Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Денг е најслабата карика моментално но до крај на сезоната има уште многу се надевам дека со тек на време ке фати како таков приклучок, среќа во ротација се 10-11 играчи на секоја утакмица па и не се приметува ептен отсуството на Денг.

Добра игра до сега против Чикаго, клупата 24 поени од вкупно 40!!! Значи кога ќе видам дека Лу Вилијамс и Ник Јанг се залагаат во одбрана јасно е до каде е дојдена работата.

Ima muda Jang da zeme sut u tesna zavrsnica, druga rabota e sto pasot ne bese za nego, ali se gleda od kogo ucel :D

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

А никој ни да спомне дека го изигра ситното т.е направи чекори :D како и да е годинава најпријатно изненадување се лејкерси , сигурен сум дека никој нема очекувано ваков старт .

Ја очекував дека нема да јадеме ремет како претходна година и пред тоа ама ова не очекував само уште малку да стегнеме дефанзива

Имаме втор пик на драфтот.

Не знам дали да сакам да го земем овој Бал или не мислам дека ќе биде одличен ама..

Лонзо и Деанџело ќе бидат крш дефанзивен беккорт, ама офанзивно мислам ќе изгазат. Бол е играч што ги прави другите подобри, редок талент.

Ете го и првиот трејд Расел и Мозгов за Брук Лопез и 27 пик на драфтот... Одличен според мене за Лејкерси се ослободуваме од телето Мозгов кој има ненормален договор плус добиваме еден од подобрите играчи под кошевите кој би бил топ засилување , расел беше добар али мене не ме бендиса толку колку што се очекуваше од него така да Лонзо би требало да биде изборот на драфтот за 2 пик годинава. Уште од Денг да се ослободат ќе биде топ . Најглуп потег до сега ми е тоа што го донесоа Денг ... кретенот зема 18м по сезона исто како и мозгов со 16м не ги оправдаа ама ич платите..

Очигледно е дека ќе се удира на Лонзо, друга логика на трејдов не гледам. Не го имам гледано како игра, не можам ништо да коментирам околу тоа, ама ме нервира што е ексцентрична особа и што често влага во конфликт со медиумите, и он и татко му.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom