Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Абе има уште нешто останато во него сигурно. Сепак добар ќе беше во ротацијата.
Да, добар е за ротација, но кога на чело на тимот е Попович, а не Д’Антони. :)

Еве ги Јута си губат , после ние ке си тепаме и плеј оф со Спарси :свиркам:

Во плеј-оф сме! :)

Дали САС или ОКЦ имаат помалце среќа? :cool:

Незнам јас на овие како Морис, Сакре, Ибанкс и уште некои кој им дозволил да се драфтуваат, јас овие ни за во маалски баскет не ги зимам а камоли во НБА:tapp: Инаку не ми е јасно што е финтава со ова пример имаме 3-1 скор со САС и сега пишува Series Win што значи тоа дека испаѓаме уште од стартот на плеј офот или нема везе?

Незнам јас на овие како Морис, Сакре, Ибанкс и уште некои кој им дозволил да се драфтуваат, јас овие ни за во маалски баскет не ги зимам а камоли во НБА:tapp: Инаку не ми е јасно што е финтава со ова пример имаме 3-1 скор со САС и сега пишува Series Win што значи тоа дека испаѓаме уште од стартот на плеј офот или нема везе?
Веројатно за исходот од регуларна сезона се однесува ова, а дека испаѓаат уште од стартот на плејофот е скрос нелогично

Што беше ова бе ....
Можеа и фаул да праат, немаше слободни да има али ипак изиграа добра одбрана, тоа е ... NBA. :)

oдиме у оути.

Веројатно за исходот од регуларна сезона се однесува ова, а дека испаѓаат уште од стартот на плејофот е скрос нелогично
Па шо има веза кој победил повеќе во регуларниот дел тогаш зошто воопшто го споменуваат тоа ако нема никакво влијание со плеф офот, можеби кој да игра дома а кој гости прво...каква утакмица упм вечерва али битно тепавме и ќе играме со САС :)3/3 во продолженијата сезонава :D

Па шо има веза кој победил повеќе во регуларниот дел тогаш зошто воопшто го споменуваат тоа ако нема никакво влијание со плеф офот, можеби кој да игра дома а кој гости прво...каква утакмица упм вечерва али битно тепавме и ќе играме со САС :)
За да му прикажат на гледачите кој бил подобар во меѓусебните дуели, а скорот меѓу нив не менва кој има предност на домашен терен , то одредва подобриот скор во сезоната

:cuc: :vozbud: Каква утакмица, каква борбеност! 7мо место и пресметка со САС, сите изиграа супер..

525436_10152794776750341_189938742_n.jpg

А уф:vozbud::) Гасол:drk:
Kонечно заврши утакмицава, конечно почнавме да играме одбрана и престанавме да губиме топки кога е најстесно. Се разиграа некои играчи, се гледа дека Хауард е ослободен од притисок, а за Блејк шта речи во животна форма влезе во последно време добивме уште еден шутер. Сега кога ќе се врати Неш слободно Блејк на местото од Микс во стартна петорка.

За да му прикажат на гледачите кој бил подобар во меѓусебните дуели, а скорот меѓу нив не менва кој има предност на домашен терен , то одредва подобриот скор во сезоната
Сега баш ги гледав плеј оф двојките и кај Атланта - Индијана и Оклахома и Хјустон пишува дека минимум ќе се играат 3 утакмици а кај сите други по 4ри...кој ќе ги свати американците само кај нив има лиги кај што нема испаѓање и некои чудни правила...:tapp::pos:

Ова јас го викам добро будење!!!
(не издржав да чекам торент и да гледам утакмица без да го знаам резултатот) :D

Станувам, бавен нет, три дена чекав резултати да ми отвори (арно не пробав со нба.цом, уште ќе ми отвараше), одам на доле и кога видов дека Мемфис се болдирани камен од срце ми падна :), уште па кога видов 99-95 за Лејкерс.....дајте нам Спарс да се играмо :)

Значи се на се одлично изиграна утакмица прво полувреме мислам не знаеја да ги укомпонираат Двајт и Гасол затоа што премногу беа дуплирани под кошевите но второ полувреме се почна да доаѓа во своја нормала и сите изиграа на завидно ниво Двајт одличен вечерва во одбрана полека му се враќа атлецизмот што го имаше а вечерва многу ме бендиса Морис кој игра прилично солидна одбрана како што спомнавте погоре последниот напад на Хјустон во регуларниот дел на натпреварот изигравме прецврста одбрана посебно блокот на Двајт над Харден ама Парсонс е Парсонс Господин Фушар... се на се покрај лошиот старт повредите менувањето на тренерот ова сезона кулминира во една солидна сезона земајќи во предвид сите овие лоши фактори со кој се соочивме ние сега останува на нас да веруваме во нашиот тим и да изиграат на една добра форма против сан антонио и да мислат на утакмиците една по една и мислам имаме добра шанса да ги поминеме LA STAND UP!

Епа ај честито плеј оф :D па и седмо место. Со оглед на тоа каква сезона имаа до сега, ова е солиден успех. Имајќи предвид дека се и без Коби сега, се што ќе остварат натаму ќе биде само еден голем плус :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom