Фан клуб: Лос Анџелес Лејкерс!

• Креатор на темата Креатор на темата Mlad_man
  • Време на започнување Време на започнување
Не можам да гледам вечер, мора рано да станам. Да им посакам среќа на момците и покрај тоа што некако потајно сакам да ја освоиме титулата дома, но и вечер да ја освоиме не би ми пречело:vozbud:

Не можам да гледам вечер, мора рано да станам. Да им посакам среќа на момците и покрај тоа што некако потајно сакам да ја освоиме титулата дома, но и вечер да ја освоиме не би ми пречело:vozbud:

абе не се заебава...имаше 2-3 од форумов,кога не гледаат губеше лејкерс...само незнам кој беа...:vozbud:

Уплаќајте сите по 1000 евра на Орландо!!!! :icon_lol:

Мислам дека денешнава утакмица ке играме по опуштено и многу е веројатно дека ке ја изгубиме за да може титулата да ја прославиме на домашен терен.

Баш ова сакав да го кажам :)

Секоја титула е слатка, но уште послатка е кога ке се освои за домашната публика, пред нивни очи :)
А и како без Џек Николсон на трибините:icon_lol:

Супер прво полувреме...
Многу сме подобри..само така да продолжиме..и нема кај да бегаат..
нека фаќа Џек Николсон чартер...излеа ќе има славје тука :)

Ajde site so navivat za ovja drva orlando neka go gasat televizorot i na spienje zs izglea ce ima potop kobi e raspolozen a toa ne e dobro za nieden tim a najmalku za orlando zosto nema koj da go cuva majstorot:vozbud:

Уште една четвртина не дели од 15 тата титула. Ајде, уште 12 минути, па славје!!!

Ајде луѓе уште само 6 минути не делат од титулата. Ќе има лудување дома.

:vozbud::pehar: Ајде нека ни е честито титулава па нека ни се множат.:pehar::vozbud:

Кога ќе научат Кливленд и Орландо како се игра можат слободно да се јават знаат каде можат да не најдат.

TOa e decki sekoa cest za orlando ama do tuka im bese za titula treba uste da ucat takae toa tie ekipi so zivat od sut za 3 umirarat od sut za 3

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom