Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
ДА ИМ ЕБАМ МАТЕР ПРВО НА ШТЕРН, ПОСЛЕ И НА Д'АНТОНИ!!!

Па што очекуваше бркот во пренабиен распоред, како неклој гонич на стока го бута Коби да игра по 48минути... Чие тело ќе издржи бе такви страња на 38години?

На пола сезона отпишав секаков надеж за успех и решив да не се нервирам. И не се нервирав потоа, само се надевав дека во ваква сезона нема посериозно да се повредат Коби, Гасол и Хауард... Ама ваков финиш, нездраво беше по 48 минути цел месец со бек-то-бек набиен распоред. КРВ ДА МУ ЕБАМ на тој итаљанецот, НЕКА СИ ГО НАБУТА ПЛЕЈОФОТ ВО ШУПАК СЕГА.

Толку од сезоната, ја скина Ахиловата тетива, не издржа тело јуначко
ЦЦЦЦЦЦ Реков јас пред некој ден дека ќе рикнат играчите, не е нормално по толкава минутажа да добиваат. Греота за Коби, се измачи за да го доведе тимот до плеј оф и еве како му се врати тоа. Што е до мене нека го шутнат бркот уште денеска, ти ебам сељакот неписмен, па кај го има тоа со 7-8 играчи да се играат утакмиците? За кој кур е Ибенкс, за кој кур е Морис, Духон...?? Ибенкс и Морис се одлични одбранбени играчи, можат и те како да ги одморат Коби и Неш.
Ах леле, да знаете колку клетви му фрлив на овој бркот сабајлево, куртон глуп, сега не ми е мерак да влеземе во плеј оф искрено, дај нека ги изгубат следниве две, само ќе се срамиме без Коби.
:(

Отиде од рака сезонава и официјално сега.
Ме радува само фактот што кога го прашале Коби дали ова му била последната утакмица во кариерата тој им одговорил Really? Are you kiddng me?

Хах убаво им кажал, Ахилова тетива не е некоја пресериозна повреда, иако моментално е доволна за да му го уништи остатокот од сезоната. Јебига, дај нека заврши веќе сезонава, ти ебам и малери и све, од наредна појако. Преку таквото веќе, секоја втора утакмица нов повреден играч.

Кој бот ќе постави такво прашање :tapp:
Убаво му кажал Коби.

Фил да се вратеше сега друга песна ќе се пееше во лејкерс,ама........

Греота стварно, и мене ми се насолзија очите гледајќи го видеово, толку се трудеше човеков, што се не направи на 34 годишна возраст за на крај ова да се деси. Жалосно...

Ах каква утакмица само,можев комотно да си умрем.Ама што фајде боље да ја изгубевмо,него ли ова што се деси.Каков само цар е Коби,свака час мајсторе,проба све што можеш да го однесеш твојот ебан тим у плеј оф,ама тоа е телото не го издржа напорот.Вчера на неколку пута беше при крај.Ама срце јуначко не сакаше да го напушти теренот,повреден се врати да ѓи шутне слободните:cuc::cuc::cuc:.Исто вчера морам да ѓи пофалим Гасол и Двајт(y).А за бркот немам коментар ова е еден од најмизерните тренери што сум ѓи видел у последно време.Не за џабе каде и да бил,го шуткале.

This is such BS! All the training and sacrifice just flew out the window with one step that I've done millions of times! The frustration is unbearable. The anger is rage. Why the hell did this happen ?!? Makes no damn sense. Now I'm supposed to come back from this and be the same player Or better at 35?!? How in the world am I supposed to do that??
I have NO CLUE. Do I have the consistent will to overcome this thing? Maybe I should break out the rocking chair and reminisce on the career that
was. Maybe this is how my book
ends. Maybe Father Time has defeated me...Then again maybe not! It's 3:30am, my foot feels like dead weight, my head is spinning from the pain meds and I'm wide awake. Forgive my Venting but what's the purpose of social media if I won't bring it to you Real No Image?? Feels good to vent, let it out. To feel as if THIS is the WORST thing EVER! Because After ALL the venting, a real perspective sets in. There are far greater issues/challenges in the world then a torn achilles. Stop feeling sorry for yourself, find the silver lining and get to work with the same belief, same drive and same conviction as ever.
One day, the beginning of a new career journey will commence. Today is NOT that day.
"If you see me in a fight with a bear, prey for the bear". Ive always loved that quote. Thats "mamba mentality" we don't quit, we don't cower, we don't run. We endure and conquer.
I know it's a long post but I'm Facebook Venting LOL. Maybe now I can actually get some sleep and be excited for surgery tomorrow. First step of a new challenge.
Guess I will be Coach Vino the rest of this season. I have faith in my teammates. They will come thru.
Thank you for all your prayers and support. Much Love Always.
Mamba Out

Еден и единствен е!!!! :cuc::cuc:

Нема ахилова пета човеков, нема слабост, никад не се предава..
Да му ебам мајката, па ова ли заслужи?

Нек се ебат бркот, штерн, плеј-офот, и сезонава.

Хах убаво им кажал, Ахилова тетива не е некоја пресериозна повреда...
Не заебавај сеа и ти, и по цела сезона трае опоравувањето од кинење на ахиловата тетива. Заебана повреда е ова.

Која катастрофа оваа сезона..еден ке се опорави друг ке се повреди:(:( .Сега треба целиот товар на Двајт и Гасол да видиме како ке се снајдат.

Ej gleam na SK sea ima repriza sto znaci deka davale, ja na strimovi se baftam so slika ko na spotovine na youtube pred 5 godini :facepalm:
Abe ke ne umrat ovie ej, ke ne umrat, Kobe koga e najpotrebno ama i vo najzaebaniot moment se povredi, ubavo sega rekoa komentatorive na SK, prasanje e ziv dali ke izleze od ovaa sezona.
Neznam, individualniot kvalitet presuduva, gi vadi, gi nosi, inace uzasni se od aspekt na trener i onaa filozofija koja ja nametnuva brkot. Vcera imaa golema sreka, ama so vakov pristap ednostavno nemaat teoretska shansa protiv '' golemite ''.

edit, sea be vidov ova so Kobe, BRK, MAMICATA U PICKA DA TI JA EBAM, U KORENOT TALIJANSKI DA TI SE POSERAM. Prasanje na vreme bese ova koga ke se desi, koga rotiras 7 igraci cela sezona se znae sto se desava bre, mrsul eden gaden, veterani se u prasanje, a i da ne se, ne e izvodlivo covecko telo da izdrzi vakov napor. Sve mu ebam.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom