Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
ball movement не постои у нападот, тоа беше карактеристика у играта на тимов во последно време кога ја подигнаа играта у нападот и кога дојдоа победите, сега тоа не постои, тоа го посочија и коментаториве ...
У секој случај, умор, повредата на Гасол, повредениот Хауард кој е само декор на терен ... си го праат своето, не очекував денес победа иако и Бостон се гадно десеткувани, исто и од Мајами очекувам да загубат што би значело дека до крај на сезона не треба да си дозволат повеќе од 8 порази, односн 6 до 8, зависи и другите тимови како ќе изиграат.

Ајј специјално станав да го гледам дербиво, ама не личи ни на утакмица од НБА а не пак дереби :tapp: После толку обврски утре станав да гледам ебење, не ми се верува!:mad::mad::mad:

Брајант а силува и солира, се дешава ова, треба да ја играат кошарката што ја играа до сеа, не вака, Коби шутира од неизградени ситуации, имаше и среќа за одредени поени али не е тоа тоа, цел тим треба да се разигра, противникот да незнае што следи у секој нареден напад, вака апла предвидливи се ...

Коби кога ја играше онаа олраунд игра Лејкерс ко тим беа енигма у нападот во позитивна смисла, противникот беше збунет, сеа ништо од тоа, мачкина кашлица се за одбраната на Бостон, за одбраната на Лејкерс не треба дополнителен коментар, све е кажано за истата сезонава.

У секој случај далеку е од тоа дека све е загубено денес ако се изгуби, исто и со Мајами, математиките на америве се дека до крај не би смееле да загубат повеке од 8 текми.

Ова од денес е класично враќање на онаа игра што ги доведе до ситуацијата во која се, копи - пејст, не треба многу мозгање за да се заклучи тоа, се надевам ова нема повторно да биде случај, не смеат да си го дозволат ова, со ваков пристап од денес и Шарлот прашање е дали може да биде победен, свесни се и самите играчи за ова, и самиот Коби, нека се врати типот на олраунд играта, и те како е потребен тој Брајант за овој Лејкерс.

Коби имаше добра утакмица 9 од 15 за поле тоа не е лошо но 0 асистенции тоа не е прифатливо...

• Ми се допаѓа
Reactions: Syn
Баш би сакал да прочитам ваши желби за тоа како го замислувате тимот по пензионирањето на Коби и Неш веројатно ... малку да ги занемариме сегашниве проблеми ... Мое мислење е дека Двајт ќе го продолжи договорот и навистина би сакал Дурант или Роуз да продолжат онаму каде што нашата легенда ќе застане , да го водат овој тим кон нови успеси...
п.с моја голема желба е http://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Wiggins - Американците навистина го величаат и велат дека има потенцијал да биде franchise changer ... Бил најнадежниот руки после Кевин Дурант ... Но сепак ова се само мои желби ...

Баш би сакал да прочитам ваши желби за тоа како го замислувате тимот по пензионирањето на Коби и Неш веројатно ... малку да ги занемариме сегашниве проблеми ... Мое мислење е дека Двајт ќе го продолжи договорот и навистина би сакал Дурант или Роуз да продолжат онаму каде што нашата легенда ќе застане , да го водат овој тим кон нови успеси...
п.с моја голема желба е http://en.wikipedia.org/wiki/Andrew_Wiggins - Американците навистина го величаат и велат дека има потенцијал да биде franchise changer ... Бил најнадежниот руки после Кевин Дурант ... Но сепак ова се само мои желби ...
Нејќам да помислам на времето коа ќе го нема Коби. Ради него ко мал почнав да пратам нба, и да сум за Лејкерс.
Што ќе се случува после ерата на Коби и Неш е многу тешко да се претпостави од денешна гледна точка.

Двајт ако потпише, мислам дека околу него ќе се гради тимот. Според мене Двајт не е роден победник и таков и ќе остане. Со неговото однесување на мало дете, никогаш не би го гледал како мој идол.

Дурант или Роуз :tapp::pos:
Не гледам зашто некој лидер на својата екипа би преминал во Лејкерс.
По ерата на Коби и Неш можно е Лејкерс да стане една просечна екипа, но секогаш ќе постојат шанси да видиме некоја магија на Купчак.

Ако сезонава не успееме да ја извадиме (да влеземе у плеј-оф), во наредните 2 само со титула ќе се утешиме, за изминативе и за тоа што ќе се случува по-коби ерата.

Нејќам да помислам на времето коа ќе го нема Коби. Ради него ко мал почнав да пратам нба, и да сум за Лејкерс.
Што ќе се случува после ерата на Коби и Неш е многу тешко да се претпостави од денешна гледна точка.

Двајт ако потпише, мислам дека околу него ќе се гради тимот. Според мене Двајт не е роден победник и таков и ќе остане. Со неговото однесување на мало дете, никогаш не би го гледал како мој идол.

Дурант или Роуз :tapp::pos:
Не гледам зашто некој лидер на својата екипа би преминал во Лејкерс.
По ерата на Коби и Неш можно е Лејкерс да стане една просечна екипа, но секогаш ќе постојат шанси да видиме некоја магија на Купчак.

Ако сезонава не успееме да ја извадиме (да влеземе у плеј-оф), во наредните 2 само со титула ќе се утешиме, за изминативе и за тоа што ќе се случува по-коби ерата.

Епа јас мислам дека имаат причина да преминат во Лејкерс ... и тука ќе бидат лидери нормално не очекувам дека Двајт ќе ја има таа чест , но сепак има разлика меѓу Лејкерс и Оклахома на пример ,иако вторите се моментално подобри , езерџиите имаат далеку побогата историја и најдобрите играчи поминале тука сигурно би размислил Дурант 2 пати пред да ја одбие понудата. Се сложувам со тоа дека по заминувањето на Коби многу нешта ќе се сменат во НБА човекот е легенда и најпопуларен кошаркар моментално но сепак треба да се гледа и за иднината . Како што кажав секој има право да фантазира па така и јас . Никогаш не се знае со Купчак често пати не изненадил пријатно ...

Епа јас мислам дека имаат причина да преминат во Лејкерс ... и тука ќе бидат лидери нормално не очекувам дека Двајт ќе ја има таа чест , но сепак има разлика меѓу Лејкерс и Оклахома на пример ,иако вторите се моментално подобри , езерџиите имаат далеку побогата историја и најдобрите играчи поминале тука сигурно би размислил Дурант 2 пати пред да ја одбие понудата. Се сложувам со тоа дека по заминувањето на Коби многу нешта ќе се сменат во НБА човекот е легенда и најпопуларен кошаркар моментално но сепак треба да се гледа и за иднината . Како што кажав секој има право да фантазира па така и јас . Никогаш не се знае со Купчак често пати не изненадил пријатно ...
Само парите ги гледам како причина за некој мега трансфер во Лејкерс.. но која екипа не би направила се, за да ја задржи својата прва ѕвезда у тимот?!

Според твојава логика сите ѕвезди треба да завршат во Бостон и Лејкерс.
Да држи овој муабет дека секој сака да заигра за овие екипи, но тоа е кај просечните играчи.
Па зар ако си Дурант, кога си моментално у топ 3 играчи, за публиката си херој, имаш млади соиграчи за да напишеш нова историја, би преминал во Лејкерс?!
Единствени лидери на екипи што можат да дојдат кај нас се играчи од типот на Леброн. Играчи што играат во аутсајдерска екипа, па да преминат во појака, но тие најчесто не се топ 10 играчи.

Моменталните ѕвезди завршуваат во Лејкерс или Бостон, на залезот на својата кариера, коа кажале се што имале да кажат, доаѓаат во овие екипи без притисок туку за прстен, бидејќи Лејкерс и Бостон секогаш се претенденти за титула без разлика каков тим имаат.

Најдобро нешто ќе биде од Коби доколку се сложи да му ја намалат годишната плата со тоа ќе се олесни селари капот и ќе има пари за други играчи вака тој зима 27М Хауарт и Неш по него и другите ко за безпари играат...
--- надополнето: 8 февруари 2013 во 13:19 ---
Како замена за Неш овој сакам да го донесат :D
Stephen Curry, Golden State, 142 3s, 45 percent :vozbud::vozbud:

Хауард го сметаат за суперѕвезда но не ги има сите квалитети како што се малце агресивен да биди малце сериозен а не Lakers нема плејоф да видат тој се кези уживал во кошарката.

Ме интересира дали досега за некој извршен трејд Купчак даде пикови на драфтот во 2014 година ? Не знам колку сте запознати , но овој драфт е еден од најнадежните во последните 10 години предводен од Andrew Wiggins , Jabari Parker , Aaron Gordon ... се надевам дека преку некој трејд ќе успееме да земеме еден од овие проспекти кои ветуваат многу ...
http://www.youtube.com/watch?v=oI2LcYQwhrM - Aaron Gordon - го споредуваат со Michael Beasley
http://www.youtube.com/watch?v=uwDWBfIWDy0 - Jabari Parker - споредба со Carmelo Anthony
http://www.youtube.com/watch?v=HJn74ufOx64 - Andrew Wiggins - прв пик на овој драфт , сите му предвидуваат блескава иднина , само погледнете го видеото и ќе видите за каков играч станува збор ... На последниот натпревар постигнал 57 поени имал 28 обиди погодил 24 пати ... сето ова надополнето со 13 скока , 4 блокади,2 украдени топки и една асистенција ... треба повеќе муабет ?

Ме интересира дали досега за некој извршен трејд Купчак даде пикови на драфтот во 2014 година ? Не знам колку сте запознати , но овој драфт е еден од најнадежните во последните 10 години предводен од Andrew Wiggins , Jabari Parker , Aaron Gordon ... се надевам дека преку некој трејд ќе успееме да земеме еден од овие проспекти кои ветуваат многу ...
http://www.youtube.com/watch?v=oI2LcYQwhrM - Aaron Gordon - го споредуваат со Michael Beasley
http://www.youtube.com/watch?v=uwDWBfIWDy0 - Jabari Parker - споредба со Carmelo Anthony
http://www.youtube.com/watch?v=HJn74ufOx64 - Andrew Wiggins - прв пик на овој драфт , сите му предвидуваат блескава иднина , само погледнете го видеото и ќе видите за каков играч станува збор ... На последниот натпревар постигнал 57 поени имал 28 обиди погодил 24 пати ... сето ова надополнето со 13 скока , 4 блокади,2 украдени топки и една асистенција ... треба повеќе муабет ?
Баш читав пред некое време дека за Паркер се „тепале“ буквално сите најјаки универзитети во САД. Дечкото реши да отиде во Дјук, што мислам дека ќе му биде топ потег, зашто ако го бива има таму тренер што дополнително ќе му помогне да се развие. Можеби не 2014, ама 2015 драфтот сигурно ќе биде во топ3. Сепак треба сите овие опасни highschool таленти да се докажат по универзитетиве за да видиме стварно колку вредат :) Како и да е Паркер ми е желба да дојде во Лејкерс

Абе остај заебанциите на страна, пази како ќе излезат утакмициве па ќе зборуваме после.
Пазам... Уште првата ја утна, а голема е веројатноста и вечер да промашиш, Шарлот ќе ги тепаме ќе видиш.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom