сме уште за 4, ништо не е изгубено и ма уште м ногу до крајот.. верувајте во играчите во САФ. BELIVE

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom