Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Ај за лани да се жалиш стварно смешни шутој имаше поради лошиот напад, ама годинава ја игра најефикасната кошарка во кариерата. И нормално е од време на време да не влегва топката, ама таков му е инстинктот и крај краева заслужил да шутира по 20 пати.
BFMNAc9CMAIebGa.jpg:large
grant_EffBoth_1152.jpg

Тоа се должи на Мајк Браун скапаницата кој според мене е најлимитираниот тренер кога е во прашање офанзивата, згора на тоа и тимот ни беше ужасен, со Трој Марфи и МекРобертс. :facepalm: И ја да сум со тие у тим ќе земам ќе пуцам ко нездрав. Од какви гомна не извади Коби сезонава ни самите не сме свесни, да не почнам да ги набројувам текмите затоа што ќе треба километражен пост да напишам.

Коби вечерва нема да игра, а Гасол ќе биде уште на следните 2 утакмици минимум.

Добро е Пау ќе се врати набрзо, потребен му е на овој тим. Мислам дека Коби нема да е потребен за вечерашнава текма, би требало да ги добијат Сакраменто и без него. Очекувам уште една одлична тимска партија и гинење во одбрана, а во нападот главна виолина да биде Двајт. Ако ни оди шутот ги утепавме 20+ разлика, ако не може и тесна да биде.

Ептен добро е што Гасол ќе се врати, добар беше пред да се повреди, ќе биде добро ако го видиме на паркетот за 2-3 утакмици. Исто добро е што не се ризикува со Коби, нека одмори оваа утакмица и нека заздраве како што треба, валда нема да се мачат многу за постигнување поени. Двејт треба подобро да игра, некогаш прави глупи лични грешки и повеќе е на клупа од што на терен, а се подобро и подобро игра.

Ако имате добар сопкаст линк пуштите овде :)

Мора да се иде на сигурна победа повеќе разлика , не смееме да кикснуваме вакви утакмици каде што сме апсолутни фаворити ако сакаме да се искачиме погоре на табелата и да го преминеме и хјустон а може и голден стејт , според играта што ја играат сакраменто очекувам натпревар со многу кошеви вкупно над 200 сигурно според мене па се надевам дека крајниот исход ќе биде во корист на лејкерс:)

Мета има 8/8 од поле на средина на третата четвртина. :eek::eek::eek::eek:

Браво за цел тим посебно за Џејмисон на кој му тргна шутот и имаше одлична партија и постигна 28 поени:)

Ќе може ли вечерва да се победи Феникс на гости? Ќе игра ли Коби? Ајде вие што повеќе пратите, кажете дали се исплати на кладилница да се стаи, 1,40 е коеф. за двојка.

Ќе може ли вечерва да се победи Феникс на гости? Ќе игра ли Коби? Ајде вие што повеќе пратите, кажете дали се исплати на кладилница да се стаи, 1,40 е коеф. за двојка.
НБА е ова друже, и да игра Коби ништо не се знае. Иначе Коби е doubtfull до пред утакмицата така да дури вечер ќе се знае, али јас мислам дека нема да игра и вечерва.

зошто да не , точно е дека предходната утакмица лејкерс изгубија од феникс на гости но сега играта им е далеку подобрена а се игра и со поголема страст , додека феникс се доле на табелата и нема за што да се борат (што незначи дека ќе бидат лежерни ). Мислам дека ќе идеме на победа но сепак изборот е твој да не испадне после сум те излажал вака така .:)

Браво за цел тим посебно за Џејмисон на кој му тргна шутот и имаше одлична партија и постигна 28 поени:)
Јас да му ебам се на Џејмисон што ја даде тројката во 3/4 знаев дека таа ќе биде клучна да ме заебе на тикетот , со други екипи не знае да погоди во вистински момент , со овие кога водиме 10+ дава тројка во последен напад во 3/4 а 110.5 беше границата .

Јас да му ебам се на Џејмисон што ја даде тројката во 3/4 знаев дека таа ќе биде клучна да ме заебе на тикетот , со други екипи не знае да погоди во вистински момент , со овие кога водиме 10+ дава тројка во последен напад во 3/4 а 110.5 беше границата .

Па затоа пред да се игра се проверува малце статистика , многу убаво пишав во постот погоре дека се очекува натпревар со многу поени, погледни како игра сакраменто и ке сватиш .. али сепак си бил блиску и знам како ти било сум бил и јас на твое место па дури и за по 1 поен сум губел чисти пари ама тоа е не испаѓа се секогаш како што планираме :)

Па затоа пред да се игра се проверува малце статистика , многу убаво пишав во постот погоре дека се очекува натпревар со многу поени, погледни како игра сакраменто и ке сватиш .. али сепак си бил блиску и знам како ти било сум бил и јас на твое место па дури и за по 1 поен сум губел чисти пари ама тоа е не испаѓа се секогаш како што планираме :)
Абе знаев и јас дека игра отворено сакраменто ама ај си реков без коби тешко 110 да дадат , а најмногу се изнервирав кога видов дека во првите 4 и пол минути од 4/4 лејкерс имаше само 4 поени дадено а после во наредните 3 дадоја 12 и тука исклучив ме нервираше да гледам пуштам конечен резултат гледам 113 поени се изнервирав и си легнав .

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom