Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Јас планирам само 1/4, срцево ми спие нема шанси да издржам, а и испити спремам :)

Хаха земи учи положи колку толку да бидеш за плеј офф послободен :D
--- надополнето: 23 март 2013 во 04:08 ---
Позитивно сум изненаден стварно добра игра прикажаа во прва четвртина конечно може вистинскиот лејкерс без повредени играчи да излезе на виделина :)

Ќе биде густо до крај а тамам реков ај да си легнем ја добивамо оваа убедливо,кога наеднаш оп,почнаа да не стигаат:confused:.Само се надевам дека ќе ја добиемо оваа.

Ќе биде густо до крај а тамам реков ај да си легнем ја добивамо оваа убедливо,кога наеднаш оп,почнаа да не стигаат:confused:.Само се надевам дека ќе ја добиемо оваа.

Ќе се убијам ако не ја добијат пошто и на ливче ја чекам последна за илјадарче :mad:

Ќе се убијам ако не ја добијат пошто и на ливче ја чекам последна за илјадарче :mad:
Ете ти, не ми се веруа како ја засравмо еј,овја пут ни Коби не моеше да не спаси,како му излезе таа топката од кош,па и ова на крај:mad:.Наместо да го искористимо киксот на Јута,ние си тупкамо у место,не ми се веруа,како ја изгубивмо оваа.

Тоа е тоа и тимот ми изгуби и парите ми отидоа и се.. цела утакмица водеа ејјј.. за на крај да заебат , Само не ми е јасно некој ако е пуштен што гледал да ми објасни смее ли така да бара тајмаут во последната акција кога виде дека нема на кој да ја подаде ? да не побараше ке истечеа 5 секунди ке беше топка за лејкерс..
--- надополнето: 23 март 2013 во 06:00 ---
Ете ти, не ми се веруа како ја засравмо еј,овја пут ни Коби не моеше да не спаси,како му излезе таа топката од кош,па и ова на крај:mad:.Наместо да го искористимо киксот на Јута,ние си тупкамо у место,не ми се веруа,како ја изгубивмо оваа.

па не може бе другар ни он се сам виде ли последните 2 -3 мин само он идеше со топка и шутираше другиве како мулиња го гледаа .. нормално дека нема секој шут да му влезе

Очекував да напраат серија од победи против овие шо немаат никакви шанси за плејоф и еве ги успеаа,да напраат серија на порази.Сега шансите за 6то место им се премали,може и нема никакви веќе.. останува само дали ќе можат и тоа 8мо место да го задржат,а и да влезат во плејофот ќе бидат прегазени од Сан Антонио за жал :(

Тоа е тоа и тимот ми изгуби и парите ми отидоа и се.. цела утакмица водеа ејјј.. за на крај да заебат , Само не ми е јасно некој ако е пуштен што гледал да ми објасни смее ли така да бара тајмаут во последната акција кога виде дека нема на кој да ја подаде ? да не побараше ке истечеа 5 секунди ке беше топка за лејкерс..
--- надополнето: 23 март 2013 во 06:00 ---

па не може бе другар ни он се сам виде ли последните 2 -3 мин само он идеше со топка и шутираше другиве како мулиња го гледаа .. нормално дека нема секој шут да му влезе
Јас не сум гледал ама ке ти кажам :D. Смее така да праи, тоа го прават во задњи случај, кога немаат кај да подадат за да не им истечат петте секунди. Само мора да пазат дали имаат тајмаут останато, ако немаат мислам дека тогаш топката иде за другиот.

Неам коментар,ама го кркамо на полувреме:tapp:,ако ја изгубимо и оваа,пиши пропало,и ко за бељата Јута си победи.Кога можеа прошлата да прокоцкаат 18 разлика,сеа нека бидат мужи и нека ѓи надохнадат истите.Али не,ко што гледам оваа ја губимо,џабе бес одбрана ништо не праемо.А за тоа мора малу и тренерот да работи,ама ние на клупа имамо едно страшно неталентирано суштество.Епа не е можно сите што играа против нас,све да погаџаат,повеќе од јасно е дека овде нешто смрди.Ништо нека си заврши сезонава и догодина една чистка,еве што фајде и да влеземо у плеј офф,вакви никакви ко што смо,има да не измочаат.
--- надополнето: 26 март 2013 во 06:01 ---
Ауу браво:sneaky:,изгубија со само 6 коша разлика,стварно алал да им е,многу се потрудијаo_O.Море не са ова дрва,ова са дрва на квадрад,дрворед,цц не ми се веруа што гледам еј:гомце:.

Exactly- само денеска од почеток беше срање
602239_609020132459848_127694544_n.jpg

Добро недела и пол не е ништо страшно. Може и Коби да покрие на 3, а исто така и Џејмисон. Пау се врати така да центарските позиции ни се стабилни, ќе може да ротира Мајк со Џејмисон на позиција 3, па зошто да не и со Кларк.
И аман, преку таквото од повреди веќе.

Добро недела и пол не е ништо страшно. Може и Коби да покрие на 3, а исто така и Џејмисон. Пау се врати така да центарските позиции ни се стабилни, ќе може да ротира Мајк со Џејмисон на позиција 3, па зошто да не и со Кларк.
И аман, преку таквото од повреди веќе.
он откако се врати 3 по ред ги губиме :P

И Далас се приклучија у тркава :ROFLMAO:
Последни 3 ги губиме, они ги тепаат :pos:

Ќе биде "смеење" ако ја изгубиме меѓусебната..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom