Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Прееска прочитав на Lakers Nation дека Хил целел на враќање на терените околу 3та утакмица во Плејоф првата рунда... наводно се консултирал со докторите и се опоравувал од повредата.

Абе знаев и јас дека игра отворено сакраменто ама ај си реков без коби тешко 110 да дадат , а најмногу се изнервирав кога видов дека во првите 4 и пол минути од 4/4 лејкерс имаше само 4 поени дадено а после во наредните 3 дадоја 12 и тука исклучив ме нервираше да гледам пуштам конечен резултат гледам 113 поени се изнервирав и си легнав .
I know that feel bro.
Ја имав еднаш Оклахома да тепа за 12 разлика, и замисли тепа со 11 и ме турна за 3-4 илјади.

Овај пораз нема да го коментирам ќе речам денеска Феникс се што фрли влезе па и на крај краева шпоре да фрлеја ќе влезеше...

Е затоа ќе им кажам на сите што викаа дека без коби подобро сме играле или незнам што.. е за вакви утакмици е коби човекот што ни треба , ние може без коби ке победиме ама ако се држиме цела утакмица и водиме , но еве ако дојде во случај како вчера да имаме негатива од 10-15 разлика во трета на крај или четврта четвртина , коби беше човекот кој знаеше што да направи и да не извади со 5 тројки у последни 2 минути , па сеа пак зборете вие дека без него боље е :)

И вечерва Лејкерс одмара. Животов си го продолжив за два дена:D дури ги немаше.

п.с.Kobe Bryant@kobebryant
not sure why I'm following my teammates when I see them every damn day .. #twitteretiquette :pos:

482278_10152650330490277_801354100_n.jpg

Снуп Дог, Тајсон и DMX на стомакот на Сакре. :eek:
Ви викам јас од затвор е излезен овој. :D

482278_10152650330490277_801354100_n.jpg

Снуп Дог, Тајсон и DMX на стомакот на Сакре. :eek:
Ви викам јас од затвор е излезен овој. :D
Па нормално бе,само у затвор може да се игра баскет како што игра он:pos:

Ќе играат вечер и Гасол и Коби, конечно тимов комплетен. Добро само без Хил. И дај Боже да нема веќе повреди до крајот на сезоната, преку таквото од повредени играчи, уште Сакре остана неповреден сезонава. :D

Ќе играат вечер и Гасол и Коби, конечно тимов комплетен. Добро само без Хил. И дај Боже да нема веќе повреди до крајот на сезоната, преку таквото од повредени играчи, уште Сакре остана неповреден сезонава. :D

аа ме израдува :D ајде да ги прегазиме вашингтон

Пу бе мислев од 3 е.. очиве ми се затвараат, а сакам цела петорка да ја видам :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom