- Член од
- 31 јануари 2007
- Мислења
- 19.103
- Поени од реакции
- 23.388
Коби си е Коби...Каков ти Леброн...
Само ке се цитирам самиот себеси..Оти друг коментар не треба...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Коби си е Коби...Каков ти Леброн...
:pos2: по само 3 4 меча иста победа во последни секунди поради кош на мајсторов !Потребен ли е коментар за генијалецов, 39 коша плус оној најважниот, со звукот на сирената за 107-106 по продолжението во Милвоки.
Како што кажа и коментаторот, unbelievable !
Иначе истиот шут го имаше и во регуларен тек, на 95-95 али тогаш промаши. Вреди да се спомене и моментот дека на 50 секунди до крај губеа 106 - 102 па и тука на сцена стапи лидерот, со кош и дополнително слободно иако имаше елменти и на фаул во напад.
п.с. Звукот на мрежичката, мх мх![]()
КОБИ ИЗБРАН ЗА ИГРАЧ НА ДЕКАДАТА
http://www.nba.com/2009/news/features/david_aldridge/12/21/morning.tip/index.html?ls=iref:nbahpt1
полувреме е, намаливме на 42-51, има шанса во второтоНе знам дали гледа некој, но моментално играме со Кливленд и при крајот на втората четвртина губиме 30-49. :kesa:![]()
слаба игра заслужен пораз неможе вакви грешки да се прават само коби играше ама џабе другиве дрва беа
Па тоа викам не треба само коби да игра другиве беа слаби и затоа е поразот.Видовте инциденти за малце публиката![]()
не ..него коби не им дава на другите да играат..се сака сам...можеби може против другите екипи сам..али против вакви големите..неможе...а и стар е веќе....јас му давам уште оваа сезона да биди најдобар !! ако леброн и веќе не е најдобар