Ме интересира дали наредната недела некој ке го пренесува Арсенал - Јунајтед, поради глупата забрана за преноси од странските лиги ?
Чекам одговор !
Чекам одговор !
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://www.sitel.com.mk/?ItemID=07128B785F18D549A5BD1CED057ECE81Ме интересира дали наредната недела некој ке го пренесува Арсенал - Јунајтед, поради глупата забрана за преноси од странските лиги ?
Чекам одговор !
Епа и јас чекам официјално, дали ке ги има ! Оти овие од Сител не ја пренесуваа во неделата Ливерпул и Тотенхем,затоа прашувам !
има уште 4 месеци до вракање на ОЛД ТРАФОРДКолеги,пуштам ртс случајно,гледам снимка дават,партизан-жилина.Гледам едно мало дете како растура на многу повозрасни и посикусну од него,има стил мешавина од кака и роналдо,носи 22 и се вика љајич,ми ја исполни душата дечкото,дефинитвино ке биде голем играч од него.Со душа чекам да стигне на олд трафордима уште некои 15 минути,насладејте се
![]()
Се вика Јајич, а не ЉајичКолеги,пуштам ртс случајно,гледам снимка дават,партизан-жилина.Гледам едно мало дете како растура на многу повозрасни и посикусну од него,има стил мешавина од кака и роналдо,носи 22 и се вика љајич,ми ја исполни душата дечкото,дефинитвино ке биде голем играч од него.Со душа чекам да стигне на олд трафордима уште некои 15 минути,насладејте се
![]()
Adem Ljalic (Адем Љалич) :smir:Се вика Јајич, а не Љајич![]()
Ми кажа еден србин дека се изговарало Јајич. Lj = Ј во српскиот јазик.Adem Ljalic (Адем Љалич) :smir:
Ми кажа еден србин дека се изговарало Јајич. Lj = Ј во српскиот јазик.
А и на РТС коментаторите го викаат Јајич. Погледај еден натпревар на Партизан.
Се вика Јајич, а не Љајич![]()