Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Hellz Guardian
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Се моли коментаторот да не јаде бурек, при одлични водства на било која екипа.
Ги урочи чоекот. Рицоли реши дека не е убаво анонимец да стави у Џеб позната фаца и това.

Пирова победа. Се надевав, сакав но ете ништо не бидна.
Бранењето не е секогаш решение, бар не против Баерн

штета мислев дека ќе ги потопите:toe:

На пат беше тоа, но тоа ти прави неискуство на еден фудбалер:smir:

Како и да е секоја чест за играчите, дадоа се од себе за пласман понатаму, но за жал тоа не се случи:(

Керик циганот ја зафркна цела утакмица....Клошар.

Грешка си ... керик не ја заеба (иако се сложувам дека дечкото не е добар за да игра за манчестер) .. ја заеба судијата со двата картона , катастрофални што му ги даде на рафаел, и ферги кога не го извади руни на време откако беше очигледно дека не може ни да трча ни да игра...

Во 2 натпревари судиите ни ја заебаа цела сезона! :tapp:

И како може Нани да трча како коњ на терен, а Бербатов 80мин. влезе и си стоеше само на центар. Му еб*м то племе бугарско.

Pa daj samo poglednete sto pisuvate.....Carrick ne cinel?!!! pa toj vi e eden od najdobrite breee.....i sudijata ne ve zaeba i daj ne placete sega:sudijata bese ovoj bese onoj bese...

мислам дека ферги ја заеба работата, требаше да стави 1 напаѓач а не да се брани со бункер
ве фарија на кондиција и почнаа да се размавуваат

Ван Бујтен требаше барем жут да добие за тие 2-3 пати намерно што го маваше Руни. Тој копиљот левиот бек требаше директен црвен да добие кога му влезе на Валенсија. Рафаел за глупост го доби првиот жолт, кога беше очигледно дека требаше да се свири фаул за Манчестер. Се покажа дека судијата може и со "правилна" распределба на пенали да реши утакмица. :toe:

2 пати Керик. Еднаш директно за првиот гол,вториот пат индиректно, загуби топка на центарот, почнаа акција, па корнер :toe:

Не знам што да кажам,не знам...:jaj:

Најмногу ми е мака кога вака ќе изгубиме.. Прво полувреме топ,не ја видоа топката водевме 3:0 и за 2 минути се беше розево.. И после среќниот хрват Олич,по втор пат ни дава без веза гол.. После па,црвен и толку ни беше веќе. Да не беше црвениот ќе ги помочавме,ама тоа е. Сеа можеме само да се тешиме:jaj:

Не ги напаѓајте судиите, толку имам да кажам... кога ќе се смирам ќе пишам мое видување... до тогаш, не паѓајте на провокации од другите членови, и не пишувајте нешто што не е точно :smir:

:nerv::nerv::nerv:

Дечки можеме само да жалиме што не сме во полуфинале

Сите изиграа перфектно
мала грешка имаше што никој не го виде робен на 16 метри кога постигна гол
така да...
се браневме колку можеме

Двата старта на рафаел беа за жолт првиот од неискуство и нервоза
а вториот прекина контра зад грб...

ONE WORLD ONE LOVE ONE UNITED!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop