Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Срце ми застана еј:vozbud:толку шанси а да не влезе онаму кај што треба......само ке кажам нешто ВДС врати се...честитки за победата

Сити играа само во првото полувреме и тоа само кога ќе им прекипеше односно кога ние гол им шибнавме. Изедначија и пак на бранење. На секои 5 минути излегуваше статистика позесија 72% Манчестер 28% Сити. Второ полувреме топката ја бркаа само кога губеа па откако направија 3-3 почнаа пак да задржуваат ама затоа Овен покажа кој е шефот у Манчестер.

ЈЕЈЕЈЕЈЕЈЕЈЕЈЕЈЕЈЕЈЕ:vozbud:ЈЕЈЕЈЕЈЕЈЕЈЕ:vozbud:ЈЕЈЕЈЕЈЕЈЕЈЕ!!!!!!!!!!!!!!
Уште кога влезе Овен реков дека сакам да дај гол и тоа се случи и тоа за 4-3.Страшен гол играч е нема што.Треба Ферги да размисли за да почни еден натпревар со Руни и Овен во нападот.Флечер цар еј! 2 гола! Кој го очекуваше тоа од него.А инаку искрено да си кажиме судијата стварно ја продолжи утакмицата уште 2 минути.Уште при првиот фаул после 94 минута се свиреше крај али то је то.Карај си го тепај си го.:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

П.С. Еден поздрав до дечкото(заборавив како се вика) што ми се потсмеваше за видеата од ПЕС утакмицата.И таму многу слично се одвиваше натпреварот (заврши 4-2 а во вистинското 4-3) и таму 2 гола даде Овен и еден Флечер.

:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Ај честито победа. Стварно многу добра утакмица нема шо, да уживаш додека ја гледаш.
Е сега судјата малку шо ја продлжи утакмицата ја продолжи ама ајде нема веза:).

Честито победа, интересен меч. Манчестер Сити сепак покажаа заби, и покажаа дека може да се носат со големите тимови од Англија.

А за Овен немам коментар. Го немаше, го немаше, и наеднаш испадна од некаде, и му донесе на тимот важна победа. Ѕверка. :)

Браво Манчестер, одамна немам гледано ваков возбудлив меч. Честитки за победата.

Среќа имаа гомнарите од тука до Стамбола:vozbud:
-Ама убаво ги снајде после :pos2: Добар натпревар,и многу,многу слатка победа....Fuck Mancity!!!!:devil2:

Гигс и Флечер за денешниот меч заслужуваат 10. Од Сити тоа се Белами и Гивен. Пред да кажете дека Гивен е супериорен голман, присетете се дека пред две сезони му пикнавме 7 и дека сите голмани бранат добро против големи тимови. Присетете се и на Фридл исто така. Само она нашено дрвцено да не го видам веќе меѓу стативи. Кушчак, Амос, Цилер, вујко му, чичко му на Цилер, па и О`Шеј нека бранат, кој било само него да не го гледам. Начукал 26 и уште бара време да се докаже. Месечар со тапија.

Пак ќе кажам, да не беа Белами и Гивен, тешко дека ќе ни пикнеа 3 гола од никаде, кога ние ја имавме контролата. Освен Гигс и Флеч, Валенсија одигра одлично, со Гигс само нафрлаа, Бербатов нема среќа as usual, Овен се покажа кога најмногу требаше.

Честитки за победата, одиме понатаму :)

Ајде честито победа. :vozbud:
Мора што побргу да ни се врати ВДС, овој фостер не е искусен...

Akinfeev,we want you!!!
Akinfeev.jpg
:smir::smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom