Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Пазам... Уште првата ја утна, а голема е веројатноста и вечер да промашиш, Шарлот ќе ги тепаме ќе видиш.
Шарлот баш имаат подобра игра во транзиција спрема Бостон, а нашава одбрана во транзиција е никаква, така да очекувам да губат, иако мило би ми било да тепаат ако гледаме реалистичко ќе губат.

Шарлот имаат 3-то рангиран напад во транзиција, ако не ја пазат топката во напад ојде уткамицата. А првата шо ја играја со Шарлот едвај се вратија од 15 поени разлика во последната четвртина

Хауард треба да порасни и да покажи труд, Коби 2010 ко зедоја прстен можеше да игра со Back Spasms, показалецот на десната рака му беше изместен и лигамент истегнат, на левата нога листот мислам дека му беше нешто повреден и пак зедоја се, има баш на интервју со Rashad Ahmad тој му набројува на Коби со колку повреди играл и пак успеале to win it all!
Не прифатливо е ова, Хауард треба да свати тимовите играат со повеќе агресија против Лејкерс оти и да не се во плејоф Лејкерс се Лејкерс и сите тимови се споредуваат со Лејкерс.

Шарлот баш имаат подобра игра во транзиција спрема Бостон, а нашава одбрана во транзиција е никаква, така да очекувам да губат, иако мило би ми било да тепаат ако гледаме реалистичко ќе губат.
Го знам сето тоа, знам и дека Шарлот е незгоден противник за Лејкерс, ама едноставно пребитна е победата за Лејкерс вечерва така да не верувам да потфрлат и да загубат втор меч по ред.

Го знам сето тоа, знам и дека Шарлот е незгоден противник за Лејкерс, ама едноставно пребитна е победата за Лејкерс вечерва така да не верувам да потфрлат и да загубат втор меч по ред.

Еве малце надеж ми дадоја, имале тимски митинг пак се договарале ова она пиша Коби на твитер, се надевам ќе се најдат сите на "иста страна".

За промена денеска решив да не ја гледам,едноставно решив да не се нервирам,доста ми е за оваа година,а и секако гледам не мачкаат:facepalm:.

Секој пак кога ќе ја изгуба топката и Шарлот ќе тргне во транзиција срцето ме стега.

Срамота е бре да не победи екипа што игра без акции, 100 коша од контра примивме. Лејкерси ужасно ја бранат транзицијата, на стримов кај што гледам на една од паузите Џејмс Ворти рече дека треба само да ја подобрат одбраната на транзицијата и повеќе да го форсираат Хауард и без проблем ќе ја добијат утакмицата. Добар е Двајт сега за сега, 11 поени и 8 скока, треба да го користат што повеќе во второто полувреме.
П.с. Коби 0 поени. :confused::confused: Не знам кога последен пат се има случено ова, на полувреме Коби да има 0 поени. :eek:

Срамота е бре да не победи екипа што игра без акции, 100 коша од контра примивме. Лејкерси ужасно ја бранат транзицијата, на стримов кај што гледам на една од паузите Џејмс Ворти рече дека треба само да ја подобрат одбраната на транзицијата и повеќе да го форсираат Хауард и без проблем ќе ја добијат утакмицата. Добар е Двајт сега за сега, 11 поени и 8 скока, треба да го користат што повеќе во второто полувреме.
П.с. Коби 0 поени. :confused::confused: Не знам кога последен пат се има случено ова, на полувреме Коби да има 0 поени. :eek:

Еден од коментаторите на стримот што го гледам јас арно рече за Коби, вика човекот е во no-win-situation, ако не подава сите пиштат и го критикуваат дека Лејкерс губат оти тој не подава, ако подава а не шутира доволно и не прави поени сите викаат Лејкерс губат оти Коби не прави доволно поени.
Се труди дур можи а и го гледам веќе преку глава му е се пробува, скокој, асистенци, поени, уште да не игра да видиме тимов колку ќе напредува толку па другиве не му е жал да вложат тро труд не за тимот за Коби оти душата ја изваде а овие ко мисири само гледаат, стегнете тро одбрана што е ова Стив Блејк го гледам од позади на Кемба му оди да го чува ако не беше Хауард ќе го откорнеше обрачот.
--- надополнето: 9 февруари 2013 во 03:21 ---
Добро е се извлекоја, Добра ноќ!

Аман веќе од овакви утакмици.
Мамбата се разбуди во 2ро полувреме и толку им требаше на Шарлот.
А да и најбитното.....MVP се скандираше среде Шарлот!!!

Класа си е класа, Мамбата заврши со 20ка. Ваљда пресвртов ќе им крене самодоверба после потопот од Селтикс.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom