Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
одговара резултатов ко за полувреме, а? :) Ај сеа ќе ги стегне Ферги и второ тепаме ;)

Тва Нани ибати лиглото... гледи каков талент е, каков е брз, јак, каков центаршут има, он никаков фудбал игра... ќе оде ќе се сплетка со 3ца нивни, ќе им се набута у нозете и продава им топката без пари, а пази коо игра по некој си терк, центаршут и гол, треба да биде поедноставен!
Иначе как му се с'сна Хитлер на Артета коо примааме голо, ц ц ц куче! :)

Абе што одговара.. одговара.. сега ке им бапнат уште еден гол па ке си идат дома посрани.
Тоа ме нервира кај манчестер што дур не примат гол НЕМА никаква иницијатива.. јес да она копилено фати 2 од 100% ама тоа е.. на чмарот има бело влакно.

Абе што одговара.. одговара.. сега ке им бапнат уште еден гол па ке си идат дома посрани.
Тоа ме нервира кај манчестер што дур не примат гол НЕМА никаква иницијатива.. јес да она копилено фати 2 од 100% ама тоа е.. на чмарот има бело влакно.

и ете го голот за некој друг да ви ебам све по списак и на ферги и на цела екипа спие одбраната...евра мисле снима филм со брус ли ебага

Дечко смири живци , не ми пцујај менаџерот и ЕКИПАТА посебно , пцујај играчите ако не ти се допаѓаат !

Јас мислам дека работите ќе ги наредиме по свое!
Првин ,појќе шанси за гол имавме...тие не казнија по промашувањето на Гигс што требаше да биде гол , а делигираната топка на Нани го врати резултатот израмнет.

Во второ ваљда ќе се отвориме повеќе, ќе притиснеме и ќе дајме гол за победа !

Aууу голов ебење, каков хирушки испратен центаршут алал нека му е на Нани!

Дечко смири живци , не ми пцујај менаџерот и ЕКИПАТА посебно , пцујај играчите ако не ти се допаѓаат !

Јас мислам дека работите ќе ги наредиме по свое!
Првин ,појќе шанси за гол имавме...тие не казнија по промашувањето на Гигс што требаше да биде гол , а делигираната топка на Нани го врати резултатот израмнет.

Во второ ваљда ќе се отвориме повеќе, ќе притиснеме и ќе дајме гол за победа !

Така е прецедниче...пиздиве се бранат со 5 во одбрана, уште од почеток играат на опција нерешено, или ете на среќа еден гол и бранење...среќа што Флеча им го бапна и штета тоа од бугарот што не влезе...ајде второ подобро...Руни пичко скапана, дупи курви ван сезона, не сега!

Glory !!

Во второ уште еден напаѓач! Ранлива им е одбраната на Евертон.. Сега да е памет Ферги на почеток да го извади Ошеј на негово место Овен или Македа.. гарант ке им ебат матер!

Гледате сега пи*ки, за џабе серевте по играчите НАШИ, се се среди...

Добро е, да видиме како ќе се справиме сега со водството :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom