Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

• Креатор на темата Креатор на темата Chombe_United
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ме интересира дали наредната недела некој ке го пренесува Арсенал - Јунајтед, поради глупата забрана за преноси од странските лиги ?

Чекам одговор !

аман бе
29.8.2009 18:15 Man Utd - Arsenal еве ти од сител ќе го даваа натпреваров

Епа и јас чекам официјално, дали ке ги има ! Оти овие од Сител не ја пренесуваа во неделата Ливерпул и Тотенхем,затоа прашувам !

Епа и јас чекам официјално, дали ке ги има ! Оти овие од Сител не ја пренесуваа во неделата Ливерпул и Тотенхем,затоа прашувам !

Еве ти од сител официјално :smir:

АНГЛИСКО ПРВЕНСТВО
НАТПРЕВАРИ ВО АВГУСТ НА СИТЕЛ

22.8.2009 16:00 Wigan - Man Utd

23.8.2009 14:30 West Ham – Tottenham

24.8.2009 21:00 Liverpool - A.Villа

29.8.2009 13:45 Chelsea – Burnley
18:15 Man Utd - Arsenal

30.8.2009 14:30 Portsmouth - Man City

Значи дербито е во сабота ?!

Епа тогаш е ок !

Јас мислев дека е во стандарден термин, недела во 17 00!

Сепак фала за одговорот !

Колеги,пуштам ртс случајно,гледам снимка дават,партизан-жилина.Гледам едно мало дете како растура на многу повозрасни и посикусну од него,има стил мешавина од кака и роналдо,носи 22 и се вика љајич,ми ја исполни душата дечкото,дефинитвино ке биде голем играч од него.Со душа чекам да стигне на олд трафорд :vozbud:има уште некои 15 минути,насладејте се :)

Колеги,пуштам ртс случајно,гледам снимка дават,партизан-жилина.Гледам едно мало дете како растура на многу повозрасни и посикусну од него,има стил мешавина од кака и роналдо,носи 22 и се вика љајич,ми ја исполни душата дечкото,дефинитвино ке биде голем играч од него.Со душа чекам да стигне на олд трафорд :vozbud:има уште некои 15 минути,насладејте се :)
има уште 4 месеци до вракање на ОЛД ТРАФОРД

Се вика Јајич, а не Љајич :)

Adem Ljalic (Адем Љалич) :smir:
Ми кажа еден србин дека се изговарало Јајич. Lj = Ј во српскиот јазик.
А и на РТС коментаторите го викаат Јајич. Погледај еден натпревар на Партизан.

Ми кажа еден србин дека се изговарало Јајич. Lj = Ј во српскиот јазик.
А и на РТС коментаторите го викаат Јајич. Погледај еден натпревар на Партизан.

Можда, ама англичаните веќе си го нарекоа Љалич, така да биди сигурен дека и нашиве коментатори во иднина ке го нарекуваат Љалич :smir: А и што е битно па на крај како ке го викаат типот, битно има талент :toe:

Се вика Јајич, а не Љајич :)

Ни Јајич, ни Љалич... се вика Адем Љајич... али не е битно, битно поседува големи фудбалски способности за во иднина да настапува за Црвените Ѓаволи :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom