Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Чикаго го имаат еден од најдобрите дефанзивни тренери во цела НБА, ако не и најдобар. Од друга страна Лејкерси го имаат еден од најмизерните во тој аспект, така да тешко дека овој тим може да помисли на титула со Мајк на клупата.Мешано ја глеам со Мајами.
Ко ке споредам која одбрана ја играат Чикако и ние, ми се плаче.
Тоа е од сеа сите утакмице на лал на гостински терен ќе ѓи бојкотирамЧикаго го имаат еден од најдобрите дефанзивни тренери во цела НБА, ако не и најдобар. Од друга страна Лејкерси го имаат еден од најмизерните во тој аспект, така да тешко дека овој тим може да помисли на титула со Мајк на клупата.
Иначе да не ги урочам сеа за сеа се добри против Вулфси, не ја гледам утакмицава исто ко Нино зашто малер ми е некако, нека тераат вака.![]()
Ццц ги пратев на резултати, пак ќе ја усереа за малце, среќа имаа доволно висока разлика па се извадија со слободни на крај. Абе една не може да тепаат 20+ разлика и мирно да ги дочекаат последните минути.Тоа е од сеа сите утакмице на лал на гостински терен ќе ѓи бојкотирам,и те молим да ми се придружиш,за доброто на тимов
.
Остај се,пуштив малу на крај,може имаше и фаул од Коби над рубио,на шут за три.Али ете важно се извлековмо,не гураат судиете тоа е факт.Ццц ги пратев на резултати, пак ќе ја усереа за малце, среќа имаа доволно висока разлика па се извадија со слободни на крај. Абе една не може да тепаат 20+ разлика и мирно да ги дочекаат последните минути.
Чист фаул човече, баш сабајле на хајлајтсот видов. Како е можно ова да не го судат не разбирам. Ај океј Лејкерс е поим во НБА, големо име ама ваков фаул е срамота да не го свирнат.Остај се,пуштив малу на крај,може имаше и фаул од Коби над рубио,на шут за три.Али ете важно се извлековмо,не гураат судиете тоа е факт.