Иако доцнам со честитките, сепак честито победа на Англискиот, Европскиот и Светскиот шампион и воедна илјадитата страна на фан клубот на Ман. Утд.
За натпреварот вечерва немам зборови едноставно ЛУДИЛО . Доминација на секој дел од теренот прекрасни голови (искрено се надевав дека Роналдо ќе даде еден ваков гол :helou и резултат на сето тоа беше пласман во финалето.
Сепак единствено нешто што не требаше да се случи е црвениот картон на Флечер. Не беше тоа за црвен, Росети сакаше да биде у центар на внимание изгледа, криво ми е што Флечер нема да игра во финале, но тоа е тоа кога ќе се средат впечатоците заслужен пласман на далеку подобрата екипа вечерва.
Криво ми е за Флеч ама ми заврши прекрасна работа
Дечки Со ваква игра Ке ја одбраниме Титулата Арсенал денеска не беше слаб
изигра одлично но Манчестер изигра Шампионски
Манчестер во Срцето
Навивачкее ти викам не се Плаши го знам резултатот хахаха
Чекајте дечки, не форсирајте за нова тема, нека ни е честито и финале и 1000 страни, оставете го Чомбе убаво да ја среди темата сосе вовед и слики, нема да ни се сронат бисерите ако поднапишеме некоја страна и од старава
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.