Утакмица и пол, накај две. Јес да Белами маде ве напрај денеска, кој и да победеше ќе беше сосема заслужено. Честито победа, уште еден доказ дека фудбалот се игра до последен свиреж.
АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААааа, ова е невозможно!!! Исклучив телевизорот од нервоза, почнав тука да пишувам глупости и случајно гледам на livescore 4:3!!! GLORY, GLORY MAN.UNITED! :manutd::manutd::manutd:
Оууу кој натпревар.. Жива вода станав..Сепак заслуживме победа и тоа со поголема разлика...Одлична игра во вториот дел...Флечер беше супер,Андерсон добар,Евра одличен како и секогаш,а за Гигс немам зборови...Поголем ѕвер од него нема..играше како да има 20 години...какви дриблинзи имаше аууууууу...
Многу ми беше мака шо ни дадоа гол во 90-та и после кога им го шибнавме на крај не рипав само јас по дома..и татко ми рипаше со мене
Уф каков натпревар.
Многу грешки во одбрана,добри во напад,сепак победивме.Гигс и Флечер беа феноменални,а добри беа и Овен и Руни.Мислам дека Овен би требало да почне од почеток на некој од наредните натпревари,наместо Бербатов.Сега следува Волфс во Карлинг купот дома во среда,па Стоук во гости во сабота.Очекувам победи.
UUUUU ispotiiime da im ebam zasluzeno pobedivme 2 poluvreme siti topkata ne ja videeee............man of the mach MLADIOT GIGGS ...samo kakva topka mu dade na owennnnnnnnnnnntooooooooooooooooooooooooooooooo
Уште една фантастична игра на мојот омилен играч Рајан Гигс со 3 асистенции во еден натпревар се покажува неговата големина во играта на тимот! Браво за овен, гол во прав момент!
Според мене најдобри играчи на терен денеска:
1. Рајан Гигс
2. Дарен Флечер
3. Белами
4. Руни
5. Шеј Гивен
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.