Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
+ 7 скока и 2 блокади![]()
Коби сите 48минути ги изиграГасол ептен добар, мислам постигна 22 поени и 9 асистенции
![]()
Несоприлива им е акцијата од HORNS, цела година ја тераат.
Не велам дека не играл Коби повреден, цело време е повреден, пола лига игра повредена. Ама кажи ми дали има Коби отсуствувано поќе од 1 месец и дали некогаш бил опериран. Двајт ја скрши кичмата , го оперираја во Април, прогнозираја да се врати во Декември/Јануари, идеално во Март. Наместо то се враќа во предсезона за да се ухода со тимот и да им поможи. Кондициски не спремен, нонстоп задишан, одраз нула. Во одбрана само мафташе со рацете, подвижност никаква, пикенрол пенетрации бранеше под кош. Како капак над се Гасол се повредва и му се зголемват минутите, и нормално е да изгледа ко мрза ко не можи да оди, на неколку пати го замолва Бркот да го извади од игра поради замор.Грешиш, Коби имаше многу повреди, 2010 кога беа шампиони тој имаше некој си спазми на грбот, показателот му беше искинат и во лигамент и во се и изместен, имаше тендонитис/проблем со коленото, глужд и зглоб повредени.
Лани имаше тешка повреда со зглобот дур и инекции пред утакмица му даваја за да му се стврдни зглобот за да не чувствува болка и затоа и слабо имаше од поле процент.
Пред тоа во финале глуждот, со рацете повреди, од тешки фалој повреди, намерно го повредуваа.
Имал повреди но самиот кажа кога сум повреден не се трудам да направам се и играта забавува за некој степен и обрнуваш повеќе внимание и така играм на исто ниво и кога сум повреден.
Гасол е мадафака, само шо ако остани Бркот и ако има некоја улога во одбирањето на ростерот, ќе го разменат, а како уходано со Коби играт последниве утакмици , голема штета ќе биди да ги растурат.Приметете само колку е клучен Гасол за тимов. Начинот на кој ги игра последниве текми, начинот на кој игра Лејкерс откако тој се врати... Мноооооогу битен играч за тимов, премногу. Ретко се наоѓа волку интелигентен кошаркар со таа висина. За Мамбата што да се каже, цар, ги утепа, 47 среде Портланд. Инаку Лејкерс од 2002 навака 5-17 имаат скор на гости против Портланд, ова доволно говори колку незгоден противник се Портланд за Лејкерс.
Друго, очигледно некои од вас не знаат што значи повреда на грб. Ама ако, ќе правиме муабет следната сезона, само нека биде се во ред, без повреди и слични глупости.
Тоа и мене ме плаши, а ќе остане Бркот, веќе на Браун му исплатија солидна сума за отказот ако не се лажам, мислам дека нема истото да го направат, барем не до почетокот на сезоната. Е сеа ако ја почне катастрофално како што Браун направи годинава ништо чудно и он да изеде отказ. Абе не смеат да помислат да го трејдаат Гасол, од круцијално значење е за тимов.Гасол е мадафака, само шо ако остани Бркот и ако има некоја улога во одбирањето на ростерот, ќе го разменат, а како уходано со Коби играт последниве утакмици , голема штета ќе биди да ги растурат.
10 на -34Најјако ќе биде да влезиме во плејоф и да земиме титула со овој тренер на крај .Ова што го пишав има само 1% шанса да се оствари .
17-9 ако не грешам.Ако можи некој да ми кажи од Ол стар брејкот па наваки како сме со скор пошто мислам дека имаме многу солиден скор од Ол стар брејкот па наваки.
Па ако ја почневме сезоната со вакво темпо и првата полусезона да беше со ваков приближен скор немаше да бидиме во ваква мака за да влеземе во плејоф како што сме сега...17-9 ако не грешам.
Абе и сега нема мака 50% е сработена работата со вчерашната победа , со Сан Антонио сум сигурен дека победуваме , и треба уште една од утакмиците со Вориорс или против Рокетс да добиеме , а Јута 95% губат едно од гостувањата а доколку изгубат дома со Минесота тогаш Лејкерси се во плејоф !Па ако ја почневме сезоната со вакво темпо и првата полусезона да беше со ваков приближен скор немаше да бидиме во ваква мака за да влеземе во плејоф како што сме сега...
Абе во ред то те разбирам само на пример можевме да осигураме место во плејоф многу порано неголи да чекаме до самиот крај тоа ми беше муабетотАбе и сега нема мака 50% е сработена работата со вчерашната победа , со Сан Антонио сум сигурен дека победуваме , и треба уште една од утакмиците со Вориорс или против Рокетс да добиеме , а Јута 95% губат едно од гостувањата а доколку изгубат дома со Минесота тогаш Лејкерси се во плејоф !
Со овој ростер Лејкерси би требало да бидат доминантни во западот ама ете промена на тренери повреди си го направија своето , дојде тренер што не занае да игра одбрана а имаш повредени играчи без кои нападот не функционира најдобро ... се е тоа одраз на оваа ситуација .Абе во ред то те разбирам само на пример можевме да осигураме место во плејоф многу порано неголи да чекаме до самиот крај тоа ми беше муабетот![]()